Tutorial foto cum sa iti legi esarfa in forma de opt.

Sunt o multitudine de tipuri de a-ți înnoda eșarfa – cam ca și în cazul cravatelor, însă ce-i drept, cel mai banal dintre ele, pe care toată lumea îl știe, este legarea ei pur și simplu la gât, printr-un nod ca de sfoară. E un mod anost și care, pe lângă faptul că transmite o lipsă totală de considerare pentru felul în care arăți, o atitudine ignorantă față de propria persoană și lipsă de personalitate, îți poate transforma chiar și cel mai drăguț și modern outfit într-un eșec. De aceea, pentru că eșarfele sunt un detaliu atât de important în ținuta noastră, protejându-ne totodată și de frig, și deci, fiind cam greu să renunțăm la ele, ar trebui să învățăm câteva moduri de înnodare a eșarfelor și fularelor. Multe chiar nu sunt greu de făcut, dar rezultatul lor arată incredibil de bine și chiar pare sofisticat, deși nu e deloc. Astfel, îți vei transforma întregul aspect și nu îți va lua decât câteva minute.

Astăzi mă gândeam să vă explic cum putem înnoda o eșarfă al cărei nod să arate ca un 8. Vă las mai jos și niște imagini tutorial pe care tocmai le-am descoperit despre acest tip de nod.

Prima oară, îndoaie eșarfa în două, așaz-o după gât, introdu unul din capetele eșarfei în bucla formată, din partea opusă. Răsucește acum bucla, astfel încât să ia forma unui 8. Ia celălalt capăt rămas și introdu-l prin bucla nou formată. Trage de ambele capete ale eșarfei și strânge până unde dorești. Asta-i tot! Simplu și rafinat!

esarfa innodata in forma de 8

Enjoy! 🙂

Sursă tutorial și foto: prettydesigns.com