Alegerea unei ținute pentru o întâlnire sau o simplă ieșire cu alte persoane este întotdeauna stresantă. Nu știi niciodată ce să porți sau dacă este prea mult sau prea casual.

Aici ai câteva idei de outfituri pentru a scăpa de stres și care te vor ajuta să alegi o ținută pentru ieșit la film. Sunt dintre cele care pot fi la îndemâna oricui și arată foarte ok și confortabil pentru sala de cinema. 😉

Ținută de cinema cu jeans + ghete + un top drăguț

Când mergi la o întâlnire la o cină și un film după, vrei să arăți bine pentru restaurant, dar, de asemenea, să te simți confortabil atunci când stai în cinematograf ore în șir.

După cum probabil știi, blugii pot fi purtați într-un milion de moduri diferite. Îți sugerez să îi porți cu ghete și un top elegant. Astfel combini confortul blugilor cu pantofi eleganți, dar ușor de purtat.

Poți chiar să porți blugi rupți, care sunt potriviți pentru toate restaurantele, dar mai puțin pentru cele foarte sofisticate. Poți asocia de asemenea acest outfit cu o geacă de piele pentru a arăta și mai bine.

Rochie + adidași + jachetă de blugi – combinație ideală pentru ieșit la film

Dacă blugii sunt un pic prea casual pentru această întâlnire, atunci o rochie este fix lucrul de care ai nevoie.

Poți asocia această rochie cu adidași sau ghetele pe care le-ai folosit și la ținuta anterioară. Dacă ți se pare prea puțin, adaugă o jachetă din denim.

ținută potrivită pentru cinema cu rochie

Simplu și totuși chic pentru cinema: ținută cu fustă + bluză + ghete

O altă opțiune în afară de o rochie este o fustă scurtă. Fustele sunt cel mai ușor lucru de stilizat, indiferent la ce tip de întâlnire mergi.

Poți asocia această fustă cu o bluză casual. Și, desigur, nu poți să greșești cu o pereche de ghete pentru a amplifica stilul chic al ținutei. 😉

Salopetă + sandale cu platformă – combinație perfectă pentru ținuta de cinema

Dacă ai timp puțin pentru a alege dintre mai multe piese de îmbrăcăminte, există o soluție simplă: salopeta.

Salopeta e cea mai bună opțiune pentru lunile mai calde. Aceasta e confortabilă, ușor de purtat, și elimină mulțimea de posibilități și alegeri pe care le ai în fața ta.

Tot ce trebuie să faci este să te îmbraci în salopetă și să alegi o pereche de pantofi. Pentru acest aspect cozy, lejer, optează pentru sandalele cu platformă, pentru a-ți adăuga un pic de înălțime, dar și pentru un simț elegant.

Pantaloni scurți + top cu umerii goi + ghete – iată ce idee cool de ținută pentru cinema!

Ultima ținută pe care o propun  pentru o întâlnire la cină și film este o combinație între pantalonii scurți, un top cu umerii goi și ghete. La urma urmei, poți face orice cu o pereche de pantaloni scurți prin adăugarea unui crop top și a unor încălțări cool.

Această combinație este perfectă pentru o cină informală și este ușor să te relaxezi în timp ce vizionați filmul.

Ce porți pentru întâlnirea la cină, urmată de un film?

Întâlnirile sunt menite să fie distractive și sunt o șansă de a explora romantismul cu partenerul tău mai degrabă decât de a petrece o oră îngrijorându-te cu privire la o ținută.

Poartă haine în care te simți bine, deoarece ele arată personalitatea ta. Din fericire, ai deja aici câteva idei pentru următoarea ta întâlnire.

Tu ce ai purtat la cinema până acum? Ce idei mai ai? Scrie-ne în comentarii, în josul paginii! Părerea ta contează mult pentru noi.

Sursă foto front page: Pixabay