Cred că ceaiul verde are una dintre cele mai fresh și revigorante arome din natură! Eu una m-am îndrăgostit de parfumul acesta datorită produselor cosmetice naturale Bottega Verde descoperite prin gama lor dedicată acestui ingredient: The Verde. Astăzi, vă povestesc, așadar, despre deodorantul roll-on Bottega Verde The Verde, cu ceai verde, bineînțeles.

Despre pasiunea pe care am dezvoltat-o pentru aroma de ceai verde și, implicit, gama The Verde de la Bottega Verde, am povestit în review-ul meu la săpunul lichid al gamei.

Ceea ce părea ceva banal s-a transformat într-una din preferințele mele de top când vine vorba de îngrijirea mâinilor. Și nu numai. Așa am ajuns să ador acest săpun lichid!

Și, cu următoarea ocazie, mi-am comandat mai multe cosmetice din gama The Verde a Bottega Verde, printre care și acest deodorant roll-on. Despre această comandă la Bottega Verde v-am povestit aici.

Cum e deodorantul roll-on Bottega Verde The Verde cu ceai verde? Primele mele impresii

Din păcate, am văzut că în prezent nu mai au în gamă deodorant tip roll-on cu ceai verde. Cred însă că cel mai mult se apropie de el cel cu aloe vera.

În schimb, am văzut că au un deodorant tip spray cu ceai verde, în aceeași gamă. Ca să nu mai spun că arată ca etichetă și prezentare exact ca săpunul lichid The Verde care mi-a declanșat această adicție pentru gama respectivă de la Bottega Verde.

În orice caz, nu l-am prea utilizat din prima, chiar iarna, cum l-am primit – asta pentru că mai aveam încă deodorante de la alte branduri – v-am spus, pe acesta l-am luat mai mult pentru că-mi place gama The Verde de la Bottega Verde, dar și pentru că e natural. Am vrut să văd cum se prezintă un deodorant natural și ce înseamnă.

Am ajuns, în schimb, să-l folosesc pentru prima dată vara, în plină caniculă, când e și indicat să vezi performanța unui astfel de deodorant, mai ales că-i natural.

Pot zice că vara, când transpiri de fel excesiv, a făcut față cu brio. Nu însă atât de bine precum un deodorant obișnuit, cum sunt cele roll-on de la Garnier sau cum e acest deodorant roll-on Bourjois Invisible, care, din păcate, nu se mai produce… 🙁 Adică transpiri în continuare chiar și când te dai cu el, dar nu atât de intens.

Eu, oricum, sunt norocoasă pentru că, de fel, nu am o transpirație excesivă. Dar vara chiar e necesar mai mult deodorant decât în mod obișnuit.

Fiind însă natural ca deodorant, nu face față precum celelalte deodorante obișnuite de pe piață, vara. Transpir destul de mult cu el. Pentru mine, că nu transpir mult, nu e o diferență notabilă, dar e observabil.

deodorant natural tip roll on Bottega Verde The Verde cu ceai verde_ingrediente

Iarna, mă descurc de minune cu el. Îmi place că are aroma fresh de ceai verde, dar e subtilă, nu predomină. Cu parfumul pe care îl aplic apoi, nu mai simt nimic din deodorant pe parcursul zilei.

Dar rămâne o plăcere să-l folosesc oricând, chiar și pentru aroma subtilă, temporară, dar extrem de fresh și plăcută, de ceai verde.

Despre compoziția deodorantului roll-on Bottega Verde The Verde

Bottega Verde este un brand italienesc din Toscana recunoscut pentru cosmeticele naturale, cu ingrediente safe.

Prin urmare, deodorantele nu au alcool sau săruri de aluminiu, deci sunt sigure pentru piele și sănătatea ta, în general.

deodorant natural tip roll on Bottega Verde The Verde cu ceai verde_review

Formula sa specială, îmbogățită cu extract de ceai verde, oferă un aer proaspăt, care elimină mirosurile, fără a schimba sau influența perspirația naturală a pielii, și asigură prospețime pe tot parcursul zilei.

„Deodorantele si antiperspirantele Bottega Verde sunt delicate cu pielea ta precum adierea ușoară a vântului si delicios parfumate, oferind protecție pe termen lung. Formula lor, special concepută de Bottega Verde, nu conține alcool și săruri de aluminiu, și sunt o bogăție de ingrediente naturale, unice, speciale, cum sunt laptele de bumbac, sau ceaiul verde”.

Deodorantul roll-on nu conține alcool și poate fi aplicat chiar și imediat după epilare. Se aplică de fiecare dată când se simte nevoia de reîmprospătare. Fiind natural, cu 0% aluminiu, nu e o problemă dacă îl aplici cât mai des.

Concluzii pentru deodorantul roll-on Bottega Verde The Verde

Deodorantul tip roll-on Bottega Verde cu ceai verde este minunat prin aroma delicată, fresh, subtilă și revigorantă de ceai verde. Nu e un parfum acaparator, ci delicat, fin. Și, totuși, fooooarte proaspăt.

Pentru mine, acest deodorant natural, fără aluminiu și alcool, e ideal, mai ales că nu am probleme cu transpirația excesivă. Vara, în schimb, e nevoie să îl mai reaplic mai des. Dar acest lucru nu e o problemă, pentru că e prietenos cu pielea ta și conceput să fie sănătos pentru tine, prin compoziția naturală.

Tot datorită faptului că e un deodorant natural și fără alcool, e foarte sigur și mișto de utilizat direct după ce te-ai ras la subraț. Deci no worries, nu te irită și nu te ustură la aplicare, imediat după aplicare. 🙂

Eu sunt mulțumită de acest deodorant, fiind roll-on natural, fără alcool și aluminiu și fără riscuri pentru piele și sănătate, mai ales. Îl recomand ca să începi, ușor-ușor, să renunți la deodorantele obișnuite dar cu substanțe nu prea OK pentru sănătate.

Nu face față peste măsură, mai ales vara, dar nu am o problemă cu asta. Îl mai reaplic și gata. Fiind natural, nu e nicio problemă să îl mai aplic, iar și iar, de fiecare dată când simt nevoia de o reîmprospătare și parfum subtil fresh, de ceai verde delicat. Chiar mă bucur să îl pot reaplica, fără probleme. E și economic în varianta roll-on.

Îmi pare rău că nu se mai găsește în varianta roll-on, ci doar spray. Sper să-l reintroducă totuși.

Voi ce credeți? Ați folosi(t) deodorantul natural Bottega Verde The Verde – cu ceai verde sau orice alt deodorant natural? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii.