Cum să te îmbraci dacă ești foarte slabă; ce haine avantajează silueta subțire și cum poți să faci să pari mai grasă în piesele de îmbrăcăminte potrivite.

Femeile foarte slabe aud întotdeauna ,,Eşti foarte slabă, deci poţi purta orice”. Fals. Chiar şi pentru femeile slabe există câtvea lucruri de evitat.

Ce să porți dacă ești slabă

Este recomandat ca femeile cu o siluetă subţire să opteze pentru haine care oferă dimensiune.

Rochiile drepte şi vaporoase sunt potrivite pentru orice ocazie, iar femeile slabe le pot adopta cu foarte multă uşurinţă. Dacă ai picioare mult prea subţiri, poartă o rochie sau o fustă maxi.

Materialele ideale pentru a fi purtate de femeile foarte slabe sunt cele care ajută conturarea formelor, dar care nu sunt deloc rigide.

Poţi alege să porţi piese vestimentare din dantelă sau cu aplicaţii, ba chiar piese vestimentare din lână. Un alt lucru care te va ajuta este să porţi haine în mai multe straturi. Cardiganele sunt ideale pentru orice sezon şi, pentru că primăvara este foarte imprevizibilă, optează şi pentru o jachetă din piele.

cum te îmbraci dacă eșt prea slabă ce haine te avantajează când ai siluetă subțire

Dacă asociezi culori deschise cu suprapunerile, drapajele şi pliseurile, atunci vei obţine mai mult volum în zonele problematice. Sunt recomandate gulere voluminoase, înalte, toate volanele în jurul gâtului, jabourile, fundele.

De asemenea, sunt recomandate fustele până sub osul genunchiului sub formă de lalea sau cloș, fustele pantalon, pentru că în felul acesta reuşeşti să acoperi genunchii prea osoşi. Sunt recomandate şi sacourile cu umeri structuraţi, rigizi, mari.

Strâmt în partea de sus şi larg în partea de jos Dacă ești slabă

O cămaşă cambrată albă sau cu un imprimeu geometric mare alături de o pereche de blugi largi, cu pense în talie, evazaţi încă de sus, aproape de o fustă pantalon sau un pantalon Marlene Dietrich, reprezintă o ţinută reuşită pentru o femeie slabă.

Larg în partea de sus şi strâmt în partea de jos dacă ai o siluetă prea subțire

O astfel de ţinută poate să fie alcătuită dintr-o bluză sau o cămaşă cu drapaje, mâneci reglan şi o fustă creion cu imprimeuri mari sau cu detalii decorative în zona şoldurilor sau un pantalon slim, totul fiind acoperit cu un sacou drept de inspiraţie bărbătească până în talie dacă eşti scundă şi până la jumătatea şoldului dacă eşti înaltă.

Nu purta niciodată o bluză foarte decoltată sau rochii tip corset, fiindcă nu te avantajează, acestea scot în evidenţă claviculele, iar gâtul pare foarte lung. Poţi purta haine în croieli care dau volum şi din materiale subţiri, moi şi vaporoase.

Încearcă să combini o pereche de blugi cu o bluză de mătase sau o fustă din satin cu un tricou simplu de bumbac.

Haine de evitat când ești prea slabă

Evită decolteurile în formă de V, prea adânci, fustele prea scurte şi largi, precum şi maiourile cu bretele foarte subţiri, care nu vor face decât să îţi accentueze silueta osoasă.

Pentru femeile prea slabe este nerecomandată rochia model babydoll. Croiala pantalonilor cu talie înaltă, cât şi a fustelor creează impresia de alungire a taliei şi nu te avantajează.

Tu ce haine porți dacă ești slabă? Ce alte trucuri mai știi?