Geaca pufa din piele vegan sau piele ecologică sexy: a fost creată de Nanushka, e texturată și se combină cu piese feminine. Ce geci groase de piele eco mai găsești online în aceeași idee?

Geaca tip pufă e mișto că ne ține de cald, dar… nu prea e sexy și interesantă. Dar hey, lumea evoluează și, cu ea, și moda mai ales. Iar negrul e cool, o ținută complet neagră (All Black fiind și mai cool), dar, cu o geacă pufă, iarna, o astfel de ținută poate deveni puțin plictisitoare.

Cum poate deveni o geacă pufa interesantă?

Unul din mijloacele prin care poți crea interes pentru o astfel de ținută cu geacă pufă e să „joci” tare pe partea de textură. De exemplu, ia în considerare să porți un outfit în mare parte din piele. Sau, dacă vrei să fii blândă cu natura, optează pentru piele vegan sau piele ecologică.

Astfel, pentru un maximum de mister și intrigă, ai putea alege o geacă pufa din piele… vegan.  Asta pentru că de curând s-a inventat o astfel de minune de geacă, fiind și foarte sexy. De altfel, cred că e cea mai sexy geacă pufă pe care am văzut-o și cu siguranță și pentru tine!

De ce e geaca pufa dificil de stilizat, deși e călduroasă?

Gecile tip pufă sunt unul dintre cele mai trendy piese, dar și foarte tricky: îți pot promite să arăți ca Gigi Hadid, dar în reallitate să te facă să te simți ca omul Michelin. :))

Dar geaca pufă din piele vegană Nanushka are tăieturi perfecte și se simte foarte plăcut, ajustându-se drept și perfect pe corp, peste un pulover sau o bluză pe gât, cu o fustă creion, alături de niște botine. Împreună, este un amestec aparte de texturi care te vor face să arăți în parte ca Missy Elliott, pe de altă parte ca… Matrix. Despre ce mai poate fi plictisitor aici? 🙂

Uite mai jos unde găsești o astfel de geacă matlasată sau chiar geaca pufa din piele vegană Nanushka, adică de la mama ei! Sunt piese de designer, lucrate cu atenție la detalii, din materiale de piele eco, înscrise în curentul eco-friendly, chiar vegan, în care sunt din ce în ce mai mulți adepți și din rândul caselor de modă renumite sau al brandurilor internaționale mari.

geacă tip pufă din piele vegană ecologică de designer Nanushka

[button url=https://www.awin1.com/cread.php?awinmid=7434&awinaffid=530763&clickref=FR+geaca+pufa+piele&p=https%3A%2F%2Fwww.farfetch.com%2Fro%2Fshopping%2Fwomen%2Fnanushka-hide-vegan-leather-puffer-coat-item-13184625.aspx target=blank icon=heart]Vezi geaca originală Nanushka din piele vegan[/button]

geacă matlasată din piele ecologică de firmă

[button url=https://event.2performant.com/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=8aad3ce9e&unique=9c7b3d757&redirect_to=https%253A//www.b-mall.ro/geci-save-the-duck-black-eco-leather-quilted-jacket-6030271.html&st=FR%20geaca%20pufa%20piele%20eco target=blank icon=heart-2]Vezi mai multe detalii geacă din piele eco[/button]