Ca bărbat, transpiri mai mult, se știe. Nu numai pentru că depui mai mult efort, dar pielea și glandele sudoripare sunt diferite de cele ale femeilor. De aceea, ai nevoie să te miști liber, fără inhibiții, să te miști în voie și fără probleme, fără gândul că vei transpira în exces.

Recomandăm în acest sens să folosești deodorantul tip stick (care, de regulă, e mai puternic decât un roll-on) de la Dove: Dove Men Stick Silver. De ce Dove? Pentru că, în general, deodorantele, mai ales cele stick, au tendința să usuce pielea și astfel, să te irite și să-ți provoace chiar neplăceri sau erupții cutanate supărătoare. Dove, în schimb, cu formula cunoscută care l-a făcut deja celebru, conține 1/4 cremă hidratantă, pentru a înlătura astfel de riscuri și pentru a proteja pielea ta, inclusiv cea de la subraț, mult mai sensibilă, chiar și pentru un bărbat.

Deodorant barbati Dove Men Stick Silver

Deodorantul Dove Men Stick Silver este disponibil numai în recipient de 50 ml. Este un deodorant eficient care combină protecția foarte bună împotriva transpirației și mirosurilor neplăcute cu o tehnologie unică și specifică; conține agenți de hidratare speciali, protejând împotriva iritațiilor de tot soiul. De asemenea, Dove Men Stick Silver asigură 48 de ore de protecție împotriva mirosurilor nedorite și, implicit, a transpirației. Totuși, nu trebuie folosit folosit pe piele cu probleme, cu erupții cutanate etc.

Acest deodorant tip stick are ca ingrendient activ principal Aluminum Zirconium Tetrachlorohydrex GLY, în proporție de 15.2%. Alte ingrendiente inactive: Cyclopentasiloxane, Stearyl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, PPG-14 Butyl Ether, Hydrogenated Castor Oil, Dimethicone, Polyethylene, Fragrance (Parfum), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Steareth-100, BHT, Tocopheryl Acetate [Vitamin E Acetate], Silver Chloride, Titanium Dioxide (CI 77891)

Are un preț obișnuit pentru astfel de produse (verifică aici preț actualizat), foarte mic deci, și oferă totuși protecție foarte bună. Merită mai ales datorită formulei noniritante, unice!