Între mâneci bufante mari, detalii cu bretele, corsete și paiete, cu siguranță nu lipsesc deloc opțiunile de topuri jucăușe de vară din care să alegi chiar acum pentru ținutele tale estivale.
Cu toate acestea, indiferent de câte stiluri distractive ni se oferă la cumpărături, topul must-have al verii rămâne… un maiou alb. Tendința este departe de a fi nouă și nici foarte inovatoare.
Totuși, maiourile albe au devenit favorite în rândul majorității modei anul acesta; modelele, actrițele și vedetele, adepte ale stilului de stradă, le poartă cu fiecare limită imaginabilă.

Dar popularitatea maioului alb nu este de așteptat să scadă. Pe podiumurile pentru toamna lui 2022 au apărut mai multe iterații, făcând un caz din a purta acest top de bază inclusiv până în sezonul de iarnă.

Și, deși acest stil simplu de top sună plictisitor în teorie, femei precum Hailey Bieber, Bella Hadid și Gabrielle Union știu câteva modalități de a-l condimenta.

Maiourile albe au fost pe toate podiumurile pentru toamna ’22. Bottega Veneta, Chloe și Prada și-au produs propriile versiuni ale acestei piese esențiale într-o garderobă.

Fie că ai deja un maiou alb ascuns în sertar, fie că plănuiești să te „aprovizionezi” în curând cu unul nou, iată câteva idei de ținute care gravitează în jurul acestei piese clasice.

Poartă maioul alb cu o altă piesă must-have devenită model

Indiferent dacă dai vina pe Clean Girl Aesthetic sau pe stilul vechi obișnuit Off-Duty, vedetele preferate în modă lucrează constant cu această piesă în ținutele lor.

pantaloni de in purtați cu maiou alb ca sugestie de purtare
Pantaloni de in bărbătești purtați cu maiou alb vara

Asortează maiouri albe cu pantaloni, blugi și pantaloni de „camion”, foarte masculini. 🙂

Creează o bază pentru ținuta ta din maioul alb

Un maiou alb este o modalitate excelentă de a adăuga echilibru lookului tău, ajutând la „atenuarea” unui fund mai… proeminent și îndrăzneț sau la… „spargerea” unui set prea… potrivit.

pantaloni de costum pentru femei

Adică, pentru a nu plictisi, cu un costum într-o culoare puternică sau un outfit all denim, te poți baza pe maioul alb. 😉

Poartă maioul alb pe sub alte bluze, ca layer

Este modul în care cred că port cel mai des maioul alb, ca strat/layer pe sub alte topuri mai decupate, transparente sau cu umeri goi ori toamna-iarna, pentru un plus de căldurică.

maiou alb purtat cu bluză în dungi transparentă

Bella Hadid a creat o stare de balerină când și-a lăsat maioul alb să se întrevadă ochilor privitorilor, de sub un pulover fără umeri / pe un singur umăr.

Experimentează cu materiale diferite

În timp ce maiourile albe din bumbac, reiate, cu striații, par a fi destul de populare, majoritatea starurilor se afișează public, mai nou, într-o alternativă de maiou alb upgradat, tricotat, adesea coordonat cu pantalonii.

maiou alb în diferite materiale

Stilizează un top tip maiou alb cu pantaloni scurți

Să porți un top tip maiou alb cu pantaloni scurți e un mod rapid de a-ți completa o ținută de vară cool și răcoroasă.

Simplu și clasic, nimic reinventat. Dar poți să te ajuți de accesorii, să stilizezi ținuta în stil propriu.

Poartă un maiou alb cu atitudine alături de jeanși

Simplitatea unui maiou alb face parte din atractivitatea sa.

blugi Cropp de purtat cu maiou alb

Dacă ești în căutarea unei piese ușor de îmbrăcat și de purtat, nu te gândi prea mult la ținută și, în schimb, păstrează lucrurile clasice din cap până în picioare, cu niște pantaloni din denim.

Învață să-ți încorporezi stilul personal în ținutele cu maiou alb

Deoarece maiourile albe sunt atât de simple, nu există limite reale pentru cum să le porți.

Pune-ți pantaloni mari/lungi sau o fustă mini. Adaugă o mulțime de accesorii sau tocuri mari și greoaie.

Combinațiile sunt în esență nesfârșite și există o mulțime de oportunități de a purta un maiou alb într-un mod care se potrivește esteticii tale personale. 😉

Tu ce spui de maioul alb, purtat inclusiv toamna? Așa-i că e cea mai simplă și versatilă piesă din șifonier? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii.