Epilator Facial Braun Face SE832S cu Perie de Curățare Facială pentru acnee și ten sensibil – review cu foto – pachet promoțional cu mai multe accesorii.

De vreo 1 an, au început să-mi apară tot mai mult acnee pe față – de regulă, mă confruntam cu comedoane încăpățânate pe spate – acum însă au apărut destul de multe pe ten. Plănuiesc ca în curând să merg și la un dermatolog și să o rezolv până nu scapă de sub control. Dar până atunci, m-am gândit că, între timp, n-ar fi rău să folosesc și o perie de curățare facială, cum am tot văzut că sunt și foarte populare în ultimii ani – despre Philips Visapure v-am mai spus și noi câte ceva, dar și despre peria de curățare Remington Reveal FC1000. Însă pe mine m-a făcut să mă decid epilatorul facial Braun Face SE832S, care vine la pachet și cu cap de perie pentru curățare facială, având două perii incluse: una pentru curățarea tenului normal și una pentru ten sensibil. Așadar, era la reducere un aparat 2 in 1, ba chiar cu 3 beneficii incluse, la un preț mult mai mic decât periile de curățare facială de care vă povesteam mai sus (verifică aici oferta actuală la epilatorul facial Braun Face SE832S cu perie de curățare) – era la reducere atunci.

Epilator facial 2 in 1 Braun Face cu perie de curatare faciala 2 variante

[button url=http://profitshare.ro/l/2617329 icon=heart-2]Aici găsești la ofertă epilatorul facial Braun Face SE832S cu perie de curățare facială.[/button]

Prima impresie după folosirea epilatorULUI 2 in 1 BRAUN FACE SE832S cu perie de curățare facială

Ei bine, alegerea a fost una înțeleaptă și aparatul chiar foarte util. Curățarea superficială a tenului, pe care o realizam înainte prin simpla spălare cu mâna, a tenului, aducând mai multe bacterii pe piele în acest mod, a fost înlocuită de una mult mai profi, mai spumoasă și mai în profunzime, la pachet și cu ceva masaj facial – în timp ce se învârte, peria masează și pielea, care se simte revigorată după. În plus, elimină mult mai bine resturile de piele moartă de la suprafața epidermei – ceva și mai benefic având în vedere că tenul cu probleme de acnee, deși are tendință de îngrășare, uneori se usucă și se exfoliază total neuniform și deloc plăcut, mai ales în zona T. 😛

Totodată, epilatorul facial e chiar util, pentru perii fini de pe față – că nu am prea mult păr pe față 😛 , inclusiv pentru pensarea sprâncenelor, fiind destul de blând cu zona – l-am folosit și pentru a-mi pensa sprâncenele – zona dintre ele, dar și pe cea de sub ele, pentru a le da o formă, având capătul destul de finuț. Inițial, când m-am temut ca nu cumva să îmi ia prea mult din sprâncene sau să le strice forma, am folosit șabloanele pentru forma sprâncenelor pe care le-am comandat de la 1001 cosmetice (comandă de care v-am povestit aici). În alte zone ale feței nu a fost nevoie să îl folosesc – nu mă confrunt cu pilozitate crescută la nivelul feței.

Epilator Facial Braun Face SE832S cu Perie de Curățare Facială - Review cu Foto[button url=http://profitshare.ro/l/2617329 icon=heart-2]Aici găsești la ofertă epilatorul facial Braun Face SE832S cu perie de curățare facială.[/button]

Folosesc cam de jumătate de an aparatul epilator cu perie de curățare facială Braun Face SE832S și sunt chiar mulțumită de el. A fost o investiție foarte bună și îmi e de mare folos pentru ten. Unde mai pui că l-am luat și la o reducere substanțială, dat fiind faptul că este și în ediție limitată, așa că, dacă te tentează, zic să te decizi repede, că nu se știe cât va mai fi disponibil pe piață. Epilatorul are un capăt îngust cu 10 pensete, pentru a pătrunde și în zonele mai înguste ale feței și reprezintă primul epilator din lume cu perie de curățare facială inclusă. Capul epilatorului vine cu un capac roz ciclamen, feminin, și cu o borsetă roz cu buline albe, ideală pentru atunci când iei aparatul după tine în călătorii.

Peria roz pentru ten sensibil are perii foarte fini și moi și este genială pentru atunci când te-ai bronzat prea mult și pielea ustură. Dacă funcționează perfect pentru astfel de situații – cum am folosit-o eu, înseamnă că e foarte utilă pentru tenul predispus la probleme, sensibil în general și care se irită foarte repede din orice. Curăță, în schimb, la fel de bine ca și peria pentru ten normal.

Braun Face SE832S epilatotr facial 2 in 1 cu perie de curatare faciala

[button url=http://profitshare.ro/l/2617329 icon=heart-2]Aici găsești la ofertă epilatorul facial Braun Face SE832S cu perie de curățare facială.[/button]

Aparatul funcționează destul de bine, mai ales când are baterie nouă și are perii potrivite, zic eu, astfel încât să poată fi folosite de către oricine, indiferent de tipul de ten. La început, la prima utilizare, te vei uita la el cam nedumerită: eu nu știam cum să-i schimb capul, să pun peria de curățare, căci de ea eram curioasă și foarte nerăbdătoare să o folosesc – de-aia mi-am luat aparatul, în primul rând pentru peria de curățare, pe care mi-o doream de mult. M-am bucurat că a venit, pe lângă această perie, cu încă un cap de perie și chiar cu un cap tip epilator facial. Deci m-am ales cu mai multe, ceea ce-i excelent! 😀
Așadar, să revin la ce începusem să scriu: nu știam cum să-i schimb capul de epilator cu care a venit inițial în pachet, mă tot uitam după un buton special ca să apăs pe el și să îl scot, sau tot încercam să-l rotesc, însă treaba era foarte simplă, intuitivă, deși n-am crezut că ar putea fi atât de simplu: trebuia doar să trag de el în sus. La fel, celălalt cap se pune simplu, prin apăsare directă în jos până se cuplează cu aparatul. Între perii e foarte ușor de comutat, vei vedea, trebuie să apeși doar ușor pe un butonaș.

Ce cuprinde pachetul aparatului Braun Face SE832S?

Cum spuneam, cutia aparatului Braun Face SE832S, deși destul de compactă, vine cu un etui feminin, simplu, în care să ții aparatul și accesoriile. Aparatul constă în două capete comutabile: epilator + capăt cu perie de curățare, înlocuibilă periodic. Setul cuprinde două perii de curățare inițiale: 1 pentru ten normal și 1 pentru ten sensibil. De asemenea, în pachet e inclusă și o perie mică de curățare a epilatorului după fiecare utilizare. Aparatul e dotat deja cu o baterie R6, însă îți recomand să o înlocuiești cât mai repede căci nu va tura la viteza maximă/potrivită dacă nu e baterie complet nouă. Am observat că atunci când îi schimb bateria, aparatul e mult mai eficient. 😉 Ca să deschizi la partea aceea de baterie, te vei ajuta de capătul opus al periuței de curățare a aparatului, ca să îl introduci în capacul care acoperă partea de baterie, din zona de jos a aparatului, să rotești și să tragi – astfel se va deschide și vei scoate bateria. Nu e greu, vei vedea și în manualul de instrucțiuni cu care mai vine pachetul aparatului. Cu toate acestea, eu acolo nu am găsit informația din care să deduc cum se înlocuiesc capetele aparatului, cum să comut între ele. Ar fi fost bine să aibă și așa ceva în paginile sale. În rest, e OK și util și acest manual.

Modul în care este ambalat, cu mai multe la pachet, îl transformă într-un cadou potrivit pentru orice femeie. și nu numai. 🙂 Borseta roz cu buline care vine ca accesoriu adițional, micuță și practică, este foarte utilă; eu în ea păstrez aparatul și accesoriile și în ea îl iau după mine în călătorii, căci mi-e deja foarte greu să mai renunț la el.


Epilator Facial Braun Face SE832S 2 in 1 cu Perie de Curățare Facială - 2 variante - Review cu Foto

[button url=http://profitshare.ro/l/2617329 icon=heart-2]Aici găsești la ofertă epilatorul facial Braun Face SE832S cu perie de curățare facială.[/button]

Raport calitate-preț excelent

Când am cumpărat aparatul, a fost o ofertă foarte bună – a costat în jur de 200 lei, acum e tot cam pe acolo, cu o reducere de 45% (verifică aici prețul actual) și la acest preț, raportul calitate-preț și ceea ce primești este incredibil de bun și merită foarte mult investiția, mai ales având în vedere accesoriile multiple cu care vine și utilitatea lor. De când îl folosesc, simt o schimbare în bine a tenului meu și îmi place foarte mult să îl folosesc, pentru că, deși nu e o schimbare fenomenală, e totuși o diferență față de tenul meu de dinainte, pentru care nu aș mai renunța la acest aparat. În plus, aparatul epilator facial e nu doar util, dar funcționează foarte bine. Pe lângă acest pachet, oferta presupunea și o mascara Super Curler de la Rimmel London, pe care am primit-o gratuit în colet și care m-a bucurat, evident, și mi-a fost utilă.