Espadrile si tenisi de vara colorati, cu modele de vara, la preturi mici – oferta de espadrile sub 30 lei.

Vara e aici și când avem chef de outfituri cool și comode pentru umblat mult pe jos, precum cele urban, casual și/sau sport, ar trebui să ne concentrăm bine atenția asupra unor încălțări ușoare, de vară, cât mai lejere și ușoare, care să nu țină foarte mult de cald, dar să fie și comode. În acest sens, pentru ținute mai sport-casual, și nu numai, ci unele mai lejere, așa, de vară, în rochițe vaporoase, pantaloni scurți sau fustițe girlish, vara se preferă și sunt extrem de potrivite cu orice, inclusiv cu vremea, acele espadrile simple, cu talpa plată, din material textil și tenișii colorați din pânză tare, asemănători espadrilelor.

Și cum în ultima vreme mă uit după niște sandale cu talpă plată, de vară toridă, și care să meargă cu mai multe outfituri, am dat, inevitabil, și peste niște astfel de espadrile și tipuri similare de încălțăminte din pânză, ideale pentru vară, în modele super drăguțe și fresh și în culori vesele, diverse. Și mai tare e că, pe lângă varietatea de modele, acestea sunt disponibile la niște prețuri incredibil de mici, sub 30 lei – majoritatea costă 29.90 lei (verifică aici oferta de preț actuală). La această ofertă, poți să-ți iei și mai multe modele, pe mai multe culori, simple ori cu închidere prin șireturi, ca niște teniși cu vârf rotund, mai lat decât al converșilor/tenișilor obișnuiți.

Vă las mai jos o selecție din tenișii și espadrilele de vară din pânză pe care tocmai le-am descoperit la ofertă și cu care îmi vine să-mi umplu dulapurile – în mare parte pentru că îmi place foarte tare designul lor, modelele cu imprimeuri fresh și drăguțe, culorile vii sau simple de vară; pe de altă parte, pentru că se potrivesc în atât de multe outfituri și tipuri de îmbrăcăminte, că, normal, e bine să ai cât mai multe perechi, potrivite pentru orice.

espadrile si tenisi de vara modele colorate

[button url=http://bit.ly/29AsOLU icon=star-full]AICI găsești aceste espadrile și teniși colorați de vară, la prețuri sub 30 lei![/button]

Voi încerca să profit de această ofertă la espadrile și teniși de vară colorați până nu dispare și cât îmi mai găsesc numărul din modelul preferat. Vă sfătuiesc și pe voi să faceți la fel, pentru că sunt niște piese versatile pe care orice fată trebuie să le aibă în dulap pentru outfiturile de vară, în cât mai multe modele și culori dacă se poate. Sunt pentru acele zile când vrei să tragi ceva cât mai lejer pe tine și, la fel, în picioare – ceva cât mai lejer și comod. Și ce poate fi mai comod și simpatic decât niște espadrile, care merg cu aproape orice ai îmbrăca? 🙂