Deva Cassel joacă în campania Dolce & Gabbana pentru noul parfum Dolce Violet Eau de Toilette.

Dolce & Gabbana lansează Dolce Violet EDT, o nouă apă de toaletă care se alătură gamei sale emblematice de parfumuri, Dolce. Mirosul floral-fructat se anunță la fel de încântător ca și numele său. Cu uimitoarea Deva Cassel în rolul principal al campaniei, acest parfum fascinant face deja furori în lumea parfumurilor.

Surprinsă în locația din inima Milanului, campania o prezintă pe Deva arătând șic fără efort, într-o jachetă de piele, fustă mini și cizme decorate – un adevărat statement al spiritului modern, tensionat și sofisticat al parfumului Dolce Violet.

Pe lângă acest parfum, brandul italian mai propune recentul său parfum Q by Dolce & Gabbana.

Dolce Violet este un buchet captivant de violete, vanilie de Madagascar și note de cassis/coacăze negre. Este completarea perfectă pentru gama actuală de parfumuri Dolce & Gabbana Dolce, care include Garden, Lily, Rose și mult îndrăgitul original Dolce.

Această creație divină a fost adusă la viață de talentata Emilie Coppermann, care a surprins esența brandului D&G în acest parfum rafinat.

Mirosul este găzduit într-o sticlă mov irezistibilă, împodobită cu un capac de flori capricios și o panglică șic neagră de grosgrain – un plus de eleganță pentru orice colecție de parfumuri.

Acest parfum este parfumul suprem pentru acelea dintre noi care doresc să adauge o notă de jucăuș și sofisticare rutinei lor zilnice. Tu ce spui? Cum ți se pare? Scrie-ne în secțiunea de comentarii din josul paginii.

Sursa info & foto principală: fashiongonerogue.com