Ai tot avut părul lung în ultimii ani, numai că te-ai plictisit? Vrei un look nou, să-l tunzi, nu șocant de scurt dintr-o dată, dar nu știi la ce tip de tunsoare să mai apelezi, după o perioadă maaaare de timp în care l-ai avut lung?

Știm, părul lung devine, la un moment dat, extrem de greu de întreținut, mai ales vara, e destul de dificil și de pălat și uscat, ca să nu mai vorbesc de îndreptat sau coafat de orice tip.

Dacă, după câțiva ani de purtare a părului lung, te-ai plictisit și te gândești să-l tunzi puțin, dar nu știi cum, aruncă un ochi aici. Been there, done that, vorba ceea… 🙂

Normal că după atât timp de purtat păr lung nu te tentează o tunsoare foarte scurtă, și ar fi șocant să faci astfel. O lungime medie cred că ar fi ideală. Eu așa am mai procedat cu tunsul părului lung după o perioadă mare de timp.

Îți sugerez imediat mai jos o tunsoare de trecere de la părul lung pentru mult timp la unul mediu. Una care să fie și la modă, desigur.

Chiar și vedetele de la Hollywood par să se fi plictisit de părul lung care, adesea, le-au consacrat. Nici la ele nu a fost cazul de scurtat radical, de la păr foarte lung: doar până la nivelul umerilor, cel mult, sau un pic de tot mai sus.

Poți alege între o tăietură dreaptă a părului, în stil franțuzesc, cu un breton pe o parte, eventual, sau poți apela la o tunsoare în scări, un bob mai scurt, cu cărare pe o parte, de exemplu. Ca idee, bobul te poate face să pari mai înaltă. 😉 Deci poți lua și un astfel de criteriu în calcul.

cum filezi părul singură acasă ca la salon cu foarfece speciae de filat

Eu cu astfel de tunsori am procedat când mă plictiseam de părul lung după o perioadă lungă de timp.

Tu ce idei sau dorințe mai ai? Cum ți-ai tunde părul foarte lung, după o bună perioadă de timp? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii! Părerea ta contează mult pentru noi. 😉

Main Photo by Dmitry Vechorko on Unsplash