Nu e OK să se întrevadă dungile de la chiloți prin haine. Dar nu-i așa că nici bretelele de la sutien sau chiar sutienul în sine nu-i OK să se vadă dacă, de exemplu, porți un top cu bretele subțiri sau anumite piese?

Hai să aflăm mai multe împreună despre acest subiect discutat periodic: „E OK să ți se vadă sutienul sau bretelele de la sutien când porți anumite haine?”.

Buuun, hai să bifăm și noi problema cu sutienele!

În primul rând, nu e total uncool să se vadă un pic din sutien, dar acest lucru depinde de mai multe aspecte.

Dacă tu ai ce arăta – și mă refer la un sutien mai special, frumos colorat etc. (nicidecum unul normal, alb, bej sau negru) sau dacă vrei ori nu să se vadă. Ai grijă însă: limita spre a da în vulgar e foarte fragilă! 😉

Păstrează proporțiile, lasă să se întrevadă foarte puțin din sutien, unele margini sau detalii, în funcție și de stilul outfitului sau ce piese porți.

În cele mai multe cazuri, suntem sigure că nu e OK: dacă porți un top cu bretele subțiri sau unul fără bretele, top sau rochie care se leagă după gât ori o rochie cu spatele gol etc.

cu ce sutien sa porti rochia cu spate gol cazut sutien cu bretele cu multiple moduri de prindere

Pentru fiecare dintre aceste situații însă, există soluții. Iată un material în care povesteam la ce tipuri de sutiene să apelezi în cazul anumitor ținute, în funcție de croieli.

Sursă main photo: Unsplash/pawel szvmanski