Noua colecție capsulă de ochelari de soare marca fendi în colaborare cu designerul francez Thierry Lasry, ochelari moderni model futuristic, stil cat eye cu linii geometrice, încadrați în rame din acetat.

Colaborarea dintre designerul francez Thierry Lasry și firma de creații de modă Fendi a avut ca rezultat o colecție-capsulă (i.e. care e în afara timpului nostru, futuristic, diferențiindu-se prin stil și idee de momentul actual) cu două modele sofisticate de ochelari de soare din acetat, material plastic tare, rezistent și foarte calitativ. Și ceea ce le particularizează pe fiecare în parte, prin câte o semnătură proprie, e faptul că fiecare dintre modele e inspirat de designul accesoriilor anilor ‘80 și ’90, aparținând „arhivei” casei de modă italiană Fendi.

Ochelarii de soare Fanny, având o formă stil cat-eye, sunt imprimați cu motive cinetice, pe când modelul Silvy, cu linii mai pătrățoase și geometrice, s-au născut din arta cubistă. Ambele modele de ochelari de soare din cea mai nouă colecție Fendi sunt combinația perfectă dintre geometrie și culoare – așa a luat naștere stilul tehnicolor de la Fendi: geometric, minimalist, colorat, simplu și rafinat prin linii drepte. 🙂

ochelari din colecția capsulă Fendi și Thierry Lasry