Pentru că deja părul tău a suferit prea mult iarna aceasta, de la frig, vânt, ger, ninsoare (când a fost cazul :P), ar trebui să-i oferi o cură de îngrijire completă și sigură, să-l readuci la viață, să-l regenerezi. De aceea, îți ofer o rețetă de la Dove, hrănitoare, cu efect de strălucire, care nu îngrașă și dă suplețe firului de păr uscat, aspru, deteriorat și decolorat de la atâția factori externi nefavorabili. E vorba de șamponul și balsamul Intense Repair de la Dove.

Șamponează de două ori cu șamponul Dove Intense Repair, să fii sigură că pieleea capului a fost bine curățată și hidratată, continuă cu aplicarea balsamului Dove Intense Repair numai pe zonele unde părul se încurcă (de regulă, ceafă și vârfuri). Clătește bine și gata!

Șampoanele și balsamurile Dove sunt disponibile la flacon de 250 ml, respectiv de 200 ml și sunt special create pentru a proteja și repara părul degradat. Au la bază tehnologia Fibre Actives, ce repară firul de păr în profunzime, precum și serul hidratant MicroMoisture, care hrănește și repară suprafața firului de păr. Părul devine astfel mai rezistent, cu până la de 5 ori mai puține vârfuri despicate.

Sampon Dove Intense Repair

O dată pe săptămână, ar fi bine să continui și cu o mască reparatoare, pe care să o aplici pe toată lungimea firului de păr și să o lași să acționeze 3 minute. Nu o folosi mai mult de o dată pe săptămână, căci s-ar putea să conducă la efecte contrare, cum ar fi îngrășarea părului. Îți recomand masca de păr L’Oreal Professionnel Intense Repair, la cutie de 200 ml, care asigură hrănirea intensă, repararea și hidratarea/netezirea părului uscat, deteriorat, datorită Cuti Lyss Sistem, care conține vitamina B6 revitalizantă, ceramide, proteine active și aminoacizi. Această mască de păr repară în profunzime și hrănește fibra capilară deteriorată. Părul își recapătă astfel forța, strălucirea și vitalitatea. Hrănește și hidratează intens, repară și netezește părul foarte uscat și deshidratat. De asemenea, o alternativă la fel de bună, din aceeași gamă, ar fi masca L’Oreal Professionnel Absolut Repair, pentru păr și mai deteriorat. Aceasta conține neofibirine: o combinație unică de ceramide Bio-Mimetic, ceară naturală, agenți de strălucire și filtru UV.

De acum, părul tău va fi din nou mătăsos, sănătos și bine crescut!