Dând un reset la conversațiile despre makeup de până acum, Fenty Skin este pregătit să hrănească „foamea” consumatorilor pentru o rutină de îngrijire a pielii unisex cât mai simple.

Cu o lansare pregătită pentru 31 iulie, gama este acompaniată de o campanie de promovare featuring A$AP Rocky și, bineînțeles, pe fondatoarea brandului,  Rihanna.

Fenty Skin își dă startul cu următorii 3 pași:

1. Gel de curățare facială Total Cleans’r Remove-it-All

Acest gel de curățare și demachiant nu are uleiuri, e noncomed­ogenic și neutru cu privire la piele.

Formula conține cireșe de Barbados (acerola), bogate în antioxidanți, ceai verde și smochine, ginkgo biloba și gutui bogate în minerale. Fructe și plante – pare foarte natural.

2. Tonic Fat Water Pore-Refining + Ser

Disponibil pentru vânzare la $28, această formulă acționează asupra porilor și s-a demonstrat că îmbunătățește aspectul petelor întunecate.

Formula fără alcool face să poată fi aplicat cu mâna și conține niacinamide pentru a evidenția și uniformiza tonul pielii.  Cireașa de Barbados bogată în antioxidanți, ceai verde și smochine, mirt de lămâie și apă de Hamamelis (alune-vrăjitoare / Witch-hazel) care să taie din aspectul uleios și să reducă din pori, arbore japonez de rășină detoxifiant și floare de cactus hidratantă.

Și acesta pare axat pe ingrediente naturale.

3. Loțiune hidratantă Hydra Vizor Invisible Moisturizer +SPF

Gândit pentru a fi pus pe piață la $35, acest hidratant cu factor ridicat de protecție solară nu conține oxybenzone și octinoxate.

Formula conține pepene Kalahari bogat în minerale și antioxidanți, niacinamide, acid hialuronic hidratant și aloe calmantă, baobab hidratant.

Sursa: Global Cosmetic Industry Magazine

Tu ai încercat vreun produs de la Fenty Beauty până acum? Dacă da, povestește-ne despre experiența ta în secțiunea de comentarii din josul paginii. Părerea ta contează cel mai mult pentru noi.