Nu prea dormi și ești stresat(ă) cu munca? Atunci ar trebui să pui mâna pe un roller facial pentru masaj! Aceste mici ustensile sunt cu adevărat inovatoare și schimbă jocul: transformă pielea și răsfață sufletul. Dar cum se folosesc cel mai eficient rolele de masaj facial cu pietre? În ce constau astfel de instrumente?

Rolele faciale de masaj sunt create din pietre semiprețioase vindecătoare, precum cuarț roz, jad, cristal de stâncă, care își dezvăluie efectele pozitive în contact cu pielea.

Efectul rolelor de masaj

Masajul feței cu o rolă facială, efectuat zilnic, este incredibil de relaxant și asigură o strălucire frumoasă a pielii în câteva minute.

Circulația sângelui este stimulată, toxinele sunt îndepărtate și formarea colagenului e încurajată. Rezultatul e o piele care apare mai strălucitoare, radiantă și proaspătă.

Toate avantajele masajului cu role de pietre: 

⫸ efect antiîmbătrânire

⫸ efect antistres

⫸ îndepărtează pungile de sub ochi și cearcănele

⫸ efect detoxifiant

⫸ realizează un drenaj limfatic intensiv

⫸ reîntărește și consolidează ingredientele active din cosmeticele rutinei de îngrijire a pielii

⫸ strălucire naturală după utilizare

Kitul de role de masaj Catrice care constă într-o rolă de masaj cu 2 capete de schimb, din diferite pietre, e perfect pentru uz zilnic, pentru a obține ce e mai bun pentru pielea ta. Pietrele sunt create din cuarț roz, onix și jad verde. Designul lor este foarte plăcut, așa că adaugă băii tale un plus de frumusețe.

kit de role de masaj cu pietre de jad, onix și cuarț Catrice

Cum să folosești eficient o rolă de masaj cu piatră semiprețioasă

Rola de masaj ar trebui să fie folosită doar pe pielea curată. Aplică un ser sau o cremă de față ca să crești efectul în timpul masării tenului cu o rolă facială.

  • Regula generală de aur:

Trece întotdeauna rola de masaj facial din centru spre exterior și repetă mișcarea de 3 până la 5 ori pe secțiune.

  • Nu rula rola înainte și înapoi. Întotdeauna întoarce-te în punctul inițial de pornire, apoi repetă mișcarea de la zero.

Uite cum să folosești rola de masaj cu piatră pe o anumită zonă a feței:

  • Frunte: Plasează rola în centrul frunții și rulează spre zona liniei părului. Repetă mișcarea de 3-5 ori. Apoi, rulează din centrul frunții către tâmple. Repetă mișcarea de 3-5 ori. Apoi, rulează din centrul frunții spre tâmple. Repetă și de stânga și de-a dreapta părții laterale a feței de câteva ori.
  • Ochi: Partea mai mică a dispozitivului / rolei de masaj este creată cu intenția de a fi folosită în jurul ochilor. Întâi, închide ochii. Începe prin rularea de la pleoapa interioară a ochiului spre tâmplă. Repetă mișcarea pe zona de sub ochi începând din colțul interior al ochilor și creând cale înspre exterior, spre tâmple.
  • Obraji: începând de la nări, dă cu rola peste oasele obrajilor spre tâmple, repetând această mișcare de câteva ori pe ambele părți ale feței. Aici poți să-ți creezi drum spre bărbie, i.e. începe din centrul bărbiei și rulează de-a lungul oaselor maxilarului spre ureche / tâmplă, asigurându-te că aplici o presiune blândă în timp ce masezi zona feței.

Uite aici un exemplu de cum poți utiliza în masaj facial o rolă cu piatră semiprețioasă; also, mi se pare foarte interesant acest cont de instagram – îți arată cum să folosești masajul facial pentru diverse probleme ale tenului și nu numai: 😉

După utilizare, curăță rola facială de masaj cu un dezinfectant sau cu un săpun blând sub jet de apă.

Sfat: Dacă pui la frigider peste noape rola de masaj, vei obține efectul maxim în ceea ce privește descreșterea pungilor de sub ochi / efectul de puffiness și reducerea cearcănelor.

Sursă foto: Unsplash/Viva Luna Studios