Acest model de epilator Philips este printre cele mai performante epilatoare cu capăt lat ca să acopere o cât mai mare parte de fire de păr care trebuie eliminate.

Capul extralat al epilatoarelor Philips SatinPerfect HP6572 indeparteaza mai multe fire ca niciodata, dintr-o singura miscare si intr-un mod confortabil datorita sistemului de masaj activ care va ajuta la diminuarea durerii.

Acesta vine impreuna cu o husa speciala pentru o depozitare convenabila si 4 accesorii pe care le poti schimba in functie de necesitatile tale.

Discurile acestui aparat sunt construite din material ceramic micro-texturat, are un numar total de 32 de pensete iar capul de epilare este foarte lat pentru a putea prelua si indeparta mai multe fire de par dintr-o miscare pentru rezultate de durata si o piele foarte neteda in cateva minute.

In plus, acesta are un design special care urmareste conturul corpului si actioneaza chiar si pe zonele curbate sau mai dificil de accesat.

Bara vibratoare pentru masaj delicat stimuleaza si calmeaza pielea pentru un proces placut de epilare si mai putin dureros.

Pentru a evidentia si identifica chiar si cele mai fine fire de par, acest aparat detine un sistem de luminare numit Opti-light, care te va ajuta la acest lucru.

Capacul pentru performanta optima pe care acest aparat il detine, are o miscare de pivotare care te va ajuta sa mentii epilatorul la un unghi ideal, pentru a obtine niste rezultate si mai bune.

Sistemul unic de ridicare a firelor si vibrare utilizeaza vibratii usoare pentru a ridica firele subtiri, facilitand indepartarea acestora. In plus, discurile ceramice performante texturate capteaza si cele mai subtiri fire de par.

Capul de epilare este complet lavabil, astfel incat curatirea si igienizarea acestuia se va face cu o usurinta deplina, si intr-un mod rapid, sub un jet de apa.

Philips SatinPerfect HP6572 este foarte usor de utlizat dar in acelasi timp si eficient, oferindu-ti o piele mai neteda cu o durata de pana la 4 saptamani.

UPDATE: Acest model de epilator Philips nu se mai găsește în oferta magazinelor, probabil nici nu se mai fabrică, dar acum găsești o multitudine de epilatoare avansate și performante Philips, cu nenumărate funcții și tehnologii, printre care și epilatoare IPL Philips. Ai aici oferte constant la care e greu să reziști?