Truc de machiaj make up: Cum să Trasezi o Linie Perfect dreaptă de Tuș pe Ochi cu un creion eyeliner sau tuș, rapid, ușor și fără să tremuri; machiaj clasic, stilat, fin de ochi, cu linie dreaptă netremurată de tuș, eyeliner.

Te-ai chinuit mereu mult timp să-ți faci linia perfectă de tuș peste ochi și niciodată nu ți-a ieșit așa cum ți-ai dorit? Ai vrea să încerci o variantă mai rapidă și mai ușoară de a-ți trasa o linie stilată și perfect curată, nu tremurată, peste ochi? Ai tot căutat variante mai simple, dar tot nu-ți iese foarte bine acea linie? Hmmm, eu am găsit cea mai simplă variantă de a te machia și a-ți trasa o linie de creion/tuș dreaptă, fără să fie tremurată, pe pleoapa superioară. E un truc foarte eficient, rapid și ușor de pus în practică, cu care sigur nu poți da greș. 🙂 Așa cum ți-ai dorit!

Cum se poate trasa o linie dreaptă de creion sau de tuș ușor, peste pleoapa superioară? Simplu! Urmează pașii următori și vei obține un machiaj al ochilor fin și stilat. Ochii tăi vor fi conturați perfect, drept și bine definiți. N-ai cum să dai greș dacă:

1. Iei un clește metalic de întors genele sau clește ondulator de gene. Desenezi cu un creion sau un tuș, pe partea interioară, jos, a acestui clește, o linie cât mai dreaptă. Alege ce eyeliner/creion sau tuș vrei, orice culoare dorești Ai aici o mare varietate.

2. Apoi plasează cleștele ondulator deasupra genelor, pe pleoapa superioară, ca și cum ți-ai ondula genele și apasă aparatul de gene cât mai bine pe pleoapă.

3. Ca să finisezi cât mai bine machiajul, ca linia să nu curgă sau să se strice repede, dă-ți cu un strat de mascara peste gene, apoi cu un fard de ochi bej sau într-o culoare neutră peste linia de tuș/eyeliner. La final, mai dă-ți cu un strat de mascara peste gene. Și… gata! 🙂 Ai acum un machiaj fin al ochilor, stilat și cochet, cu linii de tuș/creion, așa cum ți l-ai dorit. 🙂

 

truc cum sa trasezi o linie de creion sau tus dreapta peste pleoapa superioara