Echipa Fashion Review

Ralu

Ralu e pasionată de hainele versatile, de tot ce înseamnă modă care s[ avantajeze, de cosmeticele care o ajută să-și mențină pielea sănătoasă, nu doar frumoasă. Îi plac și produsele de machiaj, pentru că se machiază zilnic, încă din liceu, de când și-a descoperit singură pasiunea pentru make-up.

Îi place să scrie, a descoperit online-ul prin intermediul bloggingului și semnează majoritatea articolelor de pe Fashion Review, încă de la startul proiectului. Multe dintre acestea constituie review-uri la diverse produse de beauty și magazine online din care a comandat. Tocmai pentru că îi place să împărtășească din experiențele sale cu alți consumatori de modă & frumusețe.

Ea este unul dintre editorii fondatori ai proiectului Fashion Review.


DanaDaniela Oțet

Dana este o persoană interesată de tot ceea ce vizează domeniul modei, al produselor de îngrijire, încă de când a constatat, cu mult timp în urmă, că aceste domenii chiar o definesc.

Tocmai din această pasiune pentru frumos, dar și pentru sfera scrisului, a ajuns să-și găsească bucuria și zâmbetul printre review-uri și impresii împărtășite cu publicul larg, prin intermediul articolelor.

 


Florin

Florin este celălalt membru fondator al Fashion Review și jumătatea masculină a proiectului, cel care semnează cam toate articolele despre moda bărbătească și trendurile de interes pentru bărbați.

E un tip degajat și îi place să mizeze mereu pe simplu și confort. Vrea ca tot ce scrie aici să fie util în primul rând cititorilor și abia apoi să fie vorba de… modă. Căci tendințele le mai creăm și noi, nu?


Cata

Cata este makeup artist care se descoperă zilnic. Cum e de așteptat, e pasionată de cosmetice și produse de beauty și ține pasul cu toate trendurile și produsele de machiaj recent lansate. Dar nu ratează nici noutățile în materie de fashion.

Când nu machiază sau învață tehnici noi de makeup, scrie despre ultimele sale descoperiri. I-ar plăcea să aibă propriul studio de makeup și, de ce nu, să-și lanseze chiar o linie proprie de produse de machiaj. Brandul său preferat este Anastasia Beverly Hills. Îi poți citi materialele aici.