Aproape că nu mai e o surpriză că V-Day devine sinonim cu zilele Victoria’s Secret. Și așa, V-Day se multiplică și se prelungește în câte alte zile vrei tu. 😉

Valentine’s calling! Știm că ți-ai ales deja ținuta pentru Ziua Îndrăgostiților – fie că ești într-o relație sau savurezi fiecare moment de libertate, această zi este un motiv în plus pentru a te iubi mai mult. Și pentru a arata grozav, desigur!

Dar la orice ținută sexy, contează să te simți bine pe interior și, pentru asta, Victoria’s Secret vine cu ceva ce depășește sensurile uzuale și materiale ale termenului „sexy”, așa cum ne-a obișnuit: lenjerie intimă super-atrăgătoare!

Lenjerie intimă Victoria’s Secret

Nu doar pentru petrecut zilele V împreună, că sunt vineri, V-Day sau Victoria’s Secret Days… Lenjeria intimă e cel mai aproape de pielea ta, de tine, așa că alege ceva nu doar sexy, ci și foarte plăcut la atingere.

Iar mai bine ca Victoria’s Secret să îmbine materiale prețioase și delicate (precum satin, dantelă) cu patternuri seducătoare și culori atrăgătoare, cu modele adesea obraznice chiar, e mai greu să găsești!

Deci ce poate fi mai potrivit dacă nu un set de lenjerie intimă Victoria’s Secret de V-Day(s)? Care să fie ca o îmbrățișare caldă, care te va face să te simți bine mereu și încrezătoare.

colecția Glam Victorias Secret

Poate niște halate Victoria’s Secret sau pijamale în care să te cuibărești noaptea?

Orice vei alege, să te bucuri de tine însăți în astfel de piese mișto, care-ți conferă încredere în tine, sau alături de persoana iubită, lângă care te vei cuibări, va face în mod sigur zilele V mai frumoase. Și nu vei mai vrea să se încheie vreodată.

Parfumurile Victoria’s Secret sunt ca niște accesorii de nelipsit din ținuta zilelor V

Și cum orice ținută este desăvârșită cu parfumul potrivit, ți-am pregătit o odisee aromată în lumea Victoria’s Secret – 3 recomandări de parfumuri din care să alegi un cadou special pe care să îl porți și în următorul sezon – pe piele, aproape de inima ta. 

Pentru că parfumul e despre emoție și seducție.

Apa de parfum Victoria’s Secret Bombshell

Parfum pillar pentru brandul Victoria’s Secret, Bombshell e de-a dreptul seducător și irezistibil. Are fructul pasiunii printre note, ca aromă și, da, asta pare să-l facă seducător, aproape afrodiziac.

Despre acest parfum Victoria’s Secret, pe care îl am și eu și-mi place mult, v-am mai povestit aici.

Apa de parfum Very Sexy Orchid Victoria’s Secret

De neoprit. Pătrunzătoare, misterioasă, opulentă – noua apă de parfum care se alătură colecției de bază Very Sexy a Victoria’s Secret, și anume Very Sexy Orchid simbolizează dorința și puterea magnetică de seducție a celei care o poartă.

Parfumierul Clement Gavarry încapsulează încrederea în sine și senzualitatea sofisticată în fiecare picătură din această poțiune magică.

Coacăzele negre luxuriante sunt aprinse de accentele de lămâie și piper roz (mmm, piper), apoi încălzite cu accente de lemn de Oris – unul dintre cele mai prețioase ingrediente din parfumerie.

Notele de bază de orhidee, santal și patchouli creează o simfonie a simțurilor dedicată celor mai îndrăznețe femei. Evident, nu putea lipsi orhideea, o floare misterioasă și senzuală prin personalitatea ei. Ca eternul feminin.

Apa de parfum Victoria’s Secret Tease Rebel

Parfumul Victoria’s Secret Tease Rebel este un parfum floral-oriental destinat femeilor care adoră să facă mereu noi descoperiri și să trăiască clipe de neuitat, pline de emoție!

Tease Rebel e de-a dreptul provocator și seducător, așa că poartă-l cu încredere de V-Day! Ca orice parfum sexy, acesta are note de trandafir, dar e vorba de trandafir sălbatic, frunze de violete, piele/leather, care e de-a dreptul sexy.

Victoria's Secret Tease Rebel Eau de Parfum pentru femei

O lenjerie invizibilă care oferă un plus de încredere în sine sau o armă de seducție – tu decizi cum să dozezi notele irezistibile ale acestei arome!

Deci ce alegi pentru zilele V? Seducție prin arome irezistibile sau mângâieri tandre direct pe piele prin materiale fine și delicate de lenjerie de corp super încântătoare și seducătoare, atât de fascinante că te-ai îndrăgosti și tu de tine iar și iar! 🙂