Dermatocosmetice de la Vichy, Bioderma, La Roche Posay vândute de emag.

De regulă, te aștepți ca niște produse dermatocosmetice profesionale de îngrijire a pielii să le poți achiziționa de la farmacie, cum am fost obișnuiți în ultima vreme. Însă nu mai e cazul, pentru că, mai nou, se găsesc dermatocosmetice și în magazine on-line, altele decât farmacii on-line, care comercializează și cosmetice obișnuite, de la firme mai mult sau mai puțin cunoscute. Unul din aceste magazine este și eMag, care de câteva luni, pe lângă haine și încălțăminte, am observat că oferă spre comercializare și dermatocosmetice, pentru ten, corp sau chiar scalp – îngrijirea capilară. Inițial, au avut produse de la La Roche Posay și Vichy, dar, treptat, văd că au mai adăugat și altele, ca Bioderma, Qi Cosmetics, Trio Verde.

Dermatocosmeticele, în general, sunt mai sumpe chiar și decât niște cosmetice profesionale, însă sunt cu mult mai eficiente și create special pentru diverse afecțiuni ale pielii, cum ar fi acneea, ten sensibil și uscat, semne ca petele sau cicatricil, mătreața excesivă sau căderea părului. Despre ce produse de la La Roche Posay și Bioderma am folosit și eu – și recomand – v-am mai povestit cu alte ocazii. Acum, pentru a scăpa de problema mea cu mătreața, folosesc un șampon de la Vichy Dercos, despre care vă voi povesti curând. Dar ideea e asta: dermatocosmeticele, indiferent de firmă, sunt net superioare și eficiente în tratarea diferitelor afecțiuni ale pielii tale și se apropie de niște produse farmaceutice astfel. În schimb, la farmacie sunt destul de scumpe și de aceea mă bucur să observ că din ce în ce mai multe magazine on-line – iată, acum și diversul eMag! – introduc o gamă – destul de diversificată – de dermatocosmetice, printre produsele pe care le comercializează. Mă bucur pentru că, astfel, avem ocazia să le achiziționăm la niște prețuri chiar bune, spre deosebire de cele practicate prin farmacii pentru astfel de produse. În plus, la început, aveau chiar pachete promoționale de dermatocosmetice, foarte atractive și la preț mult mai convenabil decât în farmacii. Și cred că vor mai fi oferte.

Găsești geluri de curățare pentru față, creme tratament pentru diverse afecțiuni ale pielii, creme antirid, chiar BB cream și fond de ten pentru ten cu probleme, loțiuni micelare, apă termală, spumă de ras șampoane, măști de păr și seruri tratament pentru scalp cu diverse afecțiuni, deodorante și multe alte chestii benefice pielii tale de la firme ca Vichy, La Roche Posay, Bioderma ș.a.

dermatocosmetice la emag

[button url=http://profitshare.ro/l/2310983 icon=mail-3]Click AICI pentru a ajunge la gama de dermatocosmetice eMag[/button]

Eu zic să urmărești gama de dermatocosmetice de la eMag, care e în continuă actualizare, pentru a-ți trata afecțiunile pielii și ale scalpului în mod profesionist, la prețuri mult mai mici față de aceleași produse din farmacii! Eu am comandat ceva deja și urmează să vă povestsc curând cum este! 🙂