Fiole-tratament pentru ten, care arată exact ca fiolele de Algocalmin care se administrează în spitale, prin perfuzie? Ei, uite că am ajuns să folosesc și astfel de produse! Le testăm azi, facem review și povestim despre efectul lor pe pielea mea și ce a însemnat rutina mea de îngrijire a pielii cu astfel de fiole-tratament cu ser penru față de la Doctors Formula, din gama Brighten Up.

Am aceste fiole ca Algocalminul lichid, pentru tratamentul tenului tip ser, din Royal beauty boxul comandat de pe Look Fantastic.

Setul de fiole-tratament Doctors Formula Brighten Up face parte din seria aceea de produse cosmetice premium incluse în acest beauty box, care, luate separat, ar fi depășit cu mult jumătate din valoarea beauty boxului. Și pe care, în mod normal, nu mi le-aș achiziționa separat.

Dar noroc cu acest beauty box, căci le-am decoperit și chiar m-am bucurat de ele. Am aflat astfel de branduri și produse nebănuite, care sunt chiar faine. Și pe care, altfel, nu aș fi avut curiozitatea să le încerc; nici nu aveam cum să le descopăr.

cum sunt fiolele-tratament tip ser pentru ten Doctors Formula din royal beauty box Look Fantastic_review

Fiolele-tratament pentru ten Doctors Formula Brighten Up: prezentare și primele impresii

Doctors Formula e un brand britanic de cosmetice de îngrijire a tenului, bag seama mai dermatocosmetice așa, motiv pentru care trimit la ideea de clinică, de tratament dermatologic clinic. De aici, practic, și denumirea brandului.

fiole-tratament tip ser pentru ten Doctors Formula_cum se prezintă_review

Deși sunt concepute în special pentru a anihila semnele îmbătrânirii tenului (riduri, pete pigmentare), cu care nu am eu în principal probleme acum, în acest stadiu, m-am bucurat să descopăr că, la un moment dat, pe pachetul acesta de fiole-ser tratament scrie că sunt benefice și în tratamentul acneei.

De altfel, are și rol de tratament care conferă strălucire și iluminare tenului, iar pentru acest lucru bag seama că are niște ingrediente, cum e vitamina C și acidul citric, care ajută și în tratarea semnelor nu doar pigmentare, ci și a urmelor lăsate de acnee (semne roșii, cicatrici etc.).

fiole-tratament tip ser pentru ten Doctors Formula_review

Așa că, nah, cu atât mai mult am vrut să le testez și să le observ efectul pe termen mai îndelungat, de câteva zile.

În pachet, avem 7 fiole-tratament pentru ten, fiole din sticlă, exact ca Algocalminul. 😀 Fiecare fiolă are câte 2 ml, deci în total ai un pachet de 14 ml de ser-tratament Doctors Formula.

cum sunt fiolele-tratament tip ser pentru ten Doctors Formula din royal beauty box Look Fantastic_păreri după testare

Mai vin în pachet și cu un dispozitiv din plastic, care să te ajute să desfaci în siguranță fiolele de sticlă. Ai mare grijă aici! Să nu pățești accidente, să le desfaci cu grijă să nu te tai sau să rămână mici ciobulețe, particule de sticluță pe care să le aplici apoi pe ten.

Oricum, ai, la un moment dat, pe coperta interioară a cutiei-ambalaj, desene cu instrucțiuni de utilizare a fiolelor, cum le desfaci, cum se aplică. Eu le aplic pe tenul curat, proaspăt curățat, spălat, și cel mai mult îmi place să le aplic noaptea, înainte de culcare.

Nu le-am utilizat chiar zilnic, asta pentru că mai alternam și cu multe alte produse pentru ten – măști, în special cu FOREO UFO 2 – așa că nu am vrut să abuzez și să încarc tenul cu de toate.

Altfel, utilizat chiar și așa, alternând cu alte produse-tratament pentru ten, pare că a funcționat bine pentru ten acest Doctors Formula Brighten Up. Ideea e, însă, să păstrezi totuși o consecvență, să aplici constant, ca să îl poți numi un tratament și să poți vedea niște rezultate. Adică să nu întrerupi foarte des.

Nu am putut folosi o fiolă chiar întreagă deodată, deci 2 ml / fiolă de tratament pare chiar suficient. Astfel, împărțeam fiola chiar la 2 zile. Se aplică, prin masaj, să intre în piele bine, pe ten, pe gât și pe decolteu. Și tot pare să mai rămână, de fiecare dată, ser, în fiolă. Pe care îl folosesc next time. 😉

fiole-tratament tip ser Doctors Formula_review și păreri

Doctors Formula Brighten Up – fiole-ser pentru ten: textură și… formulă

Deși e o formulă destul de lichidă, nici prea uleioasă totuși, fiolele tip ser-tratament Doctors Formula Brighten Up au o textură destul de consistentă și productivă.

Pătrund ușor în piele și nu e nevoie să reaplici, motiv pentru care chiar rămâi cu produs dintr-o fiolă, pentru reaplicare.

cum sunt fiolele-tratament tip ser pentru ten Doctors Formula din royal beauty box Look Fantastic_textură și formulă

Textura și pelicula pe care o lasă pe ten amintește de textura măștilor tip cearșaf impregnate cu soluții tip gel de la FOREO, pentru aparatul facial UFO 2. Dar aceste fiole par să aibă un produs mai lejer, mai apos, nu chiar atât de mult să trimită înspre ideea de gel. 😉

Desigur, comparația cu Algocalminul e doar o metaforă! Nu folosim Algocalmin pentru ten!! Pentru asta, avem fiole de acest fel, cu ser-tratament, cum sunt acestea de la Doctors Formula.

Tratamentul din fiole este natural, vegan, cruelty-free, din ingrediente naturale, din plante destul de diverse, recunoscute pentru efectele benefice împotriva îmbătrânirii tenului și pentru strălucirea naturală a pielii.

fiolă-tratament tip ser pentru ten Doctors Formula din royal beauty box Look Fantastic_cum se prezintă

Ingredientele de bază din fiolele-tratament pentru ten Doctors Formula Brighten Up

Hydroxyethyl Urea – menține pielea hidratată și lucrează eficient. Este creată din 40% aminoacizi, 12% sodium PCA, 9% glycerol și 8.5% urea, toate fiind componente de legătură a apei pentru piele. Acestea sunt esențiale pentru menținerea sănătății, funcționării și hidratării pielii.

Chiar dacă duce înspre zona urinei, ureea e o proteină care se găsește, într-adevăr, în urină, dar nu doar acolo. 🙂 Iara efectul ei e cu adevărat hrănitor și hidratant pentru ten.

Paeonia Veitchii – o plantă cu rol antioxidant și antiinflamator care lucrează bine pentru iluminarea tenului. Ajută la uniformizarea tonului de culoare a tenului, iluminează și hidratează pielea.

Sophora Flavescens – cunoscut pentru potențialul său de a conferi luminozitate tenului. Ajută la reducerea hiperpigmentării, fiind 94% la fel de eficient precum acidul kojic, fără toxicitate.

Angelica Synesis – cu proprietăți de iluminare a feței, ajută la reducerea apariției petelor pigmentare, întunecate, pe piele. Crește producția de colagen, îmbunătățește creșterea celulelor și vindecî rănile mai repede.

cum sunt fiolele-tratament tip ser pentru ten Doctors Formula din royal beauty box Look Fantastic_ingrediente_formulă vegană

Concluzii pentru fiolele pentru ten Doctors Formula Brighten Up

Sunt destul de scumpe aceste fiole-tratament Doctors Formula, așa că mă bucur mult, din nou, că am de-a face cu un produs descoperit tot în royal beauty box, un produs premium care costă aproape cât toată cutia de cosmetice comandată.

Un produs scump de care, în mod normal, nu m-aș atinge. Dar la un deal atât de bun, în beauty box, a făcut toți banii și merită. Măcar să văd și eu care-i faza și cu astfel de branduri sau produse mai atipice. 🙂

cum sunt fiolele-tratament tip ser pentru ten Doctors Formula din royal beauty box Look Fantastic_păreri

Pe de altă parte însă, trebuie să rămânem conștienți că tipul acesta de produse, ca fiole-ser, sunt mai scumpe ele în sine, de regulă, și la ale branduri, poate chiar mai scumpe și decât Doctors Formula. Depinde și de tipul lor de acțiune, pentru ce sunt concepute.

Totuși, pentru prima oară când încerc niște fiole-tratament pentru ten, această primă experiență, cu Doctors Formula Brighten Up, este una reușită și mă încurajează să mai încerc astfel de fiole cosmetice pentru ten, poate de la branduri mai ieftine.

Chiar dacă nu le-am folosit constant, zilnic, ca un tratament pentru ten ca să tratez o anume problemă – au fost mai degrabă utile ca să văd și eu cum funcționează niște fiole cu ser pentru ten, eu m-am bucurat chiar și astfel de efectele lui: iluminare, hidratare, ținut acneea sub control, „umplerea” și netezirea naturală a tenului.

Sunt faine, chiar le-aș mai folosi și cu altă ocazie. Văd însă că gama aceasta Brighten Up de fiole-tratament nu mai e în stoc la Look Fantastic, de unde aveam eu royal beauty boxul cu el. Probabil că a fost bun și s-a dat repede, chiar și cu ocazia acelui royal beauty box pe care îl luasem și eu de la Look Fantastic.

cum sunt fiolele-tratament tip ser pentru ten Doctors Formula din royal beauty box Look Fantastic_prezentare

Am văzut că e, în schimb, gama Lift Me Up Duo de fiole-tratament pentru ten de la Doctors Formula. Iar Doctors Formula Brighten Up, pe site-ul producătorului, și-a schimbat puțin hăinuțele; vine, totuși, în aceeași prezentare: 7 fiole în cutie cartonată cu dechidere ca o carte.

Mă bucur că am descoperit și fiolele-tratament Doctors Formula în această ofertă faină Look Fantastic. Altfel, nu cred că aș fi testat prea devreme astfel de fiole-tratament pentru ten ca Algocalminul. 🙂

Nu mă prea încântă, să fiu sinceră, ideea de ser-tratament în fiole de sticlă ca Algocalminul, aici sunt mai tradiționalistă, mai degrabă aș utiliza un ser într-un recipient clasic. Mă tem să nu mă tai, să nu pice mici cioburi și particule de sticlă de la recipientul-fiolă din sticlă, în compoziția din interior, la deschidere; iar apoi, să te trezești cu ele pe față.

Sunt simpatice cât de cât, dar mi se pare cam complicat procesul aplicării și trimiterea aceasta, vizual, la sfera medicală, clinică. Aș prefera, parcă, ceva mai simpatic sau dermatocosmeticele clasice.

fiole-tratament tip ser pentru ten Doctors Formula_review și păreri după folosire

Efectele sale sunt faine: iluminarea tenului, hidratarea pielii, chiar și ca bază de machaj, până la aplicarea fondului de ten, ține pe loc sau încetinește acneea, netezește pielea, uniformizează aspectul tenului. E benefic și pentru gât și decolteu.

Tu ai încercat astfel de fiole-tratament cu ser pentru ten? Cum ți se par? Merită sau preferi metoda clasică: un recipient de ser pentru ten, obișnuit? Scre-ne în secțiunea de comentarii din josul paginii. Experiențele tale sunt importante pentru noi.