Epilatoare de la Remington și Babyliss pe bază de lampă cu lumină pulsată pentru epilare definitivă la tine acasă.

Nu știu dacă ai aflat de ele sau dacă ai auzit deja în treacăt, dar, spre rușinea mea, eu abia acum am descoperit niște aparate de îngrijire geniale care merită toți banii!! De fapt, auzisem de ele – de niște aparate speciale și profesionale de epilare definitivă la tine acasă, dar nu am observat efectiv că au apărut la prețuri speciale și în magazinele on-line de unde îmi fac cumpărăturile constant. Astăzi, uitându-mă după una, după alta, am dat de ele și aproape că am chiuit de bucurie! Categoric mi-am mai adăugat ceva pe lista de wishlist, ceva pe care chiar n-ai cum să nu ți-l dorești ca fată și să nu te cucerească! 🙂 Ne îndreptăm într-acolo deci: epoca epilatului cu ceară sau cu epilatorul obișnuit cam apune – o să le povestim doar copiilor/nepoților de ele… căci, mai nou, au apărut epilatoare pentru epilare permanentă chiar la tine acasă! Și mai tare, pot fi folosite pentru orice zonă a părului corporal, atât de către femei, cât și de către bărbați! Iar prețul lor, dacă stai să socotești bine, pare ceva mai mare, însă e incredibil de bun (verifică aici oferta actualizată pentru epilatoare cu epilare permanentă), căci, adunând ședințele la cosmetică pentru epilarea constantă (nu mai spun de timpul pierdut), pentru ca, luna următoare (în caz fericit) să revii din nou căci părul a revenit la loc, vei ajunge, de fapt, să poți să-ți permiți un astfel de epilator, ba mai mult să ți se pară și convenabil, un deal în câștig, dat fiind faptul că aceste tipuri de epilatoare sunt pentru epilare permanentă!

Cum funcționează un epilator pentru epilare permanentă?

Tehnologia cu lumină intens pulsată (IPL), în baza căreia funcționează epilatoarele pentru epilare permanentă, utilizează o tehnologie de ultimă oră, care oferă o epilare profesională, cu rezultate remarcabile ca la salon, îndepărtând părul de pe față, corp și zona inghinală. Inovația aceasta a fost astfel concepută să îți ofere o epilare profesională acasă, spre a obține o piele netedă de fiecare dată. Lumina intens pulsată, dovedită clinic și utilizată deja în marile saloane profesionale pentru îndepărtarea permanentă a părului, țintește părul direct de la rădăcină, pentru a-l „topi” și a-l îndepărta permanent de sub pielea ta. Lumina este delicată cu pielea: procesul epilării nu este dureros, vei simți puțină căldură intensă la un moment dat pe locul în care îl folosești – este puțin disconfort, însă nu se va compara cu durerea suferită la epilarea cu ceară, de pildă.

Efectul aparatului se vede de la prima utilizare, firele de păr crescând din ce în ce mai fragile și mai slăbite, până ajung chiar să nu mai crească deloc după multiple utilizări. E bine de știut că, în timpul cât încerci să obții rezultate folosind acest tip de epilator, să nu încerci să îl combini cu un alt tip de epilare (cu excepția rasului și a decolorării, din ce am citit – care, în fond, nici nu prea reprezintă epilare). Orice tip de epilare în paralel, în afară de ras, poate scădea eficiența aparatului, pentru că, bineînțeles, va dura mai mult până vor fi arse complet acele fire de păr care au fost smulse prin ceară sau alt epilator clasic. Cineva care a folosit un astfel de epilator scria: „Oricum e mult mai rapid să folosești lama decât să smulgi fir cu fir până la următoarea folosire a aparatului.”. Se recomandă, în orice caz, repetarea tratamentului de câte ori se observă creșterea părului. Din descrierea unui astfel de epilator de la Remington, am aflat: „Cei care folosesc pentru prima data i-Light Pro Face&Body sunt sfatuiti sa repete tratamentul de trei ori la un interval de 2-3 saptamani. La cateva zile dupa primul tratament se va observa cum parul incepe sa cada, insa pot creste alte fire de par mai subtiri si mai deschise la culoare, aceasta recrestere fiind perfect normala.”

Această tehnologie cu lumină pulsată acționează prin încălzirea folicului părului, focalizând energia luminoasă la rădăcină pentru a opri ciclul de creștere. Această energie luminoasă este absorbită de melanina din firele de păr și suprimă creșterea lor, șocând foliculul. Rata de pulsații pe secundă variază în funcție de fiecare epilator în parte. Fiecare epilator pentru epilare permanentă este prevăzut astfel cu o fereastră care are un strat ce asigură protecție UV, pentru a proteja pielea de razele de lumină. Așadar, nu-ți face griji că lumina respectivă îi va dăuna pielii.

Epilatorul se alimentează la o rețea și apoi se folosește până când se descarcă. De regulă, trebuie să aștepți să se încarce complet ca să îl poți utiliza; nu se utilizează în timpul încărcării. Cea mai bună metodă este să îl pui la încărcat cu o zi înainte de ziua utilizării și să îl folosești în zilele următoare până când se descarcă. Lampa inițială a fiecărui aparat durează câteva zeci de mii de pulsații până la chiar 100 000 de pulsații, în funcție de model și firma producătoare, după care va trebui înlocuită cu o altă lampă, compatibilă, pe care o găsești, de regulă, în magazinele de reprezentanță a firmelor care produc aceste aparate (Remington, Babyliss). Din ce am citit, asta se traduce în cam 3 ani de utilizare a lămpii inițiale, dar diferă la aparat la aparat, de la tipul de performanță pe care îl oferă fiecare.

epilatoare pentru epilare permanenta cu lumina pulsata

[button url=http://profitshare.ro/l/2265651 icon=print]Găsești AICI o gamă variată de epilatoare pentru epilare permanentă la tine acasă![/button]

Epilatoarele cu lumină intens pulsată pot fi utilizate și de către bărbați

Vestea bună este că aceste epilatoare pot fi utilizate nu doar de către femei, ci și de către bărbați, fiind concepute să îndepărteze permanent chiar și cele mai încăpățânate fire de păr, precum cele de pe piept, spate, umeri. Acest lucru este posibil și datorită faptului că aparatul este suficient de ergonomic și ușor de mânuit astfel în zonele unde e mai dificil să îl utilizezi. Pentru unele zone, cum sunt cele inghinale, astfel de epilatoare vin cu capete speciale, pentru a optimiza folosirea sa. Pe zonele cu păr des trebuie insistat însă mai mult.

Unele aparate de epilare permanentă sunt destinate doar pentru față și zonele sensibile, altele doar pentru corp, altele sunt combinate – sunt pentru corp, dar vin cu capete speciale și pentru față și zone sensibile ale corpului. Unele modele au multiple programe (zeci chiar) cu diverse funcții.

Concluzii

Din câte am citit (inclusiv părerile celor care au folosit aceste tipuri de epilatoare cu epilare permanentă), aparatele se utilizează facil, sunt practice, epilarea nu e deloc dureroasă, oferă rezultatele așteptate de la prima utilizare și își merită banii. În scurt timp, vei amortiza cheltuiala. În orice caz, să te ajute să scapi definitiv de părul nedorit de pe față și corp și să te coste, per total, mult mai ieftin decât mersul periodic la un salon profesional pentru asta, spune multe și transformă, astfel, un asemenea epilator în visul devenit realitate al oricărei femei. Zic să urmărești ofertele la asemenea epilatoare (verifică aici oferta actualizată pentru epilatoare cu epilare permanentă) – poate prinzi de sărbători unul mult mai ieftin. Ar fi cel mai practic și util cadou pe care ți l-ai putea face vreodată!
La mine, e deja pe lista pentru Moșu′. 😛

Mută-ți salonul profesional de îndepărtare permanentă a părului de pe corp la tine acasă! Merită investiția! Categoric vei ieși în câștig față de mersul periodic la astfel de saloane! 🙂