Deodorant stick Bvlgari Aqva pentru barbati

De aproape un an de zile folosesc deodorantul de la Bvlgari din seria Aqva. Am cumparat pentru prima data dintr-un aeroport si ulterior convins de catre acesta am luat si din tara, de la Douglas, daca nu ma insel. Pretul deodorantului este de aproximativ 100-120 lei, insa cateodata se mai gaseste si online, poate chiar mai ieftin. La eMAG in momentul redactarii articolului nu era in stoc, dar puteti vedea si voi aici daca revine. Mai e și aici. Am sesizat ca sunt doua variante, cea Marine si cea simpla, eu am folosit Marine – de culoare albastru deschis, nu am vazut-o pe cea pe culoare mai inchisa sa fie comercializat la noi in tara decat online, asadar ma voi limita doar la ce am folosit.

Deodorantul este sub forma de stick, asadar are inauntru o pasta solida, destul de unsuroasa, insa am apreciat-o ca fiind de buna calitate, comparat cu ce alte deodorante stick am mai folosit (e drept, altele mai ieftine). Nu prea se inpregneaza in haine si lasa aproape o zi intreaga zona bine mirositoare. Nu cred ca are eficienta 24 sau 48 ore, insa sa fim seriosi, cine vrea un deodorant sa tina 48 sau chiar 72 ore? Important este sa lase si pielea sa respire, macar un pic. Nu spun ca opreste de tot transpiratia in momente cu efort fizic sau intelectual intens, insa este unul dintre cele mai bune si confortabile deodorante pe care le-am folosit. Mi-a mai placut si cea de la Clarins pe care o foloseam anterior si era sub forma de roll-on lichid, insa nu avea un miros care sa imi fi fost pe plac, desi era mai eficient o zi intreaga. Pana la urma am facut si compromisul mirosului.

Ce nu mi-a placut la deodorantul Bvlgari este calitatea carcasei, la ultima extrem de usor s-a rupt rotita care impinge stick-ul mai sus, asadar trebuie sa ii dau capacul de jos si sa il tin presat in momentul aplicarii. De asemenea, dupa cateva luni de folosire (da, tine destul de mult), s-a cam dat jos tot scrisul, dupa cum puteti vedea din pozele de mai jos. Nu arata neaparat foarte bine in poze, dar dupa cum spuneam, nu ma iau dupa forma produsului ci dupa cum imi place mie efectul pe care il lasa. Am ramas insa drept vorbind un pic dezamagit cand s-a rupt acea rotita, doar poate este destul de izolat si nu as dori sa creez o imagine falsa, se mai intampla si la case mai mari sa mai dea rateu cu cateva lucruri; daca e un lucru cunoscut ar fi trebuit deja sa corecteze.

De spus este ca nu folosesc alte produse din aceasta serie, am sesizat ca mai exista de la Bvlgari Aqva si gel de dus, apa de toaleta, sampon, after shave – o gama foarte completa de produse pentru barbati, pentru miros. 🙂

IMG_0884

IMG_0886

IMG_0888