Fondul de ten Miss Sporty So Clear pentru mascarea imperfectiunilor, tratarea si prevenirea problemelor pielii.

Secretul unui machiaj impecabil este un fond de ten bine ales. Dar când acest fond de ten îți promite nu doar ascunderea imperfecțiunilor, ci și tratarea lor, în timp ce îți afișează un ten proaspăt și fără vreo urmă de probleme, nu poți fi decât cea mai fericită.Iar cu fondul de ten Miss Sporty So Clear e atât de simplu! Trebuie doar să afli ce nuanță se potrivește pielii tale și de restul se ocupă el. 😉 Acest fond de ten, pe lângă mascarea imperfecțiunilor tenului tău, are ca efect protejarea epidermei pe toată durata zilei și, totodată, tratează aceste imperfecțiuni, precum petele, punctele negre, acneea, prevenind apariția de noi imperfecțiuni. Funcționează ca un tratament, deși e un produs de machiaj, util în ascunderea problemelor și nu neapărat în tratarea lor. Are acțiune de matifiere, ținând sub control tenul gras, cu aspect uleios.

CE face fondul de ten Miss Sporty So Clear

Conform ambalajului și descrierii producătorului, fondul de ten Miss Sporty So Clear promite că: „ascunde imperfecțiunile și petele; minimizează aspectul porilor deschiși; absoarbe excesul de sebum din piele; curăță pielea şi previne apariţia coşurilor şi a roşeţiicatifelează pielea datorită agenţilor emolienţi; ajută la controlul strălucirii tenului; e ușor de utilizat și confortabil; acoperă perfect, oferind un aspect natural; nu astupă porii, îi lasă să respire natural. E fără parfum, antibacterian. De fapt, funcționează ca o cremă colorantă care maschează și tratează, totodată, probleme ale tenului. Cam ca strămoașa BB cream-ului sau CC cream-ului de acum. Dar, în fapt, e un fond de ten cu acoperire foarte bună.

Miss Sporty So Clear este potrivit oricărui tip de ten: normal, uscat sau sensibil, dar este indicat mai ales tenului cu probleme, precum cel acneic sau gras.

fond de ten miss sporty so clear pentru ascunderea imperfectiunilor si prevenirea aparitiei de noi imperfectiuni

[button url=//profitshare.ro/l/2311818 icon=asterisk]AICI găsești fondul de ten Miss Sporty So Clear.[/button]

Cum este FONDUL DE TEN MISS SPORTY SO CLEAR

Îmbogățit cu ingrediente hidratante și pigmenți care difuzează lumina, acest fond de ten conferă feței un aspect luminos, redându-i suplețea. Maschează ridurile fine și imperfecțiunile pielii, păstrând tenul moale și confortabil întreaga zi. Cel mai important însă: încearcă să trateze, să elimine astfel cauza care produce imperfecțiunile de la nivelul chipului tău și să prevină apariția altor probleme. Devine astfel aliatul perfect pentru orice femeie sau adolescentă cu probleme de ten!

Are o consistență nici prea lichidă, nici prea densă, e mătăsos și se întinde bine, acoperind perfect, fără să țină sau să dea senzația că porți o mască. Se așază bine ca un BB cream. E ușor de întins chiar și cu degetele, fiind de o consistență ideală.  În plus, tot ca un BB, se adaptează rapid la nuanța tipului tău de ten. De aceea, e ideal pentru un look natural, dar fără imperfecțiuni! Îl găsești în 3 nuanțe clasice: Light 01, Medium 02, Dark 03.

Prețul

Prețul unui fond de ten Miss Sporty So Clear este deosebit de convenabil pentru ce promite, fiind practic un produs de make up tip 2 in 1 care nu doar maschează imperfecțiunile tenului tău, dar și tratează și previne apariția altor probleme. Prețul variază între 10 și 15 lei, dar îl poți găsi și la oferă sau la pachete promoționale cu alte produse din gama Miss Sporty So Clear.

[button url=//profitshare.ro/l/2311818 icon=asterisk]Verifică AICI oferta de preț pentru fondul de ten Miss Sporty So Clear![/button]