Aparate de ingrijire personala, aparate de haistyling BaByliss la eMAG.

Nu o să uit niciodată cât de încântată am fost de primul meu aparat de îngrijire personală de la BaByliss: era o placă de păr – căci mai ales pentru aparate de coafat și pentru îngrijirea părului este cunoscut acest brand – foarte bună, de altfel, cea mai bună placă de păr și aparat de hairstyling pe care l-am avut vreodată. Și o mai am încă și o mai folosesc de vreo 10 ani! Așa că, pentru mine, BaByliss face toți banii! Chiar dacă sunt ceva mai scumpe decât alte produse, de la alte firme renumite și ele, iată că ceea ce vine de la acest brand rezistă – sunt produse fiabile și care-ți oferă coafuri rezistente și exact așa cum ți le dorești.

Între timp, de la plăcile de păr renumite pentru eficiența lor, BaByliss a început să producă și multe alte aparate de styling și nu numai, de la ondulatoare, perii de păr, uscătoare la seturi de ras și tuns pentru bărbați, epilatoare de tip IPL ș.a. Cum în România nu există încă un magazin on-line al firmei Babyliss, m-am bucurat tare când am aflat că produsele lor au apărut și la eMAG, într-o destul de mare diversitate de aparate de îngrijire personală. Și mai mult, periodic, se aplică tot felul de promoții și oferte la produsele BaByliss. De aceea, zic să stai cu ochii pe aparatele de îngrijire personală de la BaByliss de la ei, căci au multe, într-o mare varietate, atât pentru femei, cât și pentru bărbați și, fiind produse foarte bune, merită toată atenția.

aparate de ingrijire a parului BaByliss

[button url=http://profitshare.ro/l/2338394 icon=star-half]AICI găsești produse de îngrijire personală de la BaByliss.[/button]

Pe lângă plăcile de păr de la ei, de calitate și care îți oferă rezultatele mult așteptate, noutățile, care se adaptează și cerințelor și tendințelor actuale, și care trebuie să fie urmărite, căci n-au cum să nu îți fie de folos în prezent. Mă refer la epilatoarele cu tehnologie IPL – pentru epilare definitivă la tine acasă, la perii rotative BaByliss, la ondulator de tip curler pentru păr creț BaByliss, kituri de îngrijire pentru bărbați cu aparat de bărbierit Babyliss, trusă de bigudiuri electrice profesionale, aparate de tuns Babyliss, truse profesionale de manichiură și pedichiură Babyliss, cădiță de masaj pedichiură Babyliss. Și mai tare, tot la eMAG, găsești mai nou și cosmetice pentru îngrijirea părului de la BaByliss, cum ar fi șampon și balsam cu ulei de argan.