Epilator Philips performant cu 2 setari de viteza si cu viteza suplimentara pentru fire subtiri, cu cap special pentru zonele greu accesibile si eficienta. Iata de ce sa-l alegi sau sa te orientezi spre ceva similar!

Noul epilator HP6401/01 de la Philips are un sistem eficient de epilare, care smulge parul de la radacina, fara a omite fire de par, lasand pielea neteda pana la 4 saptamani.

Pretul acestuia este de numai 129 Lei, are o garantie de 2 ani.

Cu un design foarte atragator si ergonomic, acest aparat are o forma rotunjita care se va mula perfect in mana, oferindu-ti o manevrare foarte confortabila.

Pentru ca epilarea sa fie mai delicata si pentru ca utilizatorul sa obtina un maximum de performanta, acest epilator detine 2 setari de viteza si un total de 20 de pensete.

Setarea de viteza suplimentara a fost creata special pentru firele de par subtiri si pentru zonele mai greu accesibile, astfel incat pe o secunda, la viteza a 2-a vei obtine 733 de actiuni de smulgere, iar la viteza 1 vei obtine 600 de actiune de smulgere pe secunda.

Acest epilator Philips detine un cap de eficienta, care te ajuta sa pui epilatorul in pozitia optima, pentru o functionare si un rezultat optim.

Capul de epilare, este lavabil, ceea ce este extraordinar deoarece in primul rand te va ajuta sa il cureti mai rapid iar cel mai important, vei putea igieniza mai bine aparatul, astfel incat nu va trebui sa te ingrijorezi de diferite infectii.

HP6401/01 de la Philips este foarte rapid si eficient si cu siguranta iti va oferi rezultatul dorit 🙂

UPDATE: Acest model de epilator Philips nu se mai găsește în oferta magazinelor, probabil nici nu se mai fabrică, dar acum găsești o multitudine de epilatoare avansate și performante Philips, cu nenumărate funcții și tehnologii, printre care și epilatoare IPL Philips. Ai aici oferte constant la care e greu să reziști😉