Începe iar școala curând și, dacă ziua ta de naștere se va nimeri să o sărbătorești la școală, sigur ai vrea să știi cum să te îmbraci pentru o astfel de zi specială.

În curând e ziua ta de naștere și vrei să fii sexy și totodată cuminte în ceea ce privește vestimentația la școală.

Nicio problemă, am trecut și eu prin astfel de dileme până nu demult, cât încă eram liceancă. O rezolvăm ușor împreună. 😉

Aah, și părul! Să nu uităm de coafură într-o astfel de zi specială la școală. Nouă de pildă, nu ne dădeau voie la liceu decât cu părul prins… I know, aveam niște reguli mai comuniste, dar era liceu predominant de fete. Sacoul era și el obligatoriu la purtător. Nu puteam intra pe ușa școlii fără el. Așa că…

Dacă vrei să fii cea mai frumoasă fată din clasă, măcar de ziua ta, să te simți specială, dar să respecți regulile locului, cel mai potrivit ar fi un outfit mai spre stilul college.

Încearcă o cămășuță de culoare deschisă (alb, roz, bleu) pentru că inspiră prospețime și o fustiță plisată și scurtă (nu chiar până sub funduleț).

În picioare, ia-ți pantofi simpli, cu un toculeț mic. Părul – două codițe împletite. Și ești sexy și cuminte în același timp. Oricum, lookul acesta college, cu cozi împletite și fustiță plisată are genul acela de aer de inocență obraznică. 😛

Sau mai poți încerca: bluză neagră mulată, pe gât, și fustă midi de jeans albastră și cizmulițe / botine negre. Părul prins în coadă de cal, cu câteva șuvițe sexy „scăpate” obraznic.

Decentă și modernă. Succes!

Ce părere ai? Aceste sugestii rezolvă și dilema ta? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii! Părerea ta contează mult pentru noi.

Sursa main photo: Unsplash/sean Kong