În sfârșit am pus mâna pe o minunată perie de curățare FOREO, pe care mi-o doream de mult, chiar și așa, în versiune mini. Și, în sfârșit, i-am conferit destul timp pentru testare, astfel încât să-i fac review pe bune. 🙂 Yaaaay, so happy for this.

Cei care urmăriți acest blog de ceva vreme, știți deja pasiunea mea pentru periile de curățare FOREO, despre care am scris încă de pe vremea când abia începuseră să facă furori, dar nu erau încă prezente și în România – se întâmpla prin 2017, iar produsele FOREO chiar mi se păreau revoluționare și de-a dreptul originale.

Iar în primăvara 2020, descoperind oferta la royal beauty box de la Look Fantastic, fooooooarte bună și variată, de altfel (cel mai bun deal de cosmetice de până acum!), în care se afla și un FOREO Luna Play, micuț ce-i drept, dar nu contează, am zis că renunț la orice numai să pun mâna pe un FOREO și astfel.

perie de curățare Luna Play FOREO_unpacking

Așa am ajuns să am primul meu FOREO Luna: acest Luna Play micuț și util care a devenit parte din rutina mea de îngrijire zilnică, adesea și dimineața, și seara.

Hai să povestim deci, pe larg, despre el!

Cum mi s-a părut micuțul FOREO Luna Play la prima vedere?

Când am comandat cutia cu frumuseți de la Look Fantastic, în care se afla și acest micuț dispozitiv de îngrijire a tenului, FOREO Luna Play, am fost atât de entuziasmată că reușesc să-l prind în această ofertă că nu mi-a mai păsat de altceva.

flyer FOREO Luna Play din royal beauty box

Orice variantă de perie de curățare din silicon FOREO ar fi ajuns la mine, să pun și eu odată mâna pe ceva de genul, ar fi fost un câștig. Și a fost și de data asta, pentru că, în mod normal, la FOREO, la preț întreg, un astfel de dispozitiv ar fi în jur de 150 și ceva de lei (mă rog, preț echivalent în euro, dar pe aici ajunge).

Iar cutia royal beauty box a fost vreo 340 lei, cu 6 produse la fel de grozave, deci numai FOREO (care, atenție, nu a fost cel mai scump), făcea cam aproape cât jumătate din prețul întreg al cutiei.

perie de curățare Luna Play FOREO_pachet

Așadar, când a ajuns la mine cutia, am jubilat de fericire și, chiar dacă micuțul FOREO Luna Play era atât de mic, eram megaentuziasmată că am reușit să pun mâna pe el. Anyway, o bună perioadă de timp, destul de aglomerată, nu am mai apucat să-l folosesc, am fost prea prinsă și ocupată, până când, pe toamnă, i-a venit rândul.

Da, e micuț, dar vă spun de-acum, se confirmă și în cazul lui: „buturuga mică răstoarnă carul mare”. Pe mine, dimensiunile lui reduse, m-au făcut să cred că e un FOREO Luna Mini sau Luna Go, de luat în buzunar chiar și când călătorești.

perie de curățare FOREO Luna Play_cum este

Căutând între timp, m-am deșteptat și mi-am dat seama că e un FOREO Luna Play, de fapt. De fapt, și în caseta lui, pe ambalaj, era menționată această denumire a produsului.

Povestim mai jos ce presupune și care e diferența, de unde și această denumire a produsului.

Doar că apucasem să vă povestesc pe aici ce și cum și i-am zis FOREO Luna Mini. 🙈 Să-mi fie cu iertare!

De când am desfăcut pachetul cu el, m-a surprins micuțul, fiind mic, iar când l-am scos din acea casetă, am simțit siliconul acela fin și perii mici și fini, dar rezistenți.

Zic că-s rezistenți pentru că, la cât de mic e device-ul și trecând cu mâna prin el, vei observa că, oricât i-ai presa, revin la forma inițială. Totuși, nu-i agresa… 😉 îți vor fi de ajutor mult timp, garantez.

Perie mică, dar cu 2 zone de curățare – „2-none brush” concept

Are în capătul de sus niște peri mai mari și mai groși, mai solizi, dispuși ca o parte din cerc, curbată, care cred că sunt meniți și să maseze mai degrabă și să pună sângele în circulație, ceea ce are rezultate și privind antiîmbătrânirea, efectele antirid etc.

De altfel, citind despre produs și în aplicație, am aflat că zona mai mare, cea mai extinsă pe aparat, cu perișorii mai mici, este destinată suprafeței celei mai mari a tenului, mai ales normal spre mixt, sau sensibil, cum ar fi zona obrajilor și a frunții, pe când zona mai mică, cu perișorii mai groși, asigură o curățare adâncă și precisă, în zone precum zona T.

Asta înseamnă, practic, conceptul de „2-zone brush” – perie de curățare cu 2 zone, cum îl numește brandul.

perie de curățare Luna Play FOREO_unpacking și detalii la prima vedere

Caseta din plastic transparent în care vine micuțul are un ochi ca de lupă, prin care vezi, augmentați, perișorii periei din silicon, dinainte de a deschide caseta. Desigur, în realitate, în acea porțiune, nu este așa peria, ci doar pare că ar fi mai mari perii.

În forma lui, ai și un flyer cu instrucțiuni de utilizare, dar și un pad din silicon cu perișori care replică perfect textura și materialul din care e făcută peria FOREO. Probabil pentru a testa materialul înainte pe piele, pentru eventuale sau posibile iritații.

perie FOREO Luna Play_pachet

Eu, recunosc, am testat direct aparatul pe față, cu o primă utilizare directă. Nu mă știu cu ten sensibil, așa că am zis că nu va fi nevoie să testez cu acel pad. Anyway, aparatul e făcut dintr-un silicon foarte fin, antimicrobian, hipoalergenic, deci nu ar trebui să creeze vreo iritare, din contră.

FACT: De altfel, cică siliconul acela este realizat din același silicon care se găsea și în elemente din componența costumului de astronaut al lui Neil Armstrong, cu care a pășit pe Lună.

FOREO Luna Play – concepută ca un fel de trial pentru peria de curățare în versiune full

Ce am observat din prima, de la desfacerea casetei, e că aparatul nu are ieșire pentru încărcare electrică sau locaș pentru baterii. E îmbrăcat complet în silicon, astfel că partea electrică, internă, e bine protejată și nu are cum să ajungă apă la ea, la „creierul” operațiunii, cum s-ar zice, în sensul propriu. 😀

perie de curățare Luna Play FOREO_cum spumează

Oricum, nu contează, toate dispozitivele FOREO sunt concepute waterproof, chiar și cele cu ieșire și cuplare cu mufă pentru cablul de încărcare.

Deci Luna Play, această versiune a mea cel puțin, e acea variantă a FOREO Luna care are 100 de utilizări și nu e rechargeable/reîncărcabilă. Luna Play Plus are până la 400 de utilizări, ca idee, e un pic mai mare și are și perișorii ceva mai lungi. Deci Luna Play au viață limitată, din păcate. De aici și prețul mai mic.

Asta cu utilizările ca număr maxim nu înseamnă că gata, device-ul și-a încheiat viața, odată ce ai atins numărul maxim de utilizări, dar da, nu-l vei mai putea utiliza la capacitatea sa maximă, cu pulsațiile T-sonic, acele vibrații care ajută perii de silicon să se miște și să maseze + să curețe excelent tenul.

perie de curățare FOREO Luna Play_cum este și de ce e bună

Însă siliconul antibacterian și fin cu perii lui, prin curățare periodică, tot vor fi OK pentru utilizare cu gelul de curățare uzual din rutina ta de îngrijire a pielii. Eu, una, cred că îl voi folosi o vreme și după, ca să spumeze gelul de curățare și să maseze cu acei peri pielea în continuare, chiar dacă nu va mai avea pulsațiile sonice.

Voi încerca astfel să storc cât mai mult potențial de la acest aparat, mai ales că încerc să mă țin de obișnuința pentru recycle cât se poate de mult.

Bineînțeles, când și suprafața siliconului se va uza și nu va mai putea ajuta în niciun fel tenul, îl voi arunca la un coș special de aparate electrice, pentru o reciclare adecvată. Astfel, poate micuțul își va continua viața sub o altă formă, în altă casă. 🙂

perie de curățare Luna Play FOREO_cum spumează și cum funcționează

De altfel, am înțeles că Luna Play a fost concepută astfel tocmai pentru a oferi posibilitatea de încercare, la un preț mai mic, ca un trial, a periei de curățare FOREO Luna, astfel încât să vezi dacă e potrivită pentru rutina ta de îngrijire, dacă merită să o cumperi pe cea full-size.

Dar tocmai că e concepută ca o versiune-preview a Luna Play, trebuie să vă spun din capul locului că FOREO Luna Play nu are nevoie de cuplare la aplicația FOREO, pe care eu apucasem să o downloadez la unpacking și testarea device-ului UFO 2. Nici pe flyer nu ai indicații și trimiteri înspre aplicație.

Mă pregătisem să-l cuplez la această aplicație, să-l adaug în lista mea de aparate FOREO și pe acest micuț, și apoi observ… că nu are de ce să fie în aplicație, fiind oricum o versiune a produsului mai veche și creată doar ca un trial, probabil și de pe vremea când FOREO nu dezvoltase aplicația și nici nu avea dispozitive de îngrijire cu necesitate de a fi utilizate cu aplicație.

foreo luna play dispozitiv conectat în aplicație

În fine, nu mă deranjează, important e ca aparatul în sine să-și facă treaba și, într-un fel, parcă mă bucur că nu-i dependent de un alt device, ca telefonul. 😉 Sau nu neapărat că dependent, dar să ofere o experiență net îmbunătățită cu ajutorul unei aplicații.

Daaaar, până la urmă, jucându-mă constant, înregistrând greșit dispozitivul, pe tipurile de device FOREO afișate pe acolo prin aplicație (unde Luna Play nu era afișat), primind mesaje din aplicație „Vezi că tu ai Luna Play, nu…” (ce încercam eu să bag, fiind convinsă că am un Luna Mini sau un Luna Go)… mi-au dat la un moment dat o notificare de genul: „Nu găsești dispozitivul în lista noastră? Înregistrează-l aici”. Așa am declarat „victorie”.

foreo luna play în aplicație

Dar, sincer, nu mă ajută mai la nimic să-l am și pe acesta în aplicație, în lista mea de device-uri FOREO pe care le posed… So..

FOREO Luna Play: cum mi se pare după integrarea în rutina zilnică de îngrijire a pielii

Acum, gata, FOREO Luna Play face parte cam în fiecare dimineață și seară, din rutina mea de îngrijire a feței, pentru curățarea tenului cât mai eficientă.

A devenit ca lipit de palma mea, nu mai concep să-mi spăl tenul fără el. 😛 Chiar și când aplic o mască de față obișnuită, când o spăl jos de pe față, îmi vine să iau FOREO micuțul. 😀

perie de curățare Luna Play FOREO_cum spumează și ce efecte are

Și că tot vine vorba, Luna Play e atât de micuț că stă cu o lejeritate în palmă și ar mai încăpea unul ca el. E perfect de luat cu tine în poșetă chiar, în puch-ul sau gentuța de cosmetice și makeup, când călătorești.

Ca să vă faceți o idee, are dimensiunile unei dischete demachiante și de aici cică s-ar fi inspirat și FOREO în crearea designului. 😉 Că tot e conceput ca parte importantă în demachierea și curățarea tenului. Are 5×4.5 cm.

De aici puteți deduce că da, e o relație deja dezvoltată aici. 🙂 Și că FOREO Luna Play e foarte util pentru o rutină de îngrijire a tenului ca la carte.

perie de curățare Luna Play FOREO_cum este după câteva luni de utilizare

Siliconul din care e realizată peria, ca și cel de pe marginea OZN-ului UFO 2, este foarte fin, silky, catifelat, extrem de plăcut la atingere. Aparatul are perișori multipli, fini și deși, ceea ce ajută la curățare și masare în profunzime.

Apoi, perișorii mai mari din capăt sunt utili pentru rolul antiîmbătrânire, un efect mai intens, un drenaj mai amplu al circulației faciale și ajută, dacă folosești aparatul într-un unghi perpendicular, să ajungă în zonele mai greu accesibile și de curățat, ca aripioarele nasului, zona frunții între sprâncene.

Pulsații T-Sonic bine distribuite în corpul mic – pentru masaj cu vibrații și curățare supereficientă

Pulsațiile T-Sonic sunt baza în curățarea și masarea concomitentă a pielii însă, la un alt nivel, net superior. Acestea sunt bine distribuite în puncte-cheie ale ale micuțului device din silicon fin, chiar dacă, aparent, pare mic și că nu ar putea vibra în prea multe locuri.

Te va surprinde din acest punct de vedere; pot confirma că nici eu nu mă așteptam să vibreze așa de puternic și aibă pulsații atât de bine distribuite, într-o chestie atât de mică.

perie de curățare Luna Play FOREO_cum spumează_review

Acestea vibrează, asigură masajul, drenarea pielii și, astfel, o ușoară detoxifiere, curățind bine porii, dar și o mișcare mai amplă și eficientă a perișorilor, masând la rândul lor, minuscul, și ajutând la producerea unei spumări eficiente cu produsul de curățare. Tot prin mișcările și pulsațiile T-Sonic la nivelul perișorilor Luna Play, ai parte de o curățare intensă și eficientă a pielii.

Am impresia că aparatul curăță atât de bine că lasă pielea lucind de curățenie, dar într-un mod natural. Că „scârțâie” de curățenie, același efect pe care îl simțeam la curățarea tenului cu acest gel de curățare Neutrogena Clear & Defend.

Am citit că ar îndepărta 99.5% din murdărie, impurități și sebum, de pe față, plus celule moarte de piele sau reziduuri de machiaj, datorită acestor pulsații T-sonice. Pot confirma: tenul e foarte curat după utilizare, porii sunt vizibil diminuați, aspectul tenului îmbunătățit, nu lucește de la exces de sebum, ci radiază cu o strălucire naturală.

peria de curățare FOREO Luna Play_review și păreri după utilizare în rutină zilnică

Apoi, pielea este atât de fină și de catifelată, ca de bebeluș. Incredibil se simte, iar asta de la prima utilizare chiar. Dacă mai vin și cu o mască-tratament infuzată cu FOREO UFO 2, capătă și acel aspect dewy, feeric, pe care nu ai cum să nu ți-l dorești și pe care, în primă fază, nu ai crede că ai cum să-l obții.

Spumează foarte foarte bine, cam indiferent de textura și formula gelului de curățare. Nu e nevoie să aplici mult produs cosmetic, ceea ce e de bine, te ajută să economisești din geluri. 😉

În orice caz, curăță bine și în combinații cu formule de produse de curățare a tenului care nu sunt ele, de la sine, prea spumoase și productive din acest punct de vedere. Dar acest FOREO Luna Play a făcut echipă bună și cu acestea și a ajutat la curățarea tenului foarte OK.

Brandul specifică faptul că Luna Play ar oferi rezultate și cu 1 minut de folosire/curățare, în combinație cu gelul de curățare. Dar eu, recunosc, depășesc adesea 1 minut cu ședința mea de masaj și curățare alocată. Pentru că-mi place, îmi relaxează bine pielea, o masează și o face să se simtă excelent în timpul spălării, dar și după. Așa că prelungesc cât pot momentele mele de răsfăț cu Luna Play.

Aparatul Luna Play se pornește și se oprește un pic mai greu când e umezit, motiv pentru care trebuie să fii mai ferm(ă) în apăsarea pe butonul de pornire / oprire de pe spate. Dar odată pornit, e minunat. 🙂

perie de curățare Luna Play FOREO_buton de pornire oprire

Dar de vibrat sau de masat, o face foarte bine, de minune chiar, destul de intens.

Eu îl clătesc / îl spăl sub jet de apă puternic înainte și după fiecare utilizare. Dar mai multe instrucțiuni pentru întreținerea și curățarea aparatului vă las mai jos un print screen, din aplicație:

foreo luna play_sfaturi de îngrijire a aparatului din aplicație

Nu trebuie să fii agresiv(ă) cu el sau în folosirea lui pe față, deoarece poți dăuna pielii și chiar periei; suprafața perișorilor din silicon, durabil, dar fin, se poate deteriora. El își face treaba de minune chiar dacă e micuț și dă senzația că ar avea nevoie de ajutor Nu e cazul.

Apoi, tocmai pentru că e micuț, te ajută să distribui mai cu minuțiozitate produsul de curățare și spuma lui peste tot, inclusiv în părțile mai greu accesibile cu un device mai mare. Mă refer aici la zona dintre sprâncene, aripioarele nasului, zona dintre buze și bărbie. 😉 Deci are un mare avantaj și pentru că e micuț.

De asemenea, Luna Play, ca majoritatea aparatelor de îngrijire FOREO, sunt destinate relaxării, unei experiențe care simulează tratamentele cosmetice de spa sau apropiate, deci nu te grăbi, nu te stresa, nu pune presiune, doar în ideea că poate obții mai repede rezultate. Este oricum destul de puțin necesar (1 minut pe sesiune de utilizare/curățare) ca să îți ofere un ten curat, masat și revigorat. Deci nu grăbi sau pune presiune în proces.

Cum folosesc eu peria de curățare FOREO Luna Play?

Ca să fie cât mai eficient și în curățare, nu doar masare, și să înlesnească pătrunderea în piele a tuturor ingredientelor benefice de îngrijire a tenului, eu umezesc întâi fața, umezesc și pe FOREO Luna, pun produs de curățare cât pentru o curățare obișnuită și apăs butonul de „Play”.

Dacă el a fost umezit, în contact și cu apa de pe față, plus datorită perilor micuți din silicon și a vibrațiilor care masează, Luna Play face o spumă foarte bună, spornică și eficientă în curățarea rapidă și eficientă a întregii fețe.

Tu doar plimbi peria pe față și te bucuri de moment. La final, clătești și îți vei simți tenul revigorat și relaxat. În funcție de formula și tipul gelului de curățare, poate fi necesar să aplici apoi și o cremă hidratantă sau o loțiune pe ten, în funcție de programul tău de îngrijire a tenului.

Apropo de asta, pe mine mă bate gândul să încerc FOREO Luna Play și cu creme și serumuri, să le faciliteze intrarea în piele mai rapid și să și maseze tenul concomitent. Revin aici cu un UPDATE să vă povestesc cum e și astfel folosit, când o voi face. 😉

L-am folosit, în schimb și pe corp, deși e micuț și aici ar fi ajutat un FOREO Luna obișnuit, într-o versiune mai mare; mai exact, l-am folosit cu același gel de curățare pentru față și pe zona spatelui și a umerilor, unde cam am probleme mai serioase cu acneea.

Repet, chiar dacă e micuț, și-a făcut bine treaba și pentru pielea de pe corp, pe zona spatelui, a umerilor. A curățat bine, a lăsat pielea cu o strălucire naturală. Perfect!

De asemenea, parcă aș fi curioasă, fiind un dispozitiv pentru curățarea tenului și intrând cumva sub umbrela produselor de curățare și demachiere totodată, să văd cum se comportă și în demachierea tenului, înainte de curățare, cu un produs cum e balsamul demachiant pe bază de uleiuri Clinique Take the Day Off. Mai ales că aceste produse nu produc spumă neapărat și, cu rolul bun pe masaj al Luna Play, vor avea, posibil, rezultate îmbunătățite.

Totodată, dacă va funcționa și cu demachierea (revin cu un UPDATE și pe partea aceasta, încerc, cât de repede), ar putea fi inclus acest dispozitiv și în proceduri de curățare a tenului de tip double cleansing (demachiere + curățare). Adică, why not, să fie folosit la capacitatea sa maximă, că tot e un dispozitiv de curățare a tenului, cu rol și de masaj și drenaj. 🙂

Spre deosebire de UFO 2, acesta, nefiind și necesar a fi utilizat cu aplicația, îmi place că îl pot utiliza atât cât vreau eu, ăl opresc când consider că pielea este destul de curată și de masată. Apoi, e ca o periuță de dinți electrică, prin pulsațiile sonice. Chiar seamănă aici cu periuța mea electrică Philips Sonicare.

Concluzii după utilizarea timp de câteva luni a dispozitivului pentru curățare a pielii FOREO Luna Play

De când folosesc FOREO Luna Play, de mai bine de câteva luni, tenul meu radiază, e foarte bine curățat și întreținut, se vede că am schimbat ceva în rutina lui de îngrijire, și asta în bine, chiar foarte bine.

Uneori, în zilele bune, când nu am parte de izbucniri ocazionale de acnee, datorită aspectului pielii lăsat de Luna Play, mai ales dacă mai combin tratamentul pentru ten și cu o mască prin dispozitivul UFO 2, tenul arată atât de radiant și de bine îngrijit și curat că nu e nevoie să-l mai machiez cu fond de ten sau pudră nici atât. Eventual corector sau primer corector de la Stila – One (despre care trebuie să vă povestesc cât de curând) și gata!

Apoi, se menține curat și e vizibil curat, constant. Am scăpat și de punctele negre, asta pentru că, fiind o plăcere să-l folosesc pe micuț, folosesc constant și cu rigurozitate și gelurile de curățare care acționează și împotriva punctelor negre. Așa, mă țin de program și pielea e în câștig pe toate părțile.

Ce am mai observat și chiar nu e în capul meu treaba asta, e că, în timp, utilizat regulat, datorită masajului efectuat, ajută pielea să se vindece și să se refacă vizibil și ușor după o problemă mai acută, cum ar fi un coș mai obraznic și mai mare.

Astfel, pare că îmbunătățește și în ceea ce privește semnele postacneice ca roșeața, mai ales, dar și unele cicatrici mai mici, devin mai atenuate în aspect, în timp. Coooool, ăsta e un mare-mare avantaj!

Nu face minuni peste noapte, evident că trebuie să ai răbdare și să te ții de utilizarea lui complet în rutina ta de îngrijire a pielii, dar la nivel de aspect vizibil îmbunătățit al tenului, vei observa rezultate din prima, pielea radiind efectiv și arătând curată și îngrijită.

Un aport important îl au aici și pulsațiile T-sonic bine distribuite în micuț și masajul pe care îl conferă tenului, efectuând și un soi de drenaj al pielii, eliberând și curățând astfel și de toxinele din piele. Iar pielea se simte excelent în timp ce el vibrează acolo și o masează, distribuind produsul de curățare.

Chiar dacă e mic, mi se pare că e puternic și se descurcă de minune. Mă bucur că am apucat să văd cum funcționează și cât de bine fac pielii mele dispozitivele FOREO Luna și astfel, printr-un dispozitiv mai mic, cu un număr de pulsații limitat.

Mă gândesc că dacă acesta, fiind atât de mic, face atât de bine și se descurcă excelent, un Luna mai mare, mai apropiat ca generație, ar fi peste așteptări și ca rezultate, și ca experiență, inclusiv pentru utilizare corporală, chiar dacă doar pentru nevoi locale.

Dar și acest Luna Play, pentru dimensiunile lui atât de mici, așa micuț, pulsează foarte bine și, repet, face o treabă de om chiar, de ceva măreț, similar aproape cu un tratament ca la salon. 😀 Oricum, revoluționar – rămân la prima impresie, de dinainte de a face cunoștință cu el. 🙂

Pentru mine, de când folosesc Luna Play constant, rezultatele sunt minunate, tenul meu nu a arătat niciodată atât de bine. Deci, practic, FOREO nu m-a dezamăgit deloc. Din contră.

Sunt megacurioasă acum să văd cât de grozav va putea fi un device de curățare FOREO Luna avansat, într-o versiune mai recentă. Dacă acesta face atât de bine.

Când se va termina el ca număr de pulsații și chiar nu voi mai putea trage de el până la limită, pentru a-mi curăța fața nici cu acel silicon și acei perișori care-l fac atât de special, probabil că îmi voi lua o versiune Luna mai actuală, în funcție de ce vor lansa atunci.

Până una-alta, trebuie să vă spun că, în mod normal, dacă nu-l prindeam la acest deal bun în royal beauty box, nu cred că-mi luam o Luna atât de micuță. Aș fi tras să prind ocazia pentru un Luna mai avansat și mai mare, care să nu fie și limitat la un număr de pulsații. Dar nu-i bai, chiar nu mă plâng nici așa.

Totuși, pentru prețul cel mai convenabil din toată colecția de perii de curățare FOREO Luna, merită să o cumperi, dacă nu ai mai încercat până acum ceva de la FOREO, mai ales ceva pentru curățarea tenului, merită să te introducă într-o doar mică mostră din ce înseamnă experiența FOREO.

Iar din acest punct de vedere merită, mai ales dacă ai noroc să pui mâna pe ea și la un deal bun, ca mine. 😉 Apoi, vei ști dacă are rost să îți iei una serioasă, într-o versiune mai mare și mai actuală. 😉

Luna Play vine în 7 culori frumoase, ca de flori, unele pastelate, altele, mai tari, vibrante. Eu am nimerit, fără posibilitatea de alegere în avans, acest roz pastel. 😉 Nu am o problemă cu el, dar cel mai mult îmi place cel în galbenul acela ca petunia, ca mango.

Sunt megabucuroasă de această primă experiență cu dispozitivele de curățare FOREO. N-aveam cum altfel, mai ales că eram atât de nerăbdătoare și dornică să pun și eu mâna odată pe astfel de aparate. Și sunt super entuziasmată, încă, să mă bucur în fiecare zi, de rutina mea de îngrijire a pielii în care FOREO are un rol deja super important.

Tu ce părere ai? Te tentează o perie de curățare FOREO Luna? Folosești sau ai folosit un astfel de gadget de beauty? Care e experiența ta, dacă da? Scrie-mi în secțiunea de comentarii din josul paginii. Părerea ta contează cel mai mult aici.