Fuste creion din piele naturala sau din piele ecologica; fusta creion piele colorata, fusta creion piele eco neagra, fusta creion cu insertii de piele; fusta creion piele maro, fusta creion piele rosie.

Au și eleganță, au și acel ceva clasic, prin croială, dar au și un aer rock, modern, urban, cool pe care îl căutăm cu toții la orice piesă de îmbrăcăminte. Pot fi purtate la o sumedenie de outfituri, de la cele de zi, office, până la cele de ieșit în oraș, casual sau chiar în disco. E vorba de fustele creion din piele (ecologică). Până nu demult, erau foarte în vogă însă colanții din piele; acum însă începe să câștige teren tot mai mult fusta creion din piele sau imitație de piele (pielea ecologică).

Îmi plac, mă atrag și le găsesc cel puțin interesante. Reprezintă o piesă vestimentară versatilă, care nu cred că va ieși din tendințe prea curând (dacă va ieși vreodată din trend)… Așa că am „purces” în căutarea celor mai tari fuste tip creion din piele (ecologică, mai degrabă); pe net am găsit multe modele pe care în magazinele offline nu le-am observat. Ca prețuri, sunt foarte O.K., așa că mă bate gândul să-mi iau măcar una dintre ele. Tu ce zici? Dacă te atrag, nu sta pe gânduri – acum e valul lor și merită să porți așa ceva! 😉

Fuste creion negre Din piele Eco

Simplă, neagră, dintr-un material negru, mulat, tip latex, ce imită pielea, fusta creion de aici merge mai mult la ieșirile în oraș și în club. De ce? E prea sexy și mulată pentru alte ocazii, ceva mai serioase. 😛 Glumesc. Poate fi purtată cu stil și în alte împrejurări, depinde cum o asortezi… Îmi place însă că e simplă, ceea ce o face potrivită mai multor stiluri și ținute.

La fel, simplă, dar ceva mai lungă, tip midi, croială tot creion, din material de piele eco, asemănător latexului, foarte sexy, strâmtă pe corp este și fusta creion neagră de aici. E dintr-un material elastic, are imprimat usor, foarte putin sesizabil, motiv de piele de sarpe.

Tot midi, neagră, dintr-un material care imită foarte bine pielea naturală, cu buzunare în față, laterale, fusta creion de aici te va încânta cu siguranță. E unul din modelele mele preferate. Merge perfect absolut la orice ocazie și stil. 😉

fusta creion mulata imitatie piele neagra

fusta creion neagra piele eco aspect piele sarpe

fusta neagra creion cu buzunare piele eco

Pe negru, fuste creion din piele ecologică mai găsești și aiciaici sau aici.

Fuste Creion Piele Eco nuante de Maro

Și maro-ul e o culoare elegantă, după negru. Merge perfect combinată cu bejuri, alb, alb-gălbui, cafeniu, galben pal și… lista poate continua. Am găsit și astfel de fuste din piele eco, în nuanțe de marouri, astfel: fustă maro camel; bej-deschis/nude ivoire

fusta-dama-chic-khaki-masura-uni-3732330

fusta-nude~-conica~-din-piele-ecologica~-zaysha__47709-fusta-conica-din-piele-ecologica-nude_2_mare (1)

fusta-imitaie-de-piele maro camel

Fusta Creion MIDI ALbă din Piele Eco

Deși pretențios, ca fustă creion din piele sau material ce imită cu succes pielea, într-o nuanță mai gălbuie (deci nu-ți imagina un alb imaculat la o astfel de piesă), eu zic că merge, mai ales în ținutele de birou, office sau la dineuri. Cere însă mai multă atenție al combinațiileîn care o porți. Te poate însă inspira imaginea de mai jos – deci combin-o mai mult cu bej sau negru, piese cât mai simple, eventual accesorizate cu bijuterii chic. Fusta creion albă, lungime midi, din piele eco poate fi luată de aici.

fusta-alba~-din-piele-ecologica~-moja__45827-fusta-alba-din-piele-ecologica_mare

Fuste Creion colorate din Piele (ECO)

Cu cât ies din zona culorilor office, clasice, mai sobre, cu atât fustele creion din piele sau materiale ce imită pielea mi se par și mai funny și de combinat într-o multitudine de ținute casual sau smart. Și deși credeam că nu voi găsi, am dat de unele modele foarte cute, în tot felul de culori, unele din piele naturală, altele din piele ecologică. Unele sunt și foarte chic, putând fi purtate și la birou, dacă sunt combinate cum trebuie. Astfel, ai fustă creion din piele naturală bleu, de la DSQUARED; fustă creion imitație piele roz pal nude (wow! chiar e tare nuanța și ideea de material!); fustă grena croi modern cu fermoare, fustă piele eco verde-închis; fustă creion cu peplum volănașe, aurie, din piele eco; fustă creion piele eco roșie; fustă conică / creion aurie din latex ce imită pielea; fustă creion bronz metalic piele eco.

fuste creion midi piele colorate

Fuste creion cu inserție de piele eco

Preferata mea e, de departe, e această neagră în parea din față, cu niște fermoare moderne, cusute la nivelul buzunarelor,  și cu o parte din material textil elastic, care se mulează pe corp, în partea din spate. E foarte modernă, merge la tot felul de outfituri, combinată în multe feluri, e croită modern și… îmi place-place-place! 😀 În plus, e de brand bun, de la Ambigante. 😉

De la DSQUARED, cu inserții din piele naturală și material stretch, dar mai greu de atins din cauza prețului, e și fusta neagră creion de. Designul și croiala ei, perfectt simetrice, în stil minimalist, o fac foarte chic și foarte modernă. Fermoarul centrat în față mi se pare o idee foarte originală și potrivită pentru întreaga structură a fustei.

Tot neagră și tot cu inserții de piele (însă de data aceasta eco), cu fermoar lateral și crăpătură sexy, fusta creion de aici arată exact atât cât trebuie să arate o lady, indiferent de vârstă. Mă refer la partea ta de piele… 😛 Fermoarul pe o parte îți oferă posibilitatea ajustării distanței pasului, ceea ce o face comodă, dar și foarte sexy (tot datorită fermoarului, mărești și crăpătura).

fusta creion fermoar si crapatura pe o parte