Spray pentru aspect de dresuri nude pentru picioare AirStocking: machiaj pentru picioare care maschează imperfecțiunile, sub formă de „ciorapi pulverizați”.

Poate că ai văzut deja n tutoriale pe facebook și instagram despre cum să creezi impresia de dresuri pe picioare vara (când nu e cazul să porți ciorapi), dar și un aspect uniform și curat al pielii corpului la acest nivel, mascând imperfecțiunile, prin aplicarea de fond de ten amestecat cu loțiune de corp. Dacă nu ai ajuns însă încă la un astfel de  DIY de machiaj pentru picioare, oricât de ciudat ar suna el, îți spun eu că există și încă este și destul de apreciat și „circulat” prin social media (o să încerc să îl inserez pe undeva pe aici).

Eu nu l-am testat încă, nu știu așadar cât de eficient este un astfel de mijloc de a da impresia de dresuri pe picioare în toiul caniculei, când nu ai nevoie de asta, daaaar mă gândesc la câteva minusuri în ceea ce privește această găselniță:

 1. Nu prea agreez ideea de a-mi irosi din fondul de ten pentru a-mi machia… picioarele, oricât de ieftin ar fi acesta.
 2. Vara mi se pare anapoda să mă dau cu atâtea maclavaisuri pe picioare, doar din dorința ca acestea să arate ca și cum ar avea dresuri pe ele, când simt eu în primul rând că mă scurg de căldură. Evident că orice loțiune în combinație cu fond de ten se scurge la temperaturi de peste 30 grade.
 3. Oricât de rezistent la transfer și long lasting ar fi un fond de ten (și revin la punctul 1: de ce, de ce să irosesc fondul de ten pentru… ten?), să îl mai aplici și pe picioare, evident că îți va păta hainele și scaunele pe unde te așezi.

 

Machiaj pentru… picioare: dresuri sub formă de spray AirStocking

Nu mai caut motive să nu-mi placă ideea, ci am să vă dau o veste bună, dacă și voi cochetați cu o astfel de soluție pentru picioare machiate, ca să maschezi imperfecțiunile sau să creezi impresia de dresuri – a apărut, de mult, un produs care face asta, fără să te mai chinui: dresuri tip spray AirStocking (și denumirea e sugestivă, oricât de ciudat ar suna conceptul).

Aaah, cum? Ei bine, spray-ul pentru machierea picioarelor cu aspect de dresuri AirStocking (adică exact ceea ce încearcă să imite bloggerițele și fashionistele prin aplicarea de loțiune de corp amestecată cu fond de ten) a apărut în 2003, fiind conceput de către japonezul Yoshiumi Hamada. Probabil e cea mai tare invenție de la rujul rezistent la transfer încoace. 🙂

spray de make up pentru picioare airstocking care arata ca niste dresuri ce mascheaza imperfectiunile

[button url=https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=c6dae5faa&redirect_to=https%253A//www.notino.ro/ingrijire-corp/%253Ff%253D1-1-2-3646-7169&st=FR%20art%20airstocking target=blank icon=heart-2]Vezi mai multe[/button]

Dar în zilele noastre AirStocking se referă nu doar la spray-ul creat de acest japonez, pentru că, guess what, marile branduri de make-up, printre care și Sally Hansen, i-au „furat” omului ideea și au creat și ele astfel de produse cosmetice pentru aspect de dresuri.

Încă de la apariție, produsul pentru machiajul picioarelor și ascunderea imperfecțiunilor pielii de pe această parte a corpului a făcut furori în rândul a milioane de femei și nu numai. Mai ales vedetele au adoptat imediat tehnica. Dar acum poți avea și tu picioare ca de star, căci, nah, li s-a dezvăluit secretul! 🙂

Cum funcționează dresurile tip spray AirStocking pentru make-up-ul picioarelor și de ce merită folosite?

AirStocking sau „ciorapii pulverizați” sunt „dresuri” sub formă de pudră lichidă ce conține particule de mătase, care se aplică folosind pulverizatorul, redând aspectul de dres fin care imită culoarea naturală a pielii. Ca să îți pui „dresurile”, este suficient să pulverizezi AirStocking pe picioare. Spre deosebire însă de dresurile clasice, nu te strâng și nu îți restricționează mișcările.

Produsele premium de tip machiaj pentru picioare cu aspect de dresuri AirStocking conțin aminoacizi, care au un efect benefic de hidratare, în timp ce, pe de altă parte, cafeina și extractul de ceai verde permit o mai bună circulație sanguină. „Dresurile” de tip spray AirStocking protejează picioarele față de diverși poluanți, substanțe toxice și alergeni, dar nu împiedică respirația naturală a pielii.
Revoluționarele „dresuri” AirStocking sunt foarte bine testate dermatologic, ceea ce confirmă avantajele lor, spre deosebire de ciorapii tradiționali.

Dresurile de tip spray make-up pentru picioare AirStocking sunt extrem de practice. Este suficient să ai pulverizatorul în poșetă, ca să le poți „îmbrăca“, practic, oricând și oriunde.

Ce mai trebuie să știi despre acest produs unic pentru make-up picioare:

 • rezistent la apă – deci dacă te prinde ploaia sau intri în apă, nu e stres;
 • se aplică ușor și se usucă rapid;
 • creează efectul de picioare perfect netede și mătăsoase, fără pete de culoare și alte imperfecțiuni;
 • asigură aspectul de bronz natural – e practic ca o cremă colorantă de corp, dar rezistentă și waterproof;
 • NU este un autobronzant (vezi AICI care sunt cele mai bune autobronzante), ci funcționează mai degrabă ca un fond de ten pentru picioare / sau un BB cream.
 • vine în 3 nuanțe și nu este foarte strălucitor ca textură:
 1. Bronze este o nuanță mai închisă, pentru piele foarte bronzată sau pentru cele ce sunt mai închise la piele, din naștere;
 2. Natural, este perfectă pentru o piele mai deschisă, ce se bronzează mai greu la soare;
 3. Terracotta conferă o nuanță ușor aurie, dar tot pentru piele mai deschisă.
 • uniformizează foarte bine culoarea picioarelor tale, fie ele bronzate natural sau nu;
 • este destul de translucid, dar aplicat în cantități mari are o acoperire mult mai bună;
 • nu pătează hainele și alte obiecte, fiind rezistent și la transfer;
 • conferă o tentă ca și cum ți-ai fi pus ciorapi pe tine;
 • ales în nuanța potrivită tipului tău de piele, acoperă toate semnele, venele, vânătăile etc.
 • disponibil în cantitate destul de mică, în recipient de 20 grame, așadar folosește-l mai degrabă ocazional, la evenimente, vara și la început de toamnă, pentru a-ți evidenția bronzul din vacanță!
Cum se aplică „dresurile pulverizate” de tip spray AirStocking:

Se agită bine flaconul, înainte de utilizare și se pulverizează produsul pe picioare, de la o distanță adecvată. Se lasă să se usuce. Se aplică numai pe pielea curată, uscată și epilată. Este necesară hidratarea picioarelor înainte.

După aplicare, se spală foarte bine mâinile.

Raport calitate-preț excelent pentru spray-ul pentru picioare cu aspect de dresuri AirStocking

Pentru ce oferă, ca raport calitate-preț (vezi aici oferta actuală), e un produs excelent acest spray pentru machiajul picioarelor ca și cum ai avea dresuri pe tine.

Ca raport cantitate-preț, aș spune că e un produs pe care merită să îl testezi, să vezi ce poate pentru tine. Dacă îl utilizezi doar ocazional, eu zic că spray-ul pentru picioare cu aspect de dresuri Airstocking pare să merite! În orice caz, e mult mai ieftin decât alte produse de tip AirStocking create deja de marile branduri de cosmetice și machiaj.

Oricum, îi acord credit mult mai mare față de cazul metodei de care vă spuneam pe la începutul articolului. Plus că aș ieși mai ieftin și, pariu, mai calitativ ca rezultat! De altfel, tocmai că m-am bucurat să văd că este o astfel de soluție și ca alternativă la tutorialele video lansate în social media de „influencerițe” pentru a crea aspectul de dresuri pe picioare și la 40 de grade Celsius!

Well, pare că s-au inventat de toate pe lumea asta… 😛 Și noi am trăit să le vedem. 🙂

[button url=https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=c6dae5faa&redirect_to=https%253A//www.notino.ro/ingrijire-corp/%253Ff%253D1-1-2-3646-7169&st=FR%20art%20airstocking target=blank icon=star-full]Vezi aici AirStockings[/button]