Afla ce modele de epilatoare Philips performante cu functie Wet&Dry pentru utilizaresub dus sunt disponibile la reducere in oferta online!

Noul epilator Philips SatinSoft HP6522/01 detine un sistem de ingrijire al pielii, care maximeaza igiena si in acelasi timp protejeaza si pielea, facand din epilat o experienta mai putin dureroasa. Functia Wet&Dry iti permite ca acest epilator sa poata fi folosit si in timpul dusului. Mai mult, acest epilator vine cu un capat special pentru raderea parului sau tunderea parului. Pretul sau este de 379 Lei (vezi aici pret actualizat) si este disponibil pe 3 culori: turcoaz, violet sau alb cu roz. Garantia sa este de 2 ani iar livrarea se face gratuit.

SatinSoft are doua viteze, prima viteza fiind destinata pentru epilare gentila, iar cea de-a doua pentru o epilare extra eficienta. Acesta detine un total de 20 de pensete care sunt dispuse in asa fel incat sa smulga parul fara a agata/trage pielea.

Discurile cu care este prevazut acest aparat sunt hipoalergice, construite dintr-un material special cu ioni, care protejeaza igiena pielii.

[button url=http://l.profitshare.ro/l/3711759 target=blank icon=heart-2]Vezi si alte modele de epilatoare performante Philips.[/button]

Capul special pentru radere urmeaza perfect conturul axilei sau a liniei bikinilor, lucru care te va ajuta sa obtii o radere apropiata si neteda. Acesta vine si cu un trimmer special care va scurta firele de par mai lungi, pregatindu-le pentru epilare. In plus, cesta poate fi folosit si pentru scurtarea parului in zona bikinilor.

Ceea ce face ca HP6522/01 sa fie perfect, este faptul ca acesta poate fi folosit si la dus. Mai mult, capatul poate fi detasat si pus direct sub jetul de apa pentru a fi curatat adecvat, lucru care iti va oferi o igiena mai eficienta.

Deoarece a fost adaptat in mod special pentru pielea mai sensibila, acest epilator iti va permite epilarea zonelor mai delicate, intr-un mod mai gentil.

Pentru a diminua efectul dureros pe care epilatul il produce, cei de la Philips au atasat acestui epilator un sistem de masaj, care stimuleaza pielea si alina durerea, facand ca epilatul sa devina mai placut si mai putin dureros.

Peria pentru exfoliere are un design unic si contine peri hipoalergici, lucru care iti va oferi o igiena optima. Aceasta perie poate fi utilizata cu usurinta, deoarece se muleaza perfect in palma si poate fi folosita pe pielea uda dar si pe pielea uscata.

Alte accesorii incluse sunt: o perie pentru curatare, un cap pentru radere detasabil, cap pentru zone sensibile si o husa.

Philips SatinSoft HP6522/01 este un produs excelent si flexibil, deoarece poate fi folosit si la dus, poate fi folosit si ca aparat de ras/tuns si in acelasi timp este si foarte igienic si usor de utilizat.