Cum să te îmbraci bine cu bani puțini și de unde poți să îți iei haine ieftine online.

Pentru că o ținută trendy nu înseamnă doar haine foarte scumpe, hai să vedem de unde îți poți completa garderoba cu haine, încălțăminte și accesorii șic și la modă, la prețuri mici și foarte convenabile. 😉

Haine ieftine din outleturi online

Tot mai multe magazine online au început să aducă în România branduri consacrate sau mărci sport sub forma ideii de outlet. În unele găsești branduri de lux, din întreaga lume, în altele, care merg pe sistemul mărcilor mai accesibile tip Zara, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti (pe scurt, cele din grupul Inditex) sau Mango. Vero Moda, ONLY etc., comercializează mult iubitele haine și accesorii pe care ni le luăm, de regulă, la prețuri mult mai mari, din malluri.

În outleturi găsești colecțiile din sezonul trecut sau numerele/mărimile care se vând mai greu, la prețuri mult mai mici decât au fost puse spre vânzare inițial. Multe sunt piese must have, care nu prea au cum să se demodeze câțiva ani buni de acum încolo. Astfel, câștigi nu numai bani, dar și elemente cheie din garderobă, haine și încălțăminte versatile, pe care să le poți combina ușor în diverse outfituri. Așa că, dacă te-am făcut curios/curioasă, să știi că multe oferte și haine sau încălțăminte sunt la un click distanță. Outleturile online sunt mult mai utile, pentru că vezi în timp scurt aproape tot ce te interesează, câștigi astfel timp fără să mai umbli prin magazine, te ajută să te planifici și să îți calculezi mult mai ușor banii (fie vorba între noi: în magazinele fizice, suntem mai „mână spartă”, avem tendința să cumpărăm fără măsură și fără să avem neapărată nevoie de toți banii), iar lista poate mult continua…

Iată o listă cu cele mai mari outleturi online cu haine și încălțăminte la reducere:

logo_fashiondays.ro_1447950067

2561 3419 logo_boutique_mall_1441964056
logo_mycloset.ro_1405611191 2750 1198 logo_sportcouture.ro_1463558261
388 606 2880 logo_pantofiitari.ro_1423752945
Târgurile

Ne târguim? De ce nu! Mai ales că în ultimul timp acest tip de shopping a devenit o variantă tot mai șic. Iar în târg nu găsești doar anumite branduri, pentru că există tot felul de mărci, tot soiul de haine, de la casual până la sport, accesorii, gadgeturi, chiar și telefoane mobile. Așa că dacă ai chef de o tocmeală care se lasă apoi cu mai multe hăinuțe în dulapul tău, nu ezita și dă o fugă până la târguri.

Magazine cu concept de discount și prețuri mici

Sau Miniprix Discount Concept, cu oferte periodice și în magazinul online. Cu siguranță, nu auzi o dată despre acest lanț de magazine. Iar dacă pleci de la premisa că nu trebuie să-ți dai tot salariul pe haine, Mini Prix este varianta perfectă! Există lucruri pentru toate gusturile, prețuri avantajoase și ocazia ca în fiecare zi să găsești noi modele de încălțăminte! Dacă totuși n-ai ajuns până acum la niciunul dintre magazine sau pur și simplu nu ai timp să mergi, încearcă magazinul online Miniprix. Livrarea este destul de rapidă. Eu am comandat deja niște ghete, (despre alte comenzi vă voi povesti cu prima ocazie).