Fulare mari supradimensionate, groase si calduroase tip pleduri/poncho, cu imprimeuri in carouri colorate tip tweed.

E vremea eșarfelor, a șalurilor și a poncho-urilor, dar curând, când iarna se va instala de-a binelea, acestea vor fi înlocuite cu fulare mari, groase și călduroase. Mai mult decât atât, anul acesta, ca niciodată, se poartă foarte mult fulare mari de tip pled, groase și călduroase.  Probabil ai observat și tu deja că aproape prin toate magazinele de haine au apărut tot felul de șaluri și fulare supradimensionate, în tot felul de culori, modele și imprimeuri. Și că tot vorbim de imprimeuri, am văzut că abundă mai ales fulare cu imprimeu în carouri colorate tip tweed englezești, cu unele franjuri pe margini, în diferite dimensiuni și forme. Și n-ai cum să nu le placi, mai ales că sunt mari, călduroase, te înfășoară bine în partea de sus a corpului și te ajută astfel să treci peste ger și frig; în plus, arată super cool și faptul că au, foarte multe dintre ele, franjuri pe margini, nu face decât să arate și mai drăguț. În plus, se adaptează astfel stilului mai Boho Chic, la modă inclusiv toamna aceasta.

Tot urmărind magazinele on-line de haine, am găsit și astfel de fulare supradimensionate în carouri și chiar din materiale groase și foarte călduroase, la prețuri incredibil de bune, spre deosebire de ce am văzut în magazinele fizice. Prețul lor variază între 30 și ceva de lei – cele mai mici de dimensiune până la 50 și ceva sau 60-70 lei – cele mai mari, însă verifică oferta actualizată; s-ar putea să le găsești chiar la prețuri mai mici.

Modelele sunt foarte drăguțe, în carouri tip tweed englezesc, unele în culori mai liniștite, pământii, altele – mai colorate, însă nu aprinse sau țipătoare, ci în combinații faine de bordo, bleumarin, vernil, marouri camel. Sunt o adevărată plăcere, fiind un mix de culori foarte plăcute vederii și care merg în aproape orice altă combinație de culori a outfitului tău. Și că tot vine vorba de outfituri, cu un astfel de fular mare ai șansa să îți creezi o sumedenie de lookuri și ținute drăguțe, foarte simpatice. Îl poți purta înfășurat pur și simplu în jurul gâtului, ca orice fular sau șal, îl poți purta ca pe un pled, în stil mai oldish sau îl poți purta ca pe un poncho, fie peste paltoane, gecuțe sau jachete din piele, fie direct ca poncho, peste haine, fără jachete sau paltoane, în zilele mai puțin friguroase. Merge cu absolut orice, fiind o piesă foarte versatilă și de nelipsit din garderoba ta. 🙂 Apoi, combinat cu o pălărie mai mare, arată de-a dreptul wow! 🙂 De asemenea, cu o rochiță sau fustă și niște dresuri în culori la fel de frumoase precum cele pe care le au asemenea fulare, cred că obții un look foarte stylish și de efect.

fulare mari tip poncho in carouri colorate

[button url=//event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=670af7f1b&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.wildfashion.ro%252Fcatalogsearch%252Fresult%252F%253Fcat%253D0%2526q%253Desarfa icon=fullscreen]AICI găsești fularele din imagine, dar și multe altele![/button]

Pentru cât de utilă și ușor de combinat – ba chiar de transformat – un outfit este un asemenea fular, pentru materialele groase și călduroase din care este realizat, pentru imprimeul tip tweed, în carouri, și pentru culorile frumoase în care îl poți găsi, pentru ținuta rafinată și mai english pe care ți-o poate crea, merită toți banii. Și, totuși, nu e deloc scump, dimpotrivă, are un preț foarte bun pentru câte outfituri și avantaje îți va aduce. 😉