Mai este o greșeală să combini o pereche de jeanși cu o geacă din denim? Hai să studiem un pic problema împreună!

Well, sincer, lookul denim din cap până-n picioare este răsuflat, dacă nu-i adaugi și o pată de culoare sau nu te joci cu nuanțele diferite din denim. De asemenea, trebuie să știi cum să te joci cu piesele din denim potrivite pe silueta ta.

Totodată, să nu uităm că și salopetele de blugi implică denim din cap până-n picioare. Și tot purtăm și se tot poartă încă. Dar, din nou, contează cu ce le mai combini, cu ce alte culori și accesorii te mai joci în ținuta cu salopeta din denim. 😉

Noi nu-ți recomandăm să porți împreună două piese din denim în aceeași nuanță. Ca o regulă. Că nu-ți creezi costum de blugi ca atunci când eram copii. 😉 😛

Poți combina însă denimul acum cu tot ce vrei tu – numai cu denim să fii atent(ă) cum o faci.

Ar fi păcat să o dai în bară, având în vedere că sunt atâtea posibilități cool de a realiza outfituri super-in și actuale/fresh prin combinația denimului cu alte materiale în culori pastelate sau cu diverse imprimeuri (florale, etno, dungi etc.) – mai ales geaca din denim cu o rochie văratică, foarte colorată și plină de viață.

Tu ce părere ai? Cum alegi să porți denim cu denim, de regulă? Combini geaca de blugi cu jeanșii sau alte piese din denim? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii! Părerea ta contează cel mai mult pentru noi.

Sursă foto principală: Unsplash/Daniela Dávila