De acum, vom putea achiziționa palete de farduri de ochi sub tema Kit Kat. Nu doar apetisante ca aspect, dar și concepute calitativ, de la brandul sud-coreean Etude House, recunoscut pentru cosmeticele și produsele de makeup în pas cu tendințele actuale, dar și cu nevoile tuturor.

Brandul de produse de beauty Etude House recunoscut pentru produsele cosmetice coreene a lansat două tipuri de palete de farduri de ochi care arată delicios, exact ca bucățelele dreptunghiulare de Kit Kat, îmbrăcate în ciocolată.

Ce cuprind fardurile de pleoape din colaborarea Etude House și Kit Kat

Versiunea roșie a paletei este numită „Original” și include 6 nuanțe neutre, calde, de farduri de ochi. Versiunea roz e „Strawberry Tiramisu” și are 6 culori cu tonuri reci de farduri de ochi neutre.

Ambele palete vin cu un amestec de farduri mate și strălucitoare totodată, o poșetă de cosmetice Kit Kat și o bucată din renumitul tip de dulce actual, napolitana îmbrăcată în ciocolată Kit Kat.

Pentru versiunea „Original”, fardurile de ochi variază de la nuanțe precum șampanie-deschis până la un roșu-cireașă vibrant, dar regăsim și un auriu metalic captivant.

Cât privește varianta „Strawberry Tiramisu”, o nuanță sezuală de roz floral e încorporată într-o gamă de tonuri calde care sfârșesc într-un nuanță delicată de caramel.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

. [ETUDE HOUSE] Play Color Eyes Mini Kit #KitKat Strawberry Tiramisu🍓 . The special set consists of Play Color Eyes Mini, Soft velvety KitKat pouch, and sweet KitKat strawberry Tiramisu🍫 . 에뛰드하우스 X 킷캣의 달콤한 콜라보레이션💞 . 킷캣 스트로베리 티라미수의 상큼한 컬러를 그대로 담은 #플레이컬러아이즈미니 #킷캣 스트로베리 티라미수 🎀 . 에뛰드하우스만의 리미티드 컬렉션을 지금 만나보세요🎈 . [플레이컬러아이즈 미니 키트] 플레이컬러아이즈미니 킷캣 스트로베리티라미수 ➕ 킷캣 파우치 ➕ 킷캣 스트로베리티라미수 초콜릿 ➡️ 20,000원

O postare distribuită de 에뛰드하우스 공식 계정입니다. (@etudehouseofficial) pe

Unde găsești fardurile de ochi Kit Kat tocmai lansate de Etude House?

Pe site-ul brandului Etude House, o astfel de paletă de farduri de ochi Kit Kat, în kitul descris mai sus, se poate achiziționa cu 24$ bucata.

Colecția de farduri de ochi Etude House inspirată și în colaborare cu Kit Kat urmează colecției Soft Drink Tint a brandului, lansată anul trecut, la fel de simpatică și delicioasă.

Pentru această colecție de „ciocolățele” Kit Kat, oferta include și Play Color Eyes Mini Kits în aceleași palete „Original” și „Strawberry Tiramisu”.

Fiecare set exclusiv cuprinde o micropaletă de farduri de ochi Kit Kat, un plic tip etui de cosmetice moale și catifelat Kit Kat și, la fel, o mică bucățică în versiune mini a delicioasei napolitane Kit Kat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

. [ETUDE HOUSE] Play Color Eyes Mini Kit #KitKat Original & Strawberry Tiramisu🍫 . The special set consists of Play Color Eyes Mini, soft velvety KitKat pouch, and sweet KitKat original chocolate🍩 . 💘에뛰드하우스 X 킷캣의 달콤한 콜라보레이션💘 . #플레이컬러아이즈미니와 귀여운 #킷캣 파우치, 달콤한 킷캣 초콜릿까지 함께 즐길 수 있는 발렌타인데이를 위한 특별한 기획세트❣️ . 에뛰드하우스만의 리미티드 컬렉션을 지금 만나보세요✨ . [플레이컬러아이즈 미니 키트] 플레이컬러아이즈미니 킷캣 오리지널or스트로베리티라미수 ➕ 킷캣 파우치 ➕ 킷캣 오리지널 초콜릿 ➡️ 20,000원

O postare distribuită de 에뛰드하우스 공식 계정입니다. (@etudehouseofficial) pe

Informație preluată de pe Thisisinsider.com

Sursă front page photo: Pixabay / janeb13