Farduri de pleoape Maybelline NY Big Eyes Light Catching Palette pentru ochi intensi si luminosi, palete de culori diverse in 4 nuante, 6 variante de culori, promotie cu cadou creion de ochi Smokey Eyes Maybelline.

Noile farduri de la Maybelline, Big Eyes, sunt foarte rezistente și au o textură fină și mătăsoasă. Seturile de nuanțe bine combinate se păstrează proaspete pe pleoape întreaga zi. Așadar, poți spune adio momentelor în care trebuia să-ți retușezi machiajul pe parcursul zilei. Tot ce mai ai de făcut e să te joci de-a culorile și o poți face foarte bine, având în vedere combinațiile de culori dintr-un set de farduri. 😉

După cum sugerează și numele produsului, acest fard te ajută să obții efectul de ochi mai mari, făcându-i și mai luminoși, mai veseli și mai plini de viață. Astfel, prin efectul produs, nu se vor mai observa nici eventualele riduri. 😉

Fardul este unul realizat pe bază de iluminator, ca să creeze un aspect luminos al ochilor și, implicit, al chipului. Fardul Maybelline Big Eyes vine într-un etui cu un design inspirat, cu o paletă de 4 nuanțe de culori, astfel încât să te ajute să realizezi un contur light al ochilor, lejer și cu efect luminos.

Cum se folosesc cele 4 nuanțe din Big Eyes de la Maybelline?

E simplu, sunt doar 2 pași de urmat!

În primă fază, utilizează fardul de bază, adică nuanța din centrul paletei,  pe întreaga suprafață a pleoapei, pentru a crea o culoare de durată, care să iasă în evidență. Aplică în formă de litera C, de la capătul exterior al sprâncenelor către partea de sus a pomeților, pe lângă colțul exterior al ochilor, pentru un efect de conturare și pentru a face ochii mai luminoși.

maybelline big eyes fard de pleoape 4 nuante de culori intr-o singura paleta

În pasul 2, colorează și conturează ochii, după imaginație și modelul de machiaj dorit, folosind celelalte 3 nuanțe iluminatoare.

Fardul de pleoape Big Eyes de la Maybelline Light Catching Palette vine în mai multe variante de culori, în 6 palete:

– nuanțe de maro 01 Luminous Brown;

– nuanțe de verde 02 Luminous Grass;

– nuanțe de turcoaz-închis 03 Luminous Turquoise;

– nuanțe predominante de albasrtu 04 Luminous Blue;

– nuanțe de mov predominant 05 Luminous Purple;

– nuanțe de nude/bejuri 06 Luminous Nude

farduri de pleoape maybelline big eyes nuante diverse de culori

Zilele acestea găsești paletele de farduri de ochi Big Eyes de la Maybelline Light Catching Palette la o promoție de nerefuzat: fardul de ochi la care primești cadou un creion de ochi nemaipomenit de bun, tot de la Maybelline: Maybelline NY Master Smoky Dark. Această promoție foarte convenabilă e aici.

Ca orice produs de la Maybelline NY, acest fard de pleoape e foarte calitativ și merită achiziția. Vei fi cu adevărat încânată, te asigur! Dacă vrei o idee despre cum poți realiza un machiaj de ochi foarte reușit cu fardul de pleoape Big Eyes de la Maybelline Light Catching Palette, urmărește și clipul-tutorial de mai jos. 😉