Am găsit fuste creion midi din catifea elastică – versatile, care pot fi purtate în mai multe ținute – elegante sau casual, după caz.

Fusta creion e deja o piesă must have în garderoba oricărei femei. Ba din stofă, din bumbac, de lungime medie sau mai lungă, o găsești aproape în orice magazin de haine. Anul trecut au fost în mare vogă fustele creion din piele (ecologică). Și mai sunt. Însă de curând am dat peste niște fuste conice mulate midi din catifea. A fost și catifeaua regină o vreme, și încă mai este. Dar am observat-o mai pregnant în rândul rochiilor sau, cel mult, al fustelor cloș. Dar uite că a început să fie utilizată și pentru fustele creion. Ceea ce mă bucură. Deoarece catifeaua rămâne, prin definiție, un material extrem de elegant și de misterios, regal prin definiție.

Un nou tip de fuste creion – din catifea elastică, versatilă

Acum, că avem deja fuste creion din catifea nu poate decât să ne bucure, însă trebuie să fim atente cum le combinăm. În funcție de tipul materialului, există catifea care are un aspect mult prea elegant pentru a fi purtată altfel decât în combinații soft, feminine, de ocazie. Și există un tip de catifea, mai sintetică, pe care o poți combina și în ținute mai lejere, casual, de zi. Well, eu tocmai un acest tip de fuste creion midi am găsit, dintr-un material care îți va permite să porți fusta atât în outfituri urbane, de zi, cât și în ținute de seară, cu bluze mai elegante, din diverse materiale fine. Aici însă inclusiv culoarea fustei îți poate da liber la tot soiul de combinații.

Fuste creion din catifea care pot fi purtate atât la ținute elegante, cât și în outfituri casual

După cum vezi, aceste fuste creion de lungime puțin mai lungă decât midi sunt în trei variante de culori, destul de versatile. Nu e negrul acela foarte elegant , cum e la catifea, de regulă. Nu e nici roșul aprins sau bordo, la fel, foarte fin și elegant. E verdele oliv, kaki, verdele militar despre care îți transmiteam deja că se poartă foarte mult mai ales la nivelul gecilor. O culoare și elegantă, dar și ușor de combinat în ținute mai casual. Mai e gri-deschis perlat, la fel de simplu, dar care poate fi ridicat, cu o singură combinație, la rang de eleganță supremă. Și mai e un mov subtil spre roz – și acesta cu posibilitatea combinării cu bluze mai elegante sau cu topuri mai simple, casual.
Vezi și în imagini cum au fost combinate, ca să îți dai seama de versatilitatea lor.

fuste creion midi din catifea elastica

[button url=http://profitshare.ro/l/3122169 icon=heart-2]Aceste fuste creion din catifea se găsesc online AICI.[/button]

Fuste creion din catifea de la Cheap & Chic – frumoase și convenabile

Fustele creion din catifea pe care le-am găsit sunt simple, nu au fermoare sau alte tipuri de închidere. Prezintă pur și simplu o bandă elastică în talie, iar materialul este și el suficient de elastic, astfel că îți va permite să te miști în voie și să nu fie o problemă în cazul în care oscilezi între mărimi. Toate fustele sunt de la Cheap & Chic și sunt la un preț foarte convenabil (verifică aici prețul actual), după cum și numele brandului sugerează.