Încearcă să porți dresuri colorate sau cu modele variate ori tip colanți groși cu aspect tricotat / croșetat pentru ținute originale, diverse, când dai blugii și pantalonii ca să porți rochii și fuste iarna.

Le iubim și le alegem cel mai aproape de noi în zilele când nu avem chef de pantaloni… sau, în zilele friguroase, suprapunem mai multe straturi: vorbesc de dresuri colorate sau cu modele diverse.

Dacă sunt colorate, sunt mult mai bine venite, pentru că ne induc o stare de bună dispoziție și poftă de viață. În plus, cu ele dăm culoare anotimpurilor posomorâte sau ne simțim mai sexy și mai încrezătoare în noi.

Colanții/Dresurile sunt mai comozi/comode decât orice altă piesă ce-ți îmbracă picioarele, iar dacă sunt și în culori mai închise, subțiază vizibil. Se combină cu orice piesă care să-ți acopere fundul: bluze lungi, fuste, rochițe, pantaloni scurți, cămăși prinse în talie cu curele late tip brâuri.

Ca să le poți purta timp îndelungat și în toate combinațiile, alege dresuri de cea mai bună calitate:

Dresuri groase cu textură tricotată sau croșetată

  • O pereche de dresuri tip colanți groși, cu textură ca de tricot/croșetat, cu talie elastică, din țesătură stretch 77 % bumbac, 21 % poliester și 2 % elastan, în mărimi de la 6 1/2 la 9 1/2, cu modele verticale și în diverse culori (kaki învechit, albastru învechit, chocolat, bej învechit), la ofertă bună acum.

Dresuri simple colorate

O altă pereche de dresuri cu model, de data aceasta desen în diagonală, găsiți mai jos, în culoarea mov, sub forma unui ciorap cu chilot.

Realizați din microfibră și elastan tip Lycra (85% polyamide, 15% elasthan), aceste dresuri sunt suficient de groase având 80 DEN.

Dar acest tip de dresuri sunt clasice, obișnuite, și se găsesc în mai multe culori, de la cele vii până la cele mai pământii.

Contează însă în acest sens tipul de DEN/grosime a dresurilor, precum și alte lucruri de luat în calcul privind ciorapii.

Dresuri din plasă colorată

Mai multe variante sexy și colorate de dresuri vezi mai jos, cu găurele mari, gen plasă, stil rock star.

Din nailon 100 %, de la Promiscuous, pe roz neon, alb, nude, roșu, verde deschis, bleu, negru, turcoaz, portocaliu, roz deschis. Mărimi diverse și universale; culori variate pe placul tuturor.

 

Dar dresuri în culori tipice (maro, nude, bej, negru) și nu numai vei găsi în absolut toate tipurile de modele și patternuri în magazinele online (și nu numai) de la noi.

👉Vezi aici dresuri cu model diverse.

Citește și cum să porți dresurile cu model.

Iar dacă nu ești adepta unor asemenea piese, ci vrei să afișezi pielea cât mai bine, încearcă, pe lângă ciorapii nude, în culoarea piciorului, și dresurile de tip AirStocking, un fel de make up pentru picioare, care, sub formă de spray colorat ca fondul de ten,, se aplică direct pe pielea picioarelor.

Sursă foto front page: Pexels / Dids