Nu am simțit nevoia vreunui tatuaj până acum și nu cred că voi simți vreodată. Dar am mai fentat până acum privirile curioșilor de câteva ori. La acest lucru au contat foarte mult niște dresuri cu model tip tatuaj simetric de la Șosetăria, cu motive păsări pe gambă.

Însă dresurile cu model tip tatuaj – motive cu păsări – de la Șosetăria, pe lângă că au păcălit din prima câteva persoane, care m-au întrebat dacă… sunt tatuată (?), au fentat și vremea în anotimpurile de tranziție (primăvară, toamnă).

Chiar dacă nu mă încântă neapărat ideea de tatuaj și că oamenii care m-au văzut cu astfel de dresuri cu model ar fi crezut că aș avea, poate, tatuaj, m-am bucurat foarte mult de purtarea lor datorită simbolului modelului: păsările, care îmi plac foarte mult. Este și motivul pentru care am ales acest model, căci mai sunt și alte dresuri cu model, similare, la Șosetăria.

Dresuri cu model tip tatuaj păsări pe gambe: cum mi s-au părut

Nu doar că sunt jucăușe și simpatice prin simbolurile de pe gambă – modelul cu păsări fiind un preferat pentru mine, dar aceste dresuri m-au ajutat să trec cu brio peste vremea răcoroasă și ploioasă de primăvară, când vara încă se lăsa așteptată.

dresuri cu model de tatuaj cu păsări review și păreri cu foto

S-a întâmplat să mă bucur de modelul lor ludic, fără să simt vreun disconfort termic, așadar. Cu siguranță că și toamna aceasta mă vor ajuta o vreme să fac față vremii, până nu se va instala frigul cu totul.

Astfel, bifez și componenta „confort termic” cu aceste dresuri cu model, și pe cea estetică sau funny, fiind cu model cu un mic stol de păsări în zbor – adorabil! Și, iată, în temă cu toamna, când multe păsări ne părăsesc pentru meleaguri mai calde și plăcute.

Deși nu ar părea, având aceste lucruri bifate, mă pot bucura de dresurile cu model de păsări de la Șosetăria în diverse ținute, toamna aceasta cel puțin. Vezi și mai jos sugestiile mele de purtare.

Par destul de calitativ lucrate, iar faptul că multă lume deja a crezut că aș avea tatuaje cu adevărat pe gambe înseamnă că sunt create cu atenție și bine definite deci, astfel încât da, să păcălească privirile cum că ai avea tatuaje.

Cum sunt concepute dresurile în culoarea piciorului cu model tip tatuaj negru, contrastant

Materialul de lycra din care sunt creați este unul delicat, dar tare, superior din ce bag seama, întrucât, pentru a se vedea ca un tatuaj modelul lor de pe gambă, trebuie să fie suficient de transparent, cât mai apropiat de nude/culoarea pielii și bine finisat, să nu prezinte noduri și cusături cu aspect inestetic. Și, la fel de important, să fie rezistent… căci nu ai vrea să te trezești cu fire trase sau crăpături care să divulge micul tău secret în privința „tatuajului”.

La mine, au trecut, oricum, de câteva purtări deja, fără probleme. Nu le-am agățat de nimic încă, dar tot par că sunt și ele destul de rezistente și destul de dense – au 20 DEN (nici puțin, nici mult totuși).

dresuri cu model tip tatuaj păsări Fiore review și păreri cu foto_cum mi se par

Alte tipuri de dresuri la fel de subțiri, nude, sau chiar mai groase, se rup în zona degetului mare de la picioare, când le port timp îndelungat, cu tocuri sau încălțăminte cu vârf îngust, când presiunea devine mai mare acolo sau degetul mare alunecă mai în față. Cu dresurile cu model cu păsări nu a fost însă cazul.

Partea de model negru a „tatuajului” de pe dresuri este mai degrabă brodată cumva peste materialul de lycra al dresurilor – încă un semn că acești ciorapi sunt lucrați fin și cu atenție. Deci nu sunt pictate acele modele, cum ai crede la prima vedere, mai ales dacă ar fi vorba de niște tatuaje reale.

Ce-mi mai place la aceste dresuri cu model tip tatuaj este că au atât partea de chilot neîntărită, cât și întăritură invizibilă la vârful picioarelor.

Talia lor este „clasică”, obișnuită, iar în zona abdomenului au bandă elastică și moale cu presiune ușoară. Au clin de bumbac și cusături plate.

Cu o densitate de 20 DEN, deci nu foarte groși, izolează totuși destul de bine de frig, dat fiind că sunt din fibre de calitate. Eu m-am simțit destul de OK în ei, chiar și pe timp de vreme mai rea, cum începe să se prevadă deja toamna.

Cum se poartă dresurile cu model tip tatuaj cu păsări în ținute cool

Deși presupun ideea de model tip tatuaj, aceste dresuri nu dau în vulgar, nu contrastează urât, mai ales că modelul e cu păsări în stoluri mici, delicat brodate.

Din contră, dresurile acestea cu model cu păsări sunt chiar simpatice, ca să merite toată atenția noastră, mai ales când vrem să personalizăm o ținută și să ieșim din banal. 😉

Cred că astfel de dresuri cu model (tip tatuaj) se încadrează de minune la ținute urbane, de zi, unele funky, ludice, mai ales la concerte și festivaluri, în ținute office, dacă nu ai un dress code mai strict la birou.

dresuri cu model tip tatuaj cu păsări Fiore de pe Șoetăria_review

Poți chiar să duci mai departe registrul jucăuș pe care îl impun: îi porți cu rochițe cu imprimeu cu păsări, mai ales că modelul e discret, pe gambe.

Sau, de ce nu, chiar în outfituri elegante, dacă modelul de pe dresuri o permite; chiar și în ținute de seară, la ocazii speciale – la fel, dacă patternul de pe dresuri este unul mai elegant și feminin.

Concluzii pentru dresurile cu model tip tatuaj

Eu mă simt foarte bine în aceste dresuri, sunt destul de confortabile, fine și subțiri, dar rezistente. Mai mult, chiar fac față cu brio pe timp de frig acceptabil sau, mai precis, răcoare la început de toamnă.

În plus, se pare că am făcut impresie datorită modelului simpatic de pe ele, cu păsări simpatice – un simbol drăguț, diafan și puternic ca semnificații. S-au integrat de minune în ținute mai jucăușe, mai copilărești, colorate, cu imprimeuri vii tot cu păsări, dar și cu fuste simple, negre, mai casual-chic, nu neapărat elegante.

I-am purtat și la birou, nu văd de ce nu aș fi făcut-o. 😉 Ba chiar de acolo am primit cele mai multe remarci cum că… poate am tatuaje pe gambe, cu păsări.

Când i-am luat eu, au fost vreo 30 de lei, deci un preț OK în raport cu calitatea și modul în care sunt executați. Dacă îi luam, tot în tipar de genul acestuia cu model, de la un brand mai mare gen Calzedonia sau Penti, m-ar fi costat pe puțin 50 lei probabil.

Au meritat, zic eu, la cât de drăgălași și utili sunt, totodată.