La inceput, astfel de epilator Philips cu functie Wet & Dry erau impresionante. Acum, sunt considerate simple si banale, pentru ca au aparut modele de epilatoare Philips performante, cu functie Wet&Dry, pentru utilizare sub dus sunt disponibile la reducere in oferta online!

Noul epilator Philips SatinSoft HP6522/01 detine un sistem de ingrijire a pielii care maximeaza igiena si in acelasi timp protejeaza si pielea, facand din epilat o experienta mai putin dureroasa.

Functia Wet&Dry iti permite ca acest epilator sa poata fi folosit si in timpul dusului. Mai mult, acest epilator vine cu un capat special pentru raderea parului sau tunderea parului. Pretul sau este convenabil si este disponibil pe 3 culori: turcoaz, violet sau alb cu roz. Garantia sa este de 2 ani.

SatinSoft are doua viteze, prima viteza fiind destinata pentru epilare gentila, iar cea de-a doua pentru o epilare extra eficienta. Acesta detine un total de 20 de pensete care sunt dispuse in asa fel incat sa smulga parul fara a agata/trage pielea.

Discurile cu care este prevazut acest aparat sunt hipoalergice, construite dintr-un material special cu ioni, care protejeaza igiena pielii.

Capul special pentru radere urmeaza perfect conturul axilei sau al liniei bikinilor, lucru care te va ajuta sa obtii o radere apropiata si neteda. Acesta vine si cu un trimmer special care va scurta firele de par mai lungi, pregatindu-le pentru epilare.

In plus, acesta poate fi folosit si pentru scurtarea parului in zona bikinilor.

Ceea ce face ca HP6522/01 sa fie perfect este faptul ca acesta poate fi folosit si la dus. Mai mult, capatul poate fi detasat si pus direct sub jetul de apa pentru a fi curatat adecvat, lucru care iti va oferi o igiena mai eficienta.

Deoarece a fost adaptat in mod special pentru pielea mai sensibila, acest epilator iti va permite epilarea zonelor mai delicate, intr-un mod mai gentil.

Pentru a diminua efectul dureros pe care epilatul il produce, cei de la Philips au atasat acestui epilator un sistem de masaj, care stimuleaza pielea si alina durerea, facand ca epilatul sa devina mai placut si mai putin dureros.

Peria pentru exfoliere are un design unic si contine peri hipoalergici, lucru care iti va oferi o igiena optima. Aceasta perie poate fi utilizata cu usurinta, deoarece se muleaza perfect in palma si poate fi folosita pe pielea uda, dar si pe pielea uscata.

Alte accesorii incluse sunt: o perie pentru curatare, un cap pentru radere detasabil, cap pentru zone sensibile si o husa.

Philips SatinSoft HP6522/01 este un produs excelent si flexibil, deoarece poate fi folosit si la dus, poate fi folosit si ca aparat de ras/tuns si in acelasi timp este si foarte igienic si usor de utilizat.

UPDATE: Acest model de epilator Philips nu se mai găsește în oferta magazinelor, probabil nici nu se mai fabrică, dar acum găsești o multitudine de epilatoare avansate și performante Philips, cu nenumărate funcții și tehnologii, printre care și epilatoare IPL Philips. Ai aici oferte constant la care e greu să reziști. 😉