Folosesc în prezent epilatorul multifuncțional Braun Silk-épil Wet & Dry seria 9 SkinSpa, cu 5 accesorii și funcții diferite, cu utilizare sub apă sau uscată. Mai jos poți citi review-ul meu și părerile personale, cu poze reale la produs, despre acest aparat de epilat foarte lăudat.

Până acum câțiva ani, aveam, de destul de mult timp, un epilator simplu, tot de la Braun, doar că nu mai era atât de eficient, plus că numărul de pensete era unul mai mic decât al aparatelor epilatoare de ultimă generație.

Așa că urmăream să-mi iau un epilator bun, eventual pe care să-l pot folosi și fără fir, să nu fie neapărat legat la o priză când îl folosesc (așa cum erau cele anterioare), și să aibă cât mai multe funcții, dar la un preț convenabil, totuși.

Așa am ajuns la epilatorul Braun Silk-épil Wet & Dry din seria 9, cel care are cam 3 variante, în funcție de funcțiile și accesoriile cu care vine:

  • Braun Silk-épil 9-941e
  • Braun Silk-épil 9-961e – modelul pe care îl am eu – disponibil aici 
  • Braun Silk-épil 9-969e (adesea în pachet cu perie de curățare facială tip 5357)

epilator Braun Silk-epil Wet_Dry Skin Spa seria 9661e_review și păreri după utilizare

Al meu cred că e modelul Braun Silk-épil Wet & Dry 9-941e și vine cu 6 accesorii. Acum nu se mai găsește în magazine, din ce văd. Însă găsești multe variații și modele ale acestui tip de epilator, chiar mult mai avansate decât al meu, cu mai multe funcții și accesorii utile.

Dar hai să vă povestesc mai multe despre experiența mea cu el, de câțiva ani buni.

Un epilator multifuncțional care oferă experiențe ca de spa la tine acasă!

După cum îi spune și denumirea mai metaforică, dincolo de cea tehnică a modelului, Braun Silk-épil Wet & Dry SkinSpa din seria 9 se apropie, prin ce oferă, de o experiență ca de spa, fiind și un aparat de epilat pe care să îl poți folosi și sub duș, în apă. Yeeey! Asta chiar e ceva grozav.

❤️ Epilatorul Braun Silk-épil Wet & Dry SkinSpa din seria 9 conferă mobilitate prin faptul că poate fi utilizat în apă, sub duș sau la baie. În plus, sub apă, durerea epilării, normală, chiar dacă la un grad mic, este mai ușor de suportat.

Din acest motiv, nu îl vei putea folosi atunci când e în priză, la încărcat, așa cum se întâmplă cu epilatoarele obișnuite care oferă epilare „uscată”. E lesne de înțeles de ce: acest lucru se întâmplă astfel pentru a evita pericolele și alte probleme ce țin de utilizarea aparatului electric, în priză, în contact cu apa. Poate deranja puțin aspectul acesta, mai ales dacă ești obișnuită cu acele aparate cu epilare „uscată”, pe care le utilizai și în priză, dar te vei obișnui în timp și cu acest model.

epilator Braun Silk-epil Wet_Dry SkinSpa seria 9661e_review și păreri după utilizare cu foto

❤️ Totodată, aparatul funcționează cu vibrații active care oferă o senzație extra delicată pe piele în timpul epilării pentru a reduce disconfortul obișnuit de la extragerea firelor de păr.

Capul de epilare pivotant se adaptează cu ușurință fiecărui contur pentru confort și eficiență superioare, chiar și în zonele dificile de pătruns cum ar fi genunchiul sau subrațul.

❤️ Autonomia lui, până la descărcare, este suficient de mare: 40 de minute, ca să apuci să faci și duș atent și să îți epilezi fiecare parte a corpului cu atenție. Deși pare puțin, crede-mă că e de ajuns, dat fiind că e mai rapid decât alte aparate epilatoare, prin tehnologia de care dispune. Oricum, se încarcă destul de repede până la o nouă utilizare.

❤️ Aparatul de epilare  Braun Silk-épil Wet & Dry SkinSpa seria 9 vine cu o lumină inteligentă care dezvăluie chiar și cele mai fine fire de păr pentru o îndepărtare completă a părului.

❤️ Dar el e considerat un aparat care oferă beneficii ca de spa și datorită unor accesorii cu care vin în pachet, și anume două perii de corp care exfoliază și ajută la reducerea creșterii firelor de păr sub piele. Una e pentru o exfoliere delicată, iar alta pentru un gomaj de profunzime.

cum e epilatorul multifuncțional Braun silkepil Wet_Dry SkinSpa cu capete perii de exfoliere sub duș_review

E recomandat ca, pentru o exfoliere ușoară, să folosești capătul aferent, mai blând, al epilatorului Braun Silk-épil Wet & Dry SkinSpa constant, iar pe cel pentru exfoliere profundă, mai rar, pentru a nu agresa pielea. De altfel, peria de exfoliere mai blândă este perfectă pentru acelea cu pielea sensibilă. 😉

Ce mai e important la aceste perii: nu doar că exfoliază pielea, dar o curăță de nenumărate impurități și celule moarte ale stratului superior, care, în timp, dacă nu sunt îndepărtate, pot crea probleme mari pentru piele. De aceea, peria de exfoliere blândă, mai ales, e numai bună pentru curățarea pielii mai sensibile și cu probleme ca acneea și punctele negre, porii înfundați, care apar adesea și pe spate sau fese.

Grozav că aceste perii ale epilatorului pot fi folosite, la rândul lor, sub duș, pentru o exfoliere optimă!

perii de exfoliere ale epilatorului Braun Silk-epil Wet_Dry Skin Spa_seria 9_review

❤️ Prin astfel de funcții și capete de utilizare, epilatorul Braun Silk-épil Wet & Dry SkinSpa conferă nu doar epilare ca la carte, dar și îngrijire optimă a pielii.

❤️ Acum, multe modele de epilatoare din seria 9 a Braun Silk-épil Wet & Dry SkinSpa, mai vin chiar și cu un capăt de masaj, ceea ce ajută la drenajul limfatic și o detoxifiere și relaxare a pielii și a corpului, totodată. Acest model însă are doar un accesoriu care se aplică peste capătul obișnuit de epilare, menit să mai atenueze durerea resimțită la epilare și să și maseze ușor, totodată.

 

Cu ce vine în pachet epilatorul Braun Silk-épil din seria 9 SkinSpa?

Epilatorul Braun Silk-épil 9 SkinSpa vine într-o cutie destul de mare, astfel încât să cuprindă, bine așezate în siguranță, toate capetele și accesoriile aparatului. Iată mai jos, mai precis, ce cuprinde acest pachet și ce face/promite fiecare capăt de utilizare:

  • 1 cap de epilare foarte lat, pentru a cuprinde deodată o porțiune cât mai mare pentru epilat
  • 2 perii de exfoliere a corpului, destul de mari: una pentru exfoliere profundă, alta pentru o exfoliere ușoară, pentru piele sensibilă și cu probleme;
  • cap de ras pentru raderea rapidă și precisă a subrațului și zonei inghinale;
  • 1 cap pentru epilare cu masaj, care se pune peste capul de epilare și care mai atenuează din durerea epilării și, totodată, stimulează circulația.

? Acestea mai dispun de un format adaptabil care să permită comutarea de la capul de epilare/ras la cel de exfoliere.

Toate capetele acestea, cu excepția celui pentru ras (care se utilizează doar uscat), sunt atât pentru utilizarea pe pielea uscată, cât și pentru utilizarea pe pielea umedă.

? Aparatul vine împreună cu un set de cablu special cu un dispozitiv integrat pentru siguranță suplimentară la alimentarea cu energie de joasă tensiune.

Epilatorul are protecție împotriva supraîncălzirii, o funcție de siguranță în plus pentru evitarea evenimentului, improbabil, de supraîncălzire a aparatului: se poate întâmpla ca indicatorul de încărcare să lumineze în culoarea roșie timp de 8 secunde, iar apoi aparatul să se oprească automat. În acest caz, rotiți comutatorul înapoi pe poziția 0/„oprit” și lăsați-l să se oprească.

? Iar lumina inteligentă cu beculeț Smartlight dezvăluie chiar și cele mai fine fire de păr pentru o îndepărtare completă și eficientă a părului.

accesorii epilator Braun Silk-epil Wet_Dry SkinSpa seria 9_review și păreri cu poze

? În pachet mai există și un săculeț pentru depozitarea și transportarea aparatului atunci când pleci în călătorie. De asemenea, mai are și o mică periuță pentru curățarea lui uscată, de firele de păr extrase prin epilare. Se recomandă ca pentru o astfel de curățare, cât mai optimă, să se desfacă fiecare piesă a aparatului și să se perieze fiecare în parte.

? Periile de exfoliere ale aparatului de epilat ar trebui înlocuite, cam odată la 1 an, așa cum reiese din manualul de utilizare al epilatorului Braun Silk-épil 9 SkinSpa. Momentan, nu am găsit rezerve la această serie de epilatoare Braun Wet&Dry. Sunt doar pentru seria 7 AICI, din ce văd.

Păreri personale după utilizarea epilatorului Braun Silk-épil din seria 9 SkinSpa

Cu un cap cu 40% mai lat decât al altor epilatoare Braun, epilatorul Braun Silk-épil 9 este noua bucurie în epilare. Se laudă că tehnologia revoluționară MicroGrip a pensetelor sale îndepărtează firele de păr de 4x mai scurte (chiar de 0,5 mm), pe care ceara nu reușește să le extragă.

? Oferă astfel rezultate netede și frumoase ca epilarea cu ceară la salon, ba chiar mai bune, ce durează până la 4 săptămâni.

epilator Braun Silkepil Wet_Dry SkinSpa seria 9 cu 5 accesorii_review

? Dar ce îmi place mie cel mai mult e că acest minunat epilator Braun Silk-epil 9 funcțonează în cadă sau sub duș, ajutându-te astfel să economisești timp și energie.

Sub duș, am ocazia să mă analizez mai bine, să observ cel mai bine cum pot să îmbunătățesc aspectul pielii tale, așa că, având posibilitatea să iau la bălăceală un astfel de aparat, pot rezolva simplu și rapid problemele sau neplăcerile pielii mele.

? Iar cu utilizare regulată în apă, epilarea devine aproape Iipsită de durere. Vibrațiile active oferă o senzație foarte delicată pe piele în timpul epilării, pentru a reduce disconfortul extragerii rapide a firelor de păr.

? Peria pentru exfoliere corporală delicată este ideală pentru curățarea și gomajul zonelor mai sensibile ale corpului, așa cum e decolteul, gâtul, bustul, spatele. De asemenea, e perfectă pentru cei cu piele sensibilă, în general, indiferent de partea corpului.

Mie această perie de curățare și exfoliere blândă mi-a făcut bine în curățarea pielii cu acnee de pe spate și, uneori, de pe gât sau decolteu, pe care a ajutat-o la o eliminare a celulelor de piele moartă și a cauzelor blocării porilor și ale rezultării punctelor negre (impurități rezultate din resturi de cosmetice, transpirație ș.a.m.d.).

? Capul periei pentru exfoliere corporală profundă de la Braun funcționează de 6x mai eficient față de simpla exfoliere manuală, după cum se laudă producătorul. Ce vă spun eu e că pielea mea arată excelent, cu un luciu natural, aparte, după utilizarea sa, nu se mai descuamează așa cum mi se întâmplă, de regulă, după o spălăceală obișnuită la duș.

Dar cel mai important e că o astfel de exfoliere profundă ajută, în timp, la îmbunătățirea pielii cu foliculită, de care sufăr și eu. Exfolierea profundă, făcută cu cap, ajută mult în foliculită. Iar acest aparat a contribuit mult în acest sens, încă de la primele luni de utilizare!

Periile sunt suficient de mari, ca să termini repede atunci când ești mai pe fugă. Deși nu văd de ce ți-ai doria asta, când aparatul chiar promite (și se ține de cuvânt!) o experiență ca la spa. Și e o plăcere să folosești aceste perii de curățare corporală de care epilatorul Braun Silk-épil 9 SkinSpa dispune, funcționând prin microvibrații ușoare care stimulează, totodată, circulația sângelui.

? Citește și review-ul nostru pentru varianta pentru epilare facială cu capete – perii de curățare a tenului Braun FaceSpa din seria 8!

capete epilator Braun Silk-epil Wet_Dry SkinSpa seria 9_review

? Capătul de ras cu capac pentru tuns permite o epilare prin radere a firelor de păr din zonele mai sensibile, unde nu ai putea să extragi firele de păr fără durere și rapid cu epilatorul obișnuit. Pe mine mă ajută, mai ales că îl folosesc la duș, pentru scăparea de părul nedorit din zona inghinală și axile. 😉 Gata cu aparatul de ras clasic, celebra „lamă”! Și totul e posibil inclusiv sub duș! 🙂

? Încă un lucru care îmi place la nebunie la acest aparat de epilat: fiind cu utilizare chiar și sub apă, el poate fi spălat cu ușurință sub jet de apă, după desfacerea/descompunerea capetlor. Ceea ce e foarte simplu pentru a-l întreține.

?  Este și destul de silențios, față de epilatoarele anterioare, astfel că îl poți folosi oricând ai nevoie, indiferent de momentul zilei.

cum e epilatorul multifuncțional Braun silkepil Wet_Dry SkinSpa cu capete perii de exfoliere sub duș

? Aparatul e ușor de ținut în mână, cu o formă ergonomică, simplu de apucat pentru o utilizare cu precizie.

Prețul unui pachet cu epilator multifuncțional și multiple capete de îngrijire Braun Silk-épil din seria 9 SkinSpa

Seria 9 a Braun Silk-épil SkinSpa e cea mai lăudată, însă în variantele avansate de acum, cu multe alte accesorii în plus față de cel pe care îl am eu, este destul de scump (vezi oferta actuală aici). Poate fi însă achiziționat acum, din ce văd, la un preț redus de aproximativ 600 lei, în cea mai mare parte.

Eu l-am achiziționat la reducere, în această versiune cu accesorii de bază (5 la număr), acum vreo 2 ani, când abia se pusese seria 9 pe piață, la în jur de 500 lei (sub acest cost, de fapt – vreo 400 și ceva de lei).

Recomand produsul, chiar dacă investitita materială este puțin mai mare. Merită din plin pentru ce oferă însă, nefiind un simplu aparat de epilat, ci venind cu multiple alte funcții ca de spa, iată.

epilator Braun Silk-epil Wet_Dry Skin Spa_seria 9_cu capete cu perii de exfoliere_review

Concluzii după utilizarea epilatorului Braun Silk-épil 9 SkinSpa cu perii de curățare și exfoliere corporală

Braun Silk-épil 9 SkinSpa este cel mai bun sistem de epilare și îngrijire a pielii x-in-1 pe care l-am avut până acum, având 5 accesorii funcționale, pentru câte o nevoie diferită a pielii. Funcționează perfect, își face treaba de minune și e o plăcere în utilizare, mai ales când intru sub duș ca la spa, pentru curățarea și exfolierea pielii.

? Dar epilatorul Braun Silk-épil 9 SkinSpa e o plăcere inclusiv și pentru epilare, care e destul de blândă și suportabilă, mai ales sub apă. Așa că, dacă îl găsești la o ofertă bună, la preț redus și ți-l permiți în acel moment, ți-l recomand cu mare plăcere! Mai ales că vine cu mai multe capete, cu funcții diferite, foarte utile: atât epilat obișnuit, dar și cu masaj, ras, cât și două tipuri de exfoliere pentru o piele fină și strîlucitoare, care se luptă, eventual, cu foliculita.

epilator Braun Silk-epil Wet_Dry Skin Spa_seria 9_review și păreri personale

? E super mai ales pentru că, pe lângă epilarea obișnuită, uscată sau sub apă, aparatul e perfect, prin capetele cu perii, și pentru exfoliere periodică, astfel încât, în timp, să îmbunătățească vizibil aspectul pielii și să te ajute să mai scapi de foliculită și creșterea firelor de păr pe sub piele.

? E ușor de utilizat și de curățat, iar sub duș chiar e o plăcere să te bucuri de el. Chiar te ajută să obții o piele ca la spa! Și îl folosesc de mai bine de 2 ani. 🙂

? De asemenea, îi dau un mare plus pentru că ajută și la ras – pentru subraț și zona inghinală, scăpând astfel de celebrele „bicuri” utilizate până acum. 🙂

? Perfect, prin aceste multiple funcții, de luat și în călătorii, fără să mai fie nevoie să te cari în bagaj cu mai multe produse și aparate, separat.

Tu ce părere ai? Ai folosit vreuna din variantele de epilator Braun Silk-épil Wet & Dry din seria 9 SkinSpa? Scrie-ne din experiența ta în comentarii, în partea de jos a paginii! Părerile tale chiar sunt importante și pot ajuta și alți utilizatori să se decidă în privința achiziționării produsului. 🙂