De mai bine de 3 ani (!) utilizez deodorantul tip roll-on Bourjois Invisible „fără urme albe sau galbene pe haine și piele”, cu o formulă lejeră și delicată, plăcut parfumată, care se menține și rezistă toată ziua ca eficiență. Consider că e timp suficient ca să vă ofer review-ul meu despre acest deodorant și să vă spun pe larg de ce merită! Uite mai jos. 🙂

Nu mai țin minte cum am descoperit eu deodorantul tip roll-on antiperspirant Bourjois „fără urme pe haine și piele”, dar cred că acum 3 ani, în urma unei comenzi obișnuite la 1001cosmetice.

Apoi, am găsit un pachet economic de două bucăți la eMAG și am continuat să îl folosesc până în prezent.

Am observat astfel că acest deodorant nu prea e prezent la orice raion de cosmetice din supermarketurile fizice, așa că eu, continuând să îl utilizez, l-am comandat online și următoarele dăți.

Apoi, am descoperit că mai multe cunoștințe din cercul meu îl utilizau de ceva vreme. 🙂 Și părerile erau unitare: e unul dintre cele mai bune deodorante. Așa că hai să povestim pe larg despre acest produs cosmetic de „bătaie lungă” care merită mai multă atenție!

De ce îmi place deodorantul roll-on Bourjois Invisible și îl consider cel mai bun de până acum

Uite că de la o simplă curiozitate am ajuns la a folosi cel mai bun deodorant antiperspirant de până acum, ca raport eficiență-preț. Și mă bucur tare! Nu exagerez, e chiar foarte eficient! De dimineață până seara, își menține prospețimea și rezistă, fără urmă de transpirație.

deodorant roll-on antipete și urme Bourjois Invisible

👉 AICI îl găsești la cel mai ieftin preț!

Această variantă a deodorantului roll-on antiperspirant Bourjois este formulată să nu lase pete și urme pe haine și pe piele (de aici denumirea de Invisible), dar să aibă și o eficiență îndelungată – mai precis: 48 de ore să își facă treaba și să te țină departe de transpirație. Mult! Eu mă bucur că mă ține toată ziua lucrătoare. 😉

Aroma acestui deodorant roll-on Bourjois Invisible e fresh (de magnolie, am înțeles) și se menține și ea foarte bine pe durata întregii zile. Ba uneori chiar se simte ca un parfum de firmă, dar unul subtil, și se menține astfel (chiar pe unele variante ale deodorantului scrie „parfum pudré longue durée”, adică „parfum pudrat de lungă durată”). Deci da, mai bifezi o chestie nice cu acest deodorant.

Și, pe lângă aromă, ce îmi place mie foarte mult la acest deodorant e că are o textură lejeră, incoloră, suficient de fluidă, chiar dacă e ca un gel transparent ușor albicios, dar mai lichid. Se comportă de minune cu pielea, o lasă foarte plăcută la atingere. E ca o peliculă delicată, subțire, de deodorant, dar eficientă, datorită texturii.

Se usucă rapid, intră repede în piele, ca să te poți îmbrăca repede și să nu se ia pe haine; nu e nevoie să aplici mult, și abia dacă îl simt pe piele ca textură și aspect, deși aroma se menține și se observă și el dacă te uiți la subraț imeadiat după. De aceea, am uneori tendința să mă mai dau cu produs. Dar nu e nevoie, nu faceți ca mine! 😀

Formula deo roll-onului Bourjois Invisible e foarte plăcută și fără parabeni, fără aluminiu, fără alcool

Formula e foarte lejeră, deloc iritantă, foarte plăcută în purtare de-a lungul întregii zile, împreună cu parfumul discret și fresh/pudrat al său. Eu am făcut și prostia să îl aplic imediat după ce m-am ras la subraț și eram mai iritată – evident că s-a simțit, m-a usturat prea puțin la aplicare (căci NU are alcool!), dar a trecut repede și s-a comportat excelent cu pielea delicată a subrațului.

Și în ceea ce privește compoziția, Bourjois Invisible deodorant roll-on pare că, pe lângă că nu are alcool, are o formulă și fără parabeni și fără aluminiu.

deodorant roll-on Bourjois Invisible fără urme pe haine sau piele_review👉 AICI îl găsești la cel mai ieftin preț!

Se laudă totodată că ar conține și niște activi antibacterieni care purifică și protejează împotriva microbilor și bacteriilor dezvoltate în caz de transpirație, dar și activi antiperspiranți care elimină mirosurile neplăcute fără a bloca însă procesul natural de formare al transpirației.

O primă versiune a acestui deodorant Bourjois pe care am folosit-o eu cred că a fost formulată special pentru haine negre și închise la culoare/colorate, astfel că și-a dovedit cu adevărat eficiența în ceea ce privește urmele pe haine pe care le lasă, de regulă, deodorantele obișnuite. Căci, da, dacă vă trebuie un deodorant eficient și rezistent, care să nu lase urme albe sau galbene pe piele și, mai ales, pe haine, acesta e cel mai potrivit!

Am citit despre acest deodorant roll-on că ar prezenta ca dezavantaj efectele mai puțin lăudabile în controlul transpirației excesive, persistente. Însă pentru astfel de cazuri îți recomand un antiperspirant mai puternic, farmaceutic mai degrabă, mai concentrat, nu unul pur cosmetic de rând, de drogherie/hipermarket.

👉 Citește în acest sens și despre diferențele dintre deodorant și antiperspirant.

Eu nu prea transpir mult, nici măcar vara. De aceea, pentru mine această formulă destul de delicată și nu prea puternic concentrată (nu spre agresivă, deci, aș spune) de deodorant Bourjois e exact ceea ce trebuie. 🙂

De asemenea, află 👉 de ce, în opinia specialiștilor în dermatologie, cel mai eficient deodorant e considerat a fi… acid!

Alte detalii de luat în considerare despre deodorantul roll-on Bourjois Invisible antipete și -urme pe haine și piele

E frumos și ambalajul, reprezentativ pentru produsele Bourjois, cu sfera aceea lipită de capac, care face notă distinctivă pe piață. Un deo roll-on Bourjois are un gramaj de 50 ml.

Îl găsești și în formula de tub de spray, de 200 ml, la un preț la fel de avantajos. Personal, eu prefer deodorantele de tip roll-on, inclusiv în ceea ce privește acest Bourjois Invisible.

deodorant tip roll on Bourjois Invisible care nu lasă urme_review👉 AICI îl găsești la cel mai ieftin preț!

De fapt, observ cu tristețe că în ultima vreme nu prea se mai găsește ca roll-on online, de unde mi-l procuram de regulă. Noroc că mi-am făcut stoc în avans acum câteva luni! Nu știu cum stă însă varianta asta în sectoarele de cosmetice din magazinele fizice.

Dat fiind că e foarte eficient în timp, nu e nevoie să îl reaplic de-a lungul zilei, are o formulă consistentă dar lejeră și care rezistă, un tubuleț de 50 ml te ține cam 1 lună jumătate inclusiv vara, ceea ce îl face și foarte convenabil.

Concluzii personale după utilizarea timp de câțiva ani a deodorantului roll-on Bourjois Invisible „fără pete și urme pe haine și piele”

Excelent ca raport calitate/eficiență-preț, un recipient de așa natură fiind până în 20 lei, nu mai spun când îl găsești și la pachet economic sau vreo promoțe specială (👉 vezi aici oferta actuală pentru deo roll-on Bourjois Invisible antiperspirant fără urme).

Una peste alta, pentru nevoile mele inclusiv vara, acest deodorant tip roll-on Bourjois Invisible „fără pete și urme pe haine și piele” e ceea ce trebuie!

Îl recomand pentru că face exact ceea ce promite, iar dacă ai o transpirație moderată, nu excesivă (pentru care îți sugerez un antiperspirant foarte concentrat și puternic), va fi un aliat de minune!

Pentru mine, e cel mai bun deodorant ca eficiență-preț de până acum. 😉

Tu l-ai încercat? Recomanzi acest produs? De ce? Lasă-ne în comentarii, în josul paginii, părerea ta! Contează mult pentru noi și cititorii noștri. 🙂