Nu este nevoie să mai cheltui banii pe cosmetice și alte tratamente scumpe ca să scapi de pete și pistrui de pe piele. Încearcă un remediu natural cu mărar, sub formă de mască minune!

Cu siguranță te mai confrunți și tu cu pete și urme pigmentate pe față, pe umeri sau spate ori piept. Și spre deosebire de prețul exorbitant al tratamentelor cosmetice sofisticate, al cremelor de lux sau chiar al tratamentelor cu laser care promit să elimine urmele de vase sparte sau de pete pigmentate de pe anumite zone ale pielii, n-ai fi bănuit că ai la îndemână un remediu natural pentru asta. Și e chiar foarte la îndemână!

Micul fir de mărar, căci despre el este vorba, nu costă mai nimic, dar are puteri miraculoase (și) în acest sens. Iată cum!

Remediu natural cu mărar împotriva petelor de pe piele

După duș sau baie, când porii se deschid, freacă obrazul cu un pumn de tărâțe de grâu. Tenul se curăță în profunzime și celulele moarte de la suprafață se înlătură.

Clătește apoi fața cu apă călduță. Ia o jumătate de legătură de mărar bine spălată, fără tulpini, zdrobește cu dosul linguriței și întinde (suc și frunze zdrobite de mărar) pe toată fața. Păstrează acest amestec pe față zece minute. Clătește cu apă călduță și tamponează-ți ușor fața cu un prosop curat!

Repetă această procedură periodic, o dată la câteva zile. În timp, va oferi rezultate minunate! Chiar ajută și la diminuarea pistruilor. 😉