Unde poți să te bucuri de spa la un resort dedicat din țară și cum îți creezi un spa la tine acasă: relaxarea de weekend.

La orice final de săptămână, corpul e slăbit, obosit, are nevoie de atenție specială, ca și cum s-ar detașa de suflet. Noi îl putem îngriji și îi putem oferi un tratament special în weekend, care să-i încarce bateriile ușor și relaxant. Să îl luăm pur și simplu ca pe un copil, ca pe omul cel mai drag nouă și să îi oferim toată grija și atenția, așa cum nu am mai făcut-o de mult. Ai prins ideea: să-i acorzi corpului în weekend, din când în când, momente doar pentru el, așa cum, în timpul săptămânii, o faci pentru toți ceilalți.

E ceea ce ne lipsește și avem nevoie adesea în timpul liber, și așa puțin: momentul acela de liniște, de decuplare față de restul lumii, față de oricine altcineva, în care să ne acordăm doar nouă atenție. Oricât de mult și în avans l-am programa, întotdeauna îl amânăm. Se găsesc întotdeauna multe altele, corpul nostru poate să mai aștepte. Și ne rezumăm la un duș zilnic, rapid și tot cu mintea în alte părți, stresată și îngândurată. Oricum ar fi însă, află că există câteva indicații și de spălare sub duș, menite să te ajute să obții ce-i mai bun pentru corpul tău sub duș.

Călătorește pentru relaxare: cazează-te într-un weekend la un complex cu spa!

Ia-ți un răgaz de un weekend și du-te într-un complex spa! Ai o multitudine de locații de unde poți alege! Îmbină călătoria cu relaxarea! Călătorește în weekend pentru a-ți regăsi liniștea, călătorește și pentru tine însăți/însuți! Uită de griji și alocă-ți timp ție…. numai ție! Uite, în acest sezon, îți recomand să cauți pe VelTravel oferte în locații din România cu complexuri și hoteluri cu spa – VelTravel e o platformă dedicată turismului de calitate, inclusiv în România – ai oferte de cazare și bilete de avion oriunde vrei să călătorești! Țara noatră are foarte multe de oferit, descoper-o! Găsește minuni ale naturii de la noi, locuri noi din România, îmbină utilul cu plăcutul și încarcă-ți din baterii! Nu vei regreta!

Găsești complexuri și hoteluri cu spa în Constanța, Brașov, Predeal, Vâlcea, Sibiu, Suceava, Prahova, Harghita, Sovata, Iași, Târgu Mureș, Sighișoara, Bihor, Maramureș, sau mai aproape de București, dacă ești din capitală, în Snagov, de exemplu.

De exemplu, dacă te cazezi la SunGarden Golf & Spa Resort, ai teren de golf și acces gratuit la spa, fitness și la saună, dar și la reduceri la ședințe de masaj, dacă vrei să îmbini, cum indicat e, spa-ul cu masajul. Ai acces la piscina exterioară și interioară, dar te poți plimba și prin pădurea din apropiere sau te poți plimba cu bicicleta în natură, dacă ești o fire mai activă. Cu adevărat vei avea o escapadă relaxantă și de ținut minte mult timp!

sungarden golf & spa resort

[button url=//event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=ec6ed0d33&redirect_to=https%3A//www.veltravel.ro/hotel/details/962422/25c55779a8a98003641152fa544da460/giata-383442/ex-0dbf8bf4aabec8b9319d660d360135d6&st=articol%20spa target=blank size=14 icon=heart-2]Vezi oferta la SunGarden Golf & SPA Resort Cluj, unde poți beneficia de spa, saună, masaj & golf[/button]

Ia o pauză la tine acasă și folosește cosmetice de spa pentru corp!

Însă poți face un moment de spa din orice duș, nu doar dintr-o baie relaxantă la final de săptămână sau mers într-un loc special pentru relaxare, masaj și atenție generală dedicată trupului. Iată cum să-ți pregătești cel mai bine o baie de relaxare! Așadar, fă orice moment dedicat corpului să conteze cât mai mult. Fă din el cel mai mult posibil! Fă-ți din orice duș sau baie un ritual al tău, prin care să îți relaxezi cât mai mult corpul. Fă-ți un plan constant și ține-te de el! Folosește-te de cele mai bune produse cosmetice, cele mai plăcute arome, pentru hidratare și îngrijire maximă, să te asiguri că îți gâdilă absolut toate simțurile și îți lasă pielea mătăsoasă!

cosmetice si accesorii de spa

[button url=http://profitshare.ro/l/3543510 target=blank size=14 icon=heart-2]Mai multe accesorii si cosmetice de spa găsești aici.[/button]

Alege-ți un produs al tău de spa, pe care să îl poți folosi atât vara, cât și iarna și care să îți permită să îl iei după tine oriunde călătorești – eventual un set de cosmetice spa varianta mini / de travel. Ai de unde alege: acum sunt foarte multe produse disponibile pentru îngrijirea corpului ca la spa, accesorii și produse cosmetice similare celor de la spa, dar disponibile și pentru zile obișnuite. Pentru că nu întotdeauna poți ajunge la un spa, așa că ți-l poți crea la tine acasă, atunci când simți tu nevoia. Ir produsele din categorii destinate spa-ului sunt mult mai calitative: exact ceea ce părul și pielea ta are nevoie. Dă drumul unui CD cu muzică relaxantă și… bucură-te de tine cu tine!