Este timpul să descoperi beneficiile uimitoare pe care le aduce tenului un spray pentru față tip face mist. Este posibil ca acest tip de produs de îngrijire a pielii să nu primească la fel de multă atenție ca serurile, demachiantele, produsele de curățare și cremele hidratante, dar poate fi la fel de esențial pentru sănătatea generală și strălucirea pielii tale.

Să vorbim despre cum funcționează un face mist și cum îți poate aduce beneficii pielii, astfel încât să poți vedea cât de important este pentru tenul tău și cât de ușor este de incorporat în rutina generală de îngrijire a pielii.

Care este scopul unui spray de față tip face mist?

Lucrul grozav despre spray-ul facial tip face mist este că e incredibil de versatil. Acest produs multitasking (ne plac tare cosmeticele multifuncționale / x in 1), care face atâtea, poate fi folosit pentru o serie de nevoi și tipuri diferite de îngrijire a pielii și nu se limitează doar la… față.

review apă termală Jonzac de la Lea Nature bio dermatocosmetica păreri personale cu foto

Unele dintre modalitățile prin care poți folosi un spray tip face mist (tradus din engleză drept „ceață facială”) și prin care să-l aplici în mod corespunzător în fiecare situație includ următoarele etape:

  • Reîmprospătează pielea: un spray mist poate acționa ca o ameliorare atunci când pielea ta se simte ternă, e fierbinte de la șederea exagerată la soare sau e grasă. Aplică o pulverizare răcoritoare sau două oricând ai nevoie de o reîmprospătare rapidă a feței.
  • Hidratează pielea: Simte-te liber(ă) să pulverizezi spray-ul de față pe ten sau pe corp ori de câte ori pielea se simte uscată și ține. Poate fi aplicat peste machiaj. Îți lasă pielea cu o strălucire diafană ca de rouă.
  • Ca prime pentru ten: Multe persoane consideră că aplicarea unui spray de față înainte de machiaj ajută la pregătirea pielii. Machiajul și cosmeticele se aplică mai bine și aderă mai ușor în piele atunci când este bine hidratată în avans.
  • Fixează machiajul: După ce ai terminat de aplicat machiajul, dă-i tenului câțiva stropi de face mist. Pulverizarea spray-ului pe față după makeup ajută la prelungirea duratei de purtare a machiajului și la prevenirea apariției zonelor de piele uscate sau îngroșate.
elixir de frumusețe Caudalie Eau de Beaute_efect ca de rouă_dewy pe piele review și păreri

Cum se folosește spray-ul de față tip face mist?

Utilizarea unui spray facial tip face mist, hidratant, nu ar putea fi mai ușoară. Când îl aplici, ține-l la aproximativ 12 cm distanță de piele, închide ochii, apoi pulverizează-l.

În cele mai multe cazuri, două sau trei sprițuri sunt suficiente pentru a-ți acoperi fața și gâtul.

Alternativ, poți pulveriza spray mist direct pe o dischetă de bumbac sau bilă de vată. Apoi, trece-o peste față și gât pentru a umezi ușor pielea.

elixir de frumusețe Caudalie Eau de Beaute_Beauty Elixir_review

Ce tip de spray mist ar trebui să folosesc?

Cele mai bune spray-uri de față au ingrediente curate și naturale. Ar trebui să alegi un spray mist care nu conține siliconi, parabeni, uleiuri minerale și ftalați, dar, de regulă, nu se mai prea folosesc astfel de ingrediente în cosmetice de genul – de obicei, un spray mist vine în versiuni naturale, curate, propuse în baza trendului de „clean beauty” actual.

spray față apă termală Elmiplant

Caută ca spray-ul tău de față să aibă următoarele ingrediente, care oferă beneficii importante pentru piele:

  • Uleiuri bogate în acizi grași, cum ar fi uleiul de buriti și uleiul de avocado, care asigură o hidratare intensă pentru pielea ta
  • Hamamelis, care ajută la controlul sebumului pentru a menține pielea echilibrată
  • Un astringent ușor, precum floarea de soc, care conferă tenului o tonifiere blândă
  • Aloe, care calmează pielea și reduce roșeața
  • Dacă îți place să extinzi un etos „verde” la rutina ta de frumusețe, caută ingrediente derivate din surse obținute în mod sustenabil, care pur și simplu fac mai mult (inclusiv pentru mediu), cu impact minim asupra mediului. Nu uita că schimbările mari încep de la cele mai mici acțiuni, cum e și cazul cosmeticelor tale!

Cât de des trebuie să aplici un spray mist?

Ar trebui să aplici spray de față cel puțin o dată sau de două ori pe zi. Acest lucru va ajuta la hidratarea generală și la tonifierea tenului.

Cu toate acestea, îl poți pulveriza mai des dacă ai nevoie să te împrospătezi sau să îți hidratezi pielea într-o zi deosebit de caldă sau activă.

Adaugă un spray facial tip face mist hidratant în gama ta de produse pentru față și corp. Utilizarea acestui tip de spray simplu în fiecare zi te va ajuta să îți menții pielea sănătoasă și să o faci să arate frumos, să se simtă suplă.