Fustă cloș midi de culoare galben muștar cu bordură din dantelă neagră și sacou simplu modern cambrat de culoare galben muștar.

Probabil ai observat și tu: de ceva vreme, se poartă foarte-foarte mult culoarea galben, însă acel galben muștar, mai închis, mai maroniu – o culoare specifică toamnei de obicei. Și deși cam în fiecare an era mereu în tendințe, acum parcă a explodat! V-am mai scris despre această culoare și în trecut, într-un articol despre culorile toamnei.

Mie una chiar îmi place, e printre culorile mele preferate, elegante, fine, rafinate, cu un aer aparte. Și chiar e foarte tare dacă o porți la unele piese moderne, speciale și ele. Cum îmi place mult această culoare, am căutat câteva piese de îmbrăcăminte care mizează pe ea și care arată foarte bine astfel, piese în tendințe acum și care merg perfect purtate toamna aceasta.

Fustă cloș galben muștar

Pe lângă galbenul muștar, foarte la modă anul acesta este fusta cloș, mai lungă, în stilul anilor ‘60. Și dacă le combini: și croială, și această culoare frumoasă, într-o piesă de îmbrîcăminte precum fusta, te asigur că vei arăta fenomenal. Eu ador combinația aceasa! Și am găsit o fustă cloș de culoare galben muștar, cu o bordură din dantelă neagră, care e super drăguță și perfectă toamna aceasta. Te vei asorta astfel cu frunzele îngălbenite de toamnă. Dar și la primăvară va arăta frumos. Combinată cu niște bluze, topuri sau cămăși simple, ca în imagine, jachete în perioada rece sau sacouri spre primăvară, va arăta perfect și va aduce un aer fresh ținutei tale. După cum vezi, această fustă e destul de versatilă și merge purtată în mai multe outfituri, chiar dacă e simplă și inspirată de anii retro.

fusta clos galben mustar cu bordura din dantela neagra

[button url=http://profitshare.ro/l/2147168 icon=download]Fusta cloș midi galben muștar e AICI![/button]

Sacou simplu de culoare galben muștar

Un sacou simplu de culoare galben muștar, modern, merge perfect la ținute atât cu pantaloni ori jeans, cât și cu fuste. Cel pe care ți-l propun se închide simplu, cu un nasture negru, e accesorizat cu clapete de buzunare simple, cu fermoare decorative. Sacoul prezintă căptușeală interioară și e confecționat dintr-un material ușor elastic (60% poliester, 35% nylon, 5% spandex), care se mulează pe corp, cu o croială cambrată. Acaest sacou simplu, prin croiala clasică și culoarea feminină, elegantă, merge și la ținutele de birou, nu doar la ieșirile în oraș ori la ocazii mai speciale. Potrivește-l în ținute, după imaginație, și va arăta super oricum, iar ție îți va conferi o alură foarte plăcută! 😉

sacou galben mustarsacou simplu galben mustar cambrat

[button url=http://profitshare.ro/l/2147409 icon=download]Sacou galben muștar modern AICI[/button]

Și astfel, datorită unei culori atipice, dar calme și liniștite, poți aduce o ținută la un nivel foarte rafinat, păstrând misterul feminin! 😀