Cum perlele continuă să fie una dintre cele mai mari tendințe ale sezonului, m-am gândit la un proiect de geantă cu perle tip DIY, pe care să ni-l facem singure acasă.

Așa e, se poartă în continuare gențile cu perle și nu știu cum se face, dar mereu când mă ia valul trendurilor, descopăr alternative mai prietenoase cu buzunarul. Există cumva un Dumnezeu al celor care cheltuie mult, probabil :))

În fine, treaba e că am dat de un proiect super simpatic de DIY; să-ți personalizezi singură acasă o poșetă cu ajutorul perlelor, la P.S.: I made this. Este simplu, rezultatul – super elegant și poate fi realizat cu o geantă pe care o ții în spatele dulapului și care nu a mai văzut lumina zilei de ceva vreme.

Nu am putut să nu vi-l împărtășesc și vouă.

De ce ai nevoie ca să-ți personalizezi poșeta

Ca să-l realizezi, ai nevoie de:

– Poșetă – poți să iei una ieftină de la Sinsay, că tot sunt la reducere multe modele simple, din piele eco moale. Asta dacă nu vrei să sacrifici niciuna din colecția ta mai veche.

– Perle artificiale (diverse mărimi) – vezi aici opțiuni rapide și variate

– Ac și ață în culoare apropiată genții / perlelor

Creion de cretă

– Riglă

– Foarfeci

Tutorial: cum aplici perlele pe o poșetă ca să o personalizezi

Primul pas: selectează diversele mărimi de perle.

Apoi, folosind rigla și creta, marchează rândul pentru cele mai mari perle. Spațiează fiecare perlă la aproximativ 4.5 cm una de cealaltă. Repetă acest pas cu următoarea dimensiune de perle – totuși, de această dată, distanțează fiecare rând la 2.5 cm unul de celălalt.

Aceste distanțe sunt orientative, contează și cât de mare e poșeta aleasă de tine, dar și perlele ce dimensiuni au.

Pregătește-ți acul și firul și începe să coși perle pe locurile marcate. Continuă să coși fiecare perlă pe locurile marcate până când ai terminat de decorat toată poșeta.

Gata, tocmai ai încheiat de creat cel mai mișto accesoriu de sezon!

Sursă tutorial și imagini: P.S.: I made this