Aspectul plin de prospețime, pus în scenă, de exemplu, prin culori sau texturi de machiaj, este un concept tot mai vehiculat în lumea beauty.

Ce-ar fi să revenim la prospețime / freshness, dar în sensul său propriu, adică acea prospețime a unei păduri umbroase și răcoroase, în ciuda unei zile toride de vară?

Asta am căutat și… am găsit: produse de tip mist, spray-uri de revigorare și reîmprospătare a machiajului, care să te răcorească și revigoreze, fără a-ți strica machiajul, chiar și pe timp de caniculă.

Caută produse tip mist, ape termale sau cu ingrediente precum menta și ceaiul verde sau chiar cosmetice cu efect de freezing.

bobbi-brown-primer-plus-hydrating-3-in-1-spray-spray-multifunctional-usor_pentru-look-fresh

Sfaturi pentru menținerea unui look fresh vara, la temperaturi înalte

  1. După o baie în mare sau o bălăceală în piscină, spală-ți tenul cu apă curată, apoi pulverizează un spray răcoritor și cu efect hidratant – pe care îți recomandăm să îl porți în geantă toată vara, zi de zi.
  2. Dacă te numeri printre iubitoarele de parfumuri intense, orientale, vara este sezonul în care nu vei fi mustrată pentru infidelitate în acest sens.
    În acest interval de „love break”, orientează-te către arome marine, note de flori proaspete sau de citrice.
  3. Fii creativă și extinde aria de acoperire a prospețimii: de la mentă în cocktailuri până la parfumuri de cameră cu aromă de valuri răcoritoare.
review apă termală Jonzac de la Lea Nature bio dermatocosmetica păreri personale cu foto

Urmează și aceste metode simple pentru a te proteja de caniculă.