Cum se aplică blush-ul/fardul de obraz cel mai bine? Ce efecte poți obține dacă înlocuiești fardul de obraz cu pudra autobronzantă? Fard de obraz de la Max Factor, pentru un chip luminos, senin și un efect strălucitor.

Blush-ul sau fardul de obraz și oricare produs care conferă strălucire feței sunt modalități excelente de a-ți finisa perfect machiajul. În plus, te face să arăți foarte bine, să ai mereu un look fresh, un chip senin și sănătos… Mai mult, cu ajutorul său poți accentua exact acele trăsături care sunt punctele tale forte.

Blush-ul

Dar cum îl aplici cel mai bine astfel încât să obții astfel de rezultate? Secretul constă în acest mic truc:

Pentru o tentă cât mai naturală, zâmbește larg și aplică fardul de obraz cu o pensulă pe vârful pomeților. Nu uita să scuturi pensula înainte o singură dată peste dosul palmei – eu așa fac de regulă. Mie îmi place foarte mult fardul pentru obraz Max Factor Flawless Perfection Blush, pentru că maschează foarte bine și imperfecțiunile. Acesta îți promite o acoperire ușoară, un machiaj mat, pentru toate tipurile de ten. Formula sa este bazată pe o pudră extrafină în amestec cu microparticule de pigmenți și diverse uleiuri, care fac ca fardul să fie ușor de aplicat și culoarea să nu se modifice. Este hipoalergenic și, pe deasupra, cu filtru UV. Vine împreună cu o pensulă moale și deasă. Este puțin mai scump față de alte modele similare, dar la un preț obișnuit pentru produsele ce poartă semnătura Max Factor (verifică aici preț actualizat).

Pudra autobronzantă

Dacă vrei și ai nevoie, poți înlocui fardul de obraz cu pudra autobronzantă, pe care trebuie neapărat să o aplici pe obraji, tâmple, bărbie, partea superioară a frunții și nas. Eu recomand pudra autobronzantă Bruno Vassari Sun Powder, disponibilă la recipient de 50 ml, fapt pentru care e și convenabilă ca preț (verifică aici prețul actualizat).

Pudra autobronzantă reprezintă și untip de produs de machiaj pentru soare, ce conține pigmenți tratați și de reflectare capabili să recepteze și să împrăștie lumina pentru a face mai strălucitoare și pentru a intensifica frumusețea naturală a feței. Vei obține astfel efecte uimitoare. Prezintă o compatibilitate crescută cu pielea și aderență perfectă.

Are abilitate diferită de acoperire în funcție de aplicarea cu burete ud sau uscat, întotdeauna cu un rezultat final catifelat.

Conține și filtru UV (un musai deja), vitamina E și polimeri cu efect catifelant. Pudra de soare prezintă două nuanțe ce pot fi folosite singure sau amestecate pentru a obține o nuanță personalizată: o culoare auriu-portocalie care conferă luminozitate și un bronz închis.

Pudră Autobronzantă Bruno Vassari Sun Powder, 50ml

Tip:

Dacă vrei să obții un efect strălucitor, pentru un chip luminos, aplică fardul pe pomeți și în jurul sprâncenelor. Se poate folosi și peste un strat de blush sau autobronzant.