Noul epilator Silence Rasage EP7344 de la Rowenta te va ajuta sa inlaturi chiar si cele mai mici fire de par, datorita capatului pivotant care se muleaza perfect pe formele corpului, dar si datorita sistemului de iluminare care te ajuta sa observi toate firele de par. Acesta costa 239 Lei (verifica aici pret actualizat), are o garantie de 2 ani iar livrarea se face gratuit.

Cu un design foarte atragator, culoarea acestui epilator este alba cu maro pe margine. Forma lui a fost creata in asa fel incat sa iti asigure o prindere si o manuire cat mai confortabila.

Cu un total de 24 de pensete, acest epilator vine impreuna cu mai multe capete: unul pentru radere, unul pentru exfoliere si unul pentru zonele sensibile. Cel pentru exfoliere este de obicei utilizat inainte de epilare, pentru ca rezultatul epilarii sa fie perfect.

Silence Rasage are 2 viteze, prima viteza fiind pentru o epilare mai gentila si cea de-a doua pentru o epilare extra eficienta.
Pentru o igienizare corecta si eficienta, capatul este detasabil si complet lavabil.

Sistemul de iluminare pe care acest epilator il detine, te va ghida prin procesul de epilare, luminand chiar si cele mai mici si subtiri fire de par, fara a le mai rata.

Alimentarea se face la retea, este pe baza de fir, astfel incat nu va trebui sa iti faci griji in legatura cu reincarcarea acestuia.
Pentru o depozitare convenabila, acest aparat are inclusa si o husa.

Silence Rasage EP7344 este un epilator eficient iar rezultatul va fi unul de durata, firele de par vor incepe sa creasca din nou in aproximativ 3-4 saptamani, iar dupa utilizare, pielea ramane fina si catifelata 😀